תגידו מישהו שמע ממירב?? אני מחפש

היי דוקטור....../images/Emo13.gif

היא מעדכנת אותנו, ועושה רושם שהיא מאושרת...וזה מה שחשוב נכון?

מירב ד

New member
היי ליאור...

כן...כבר אין לי הרבה זמן להיכנס לאינטרנט...כי אני עכשיו "אישה עובדת"
... אבל אתה יכול תמיד להשאיר לי הודעות באי סיו קיו ואני מבטיחה לענות תמיד...או להשאיר לי הודעה כאן... אני רק רוצה לספר לכולם כמה ליאור עזר לי...הוא אפילו יצר קשרים עם משרד החינוך במיוחד בשיבלי... אז ליאור... אני יודעת שכבר אמרתי את זה...ואני בטח יגיד את זה עוד הרבה תודה!... שלך מירב
נ.ב החלטתי שאני פשוט חייבת לכתוב סיפור שיהיה בתוכו את כל הסמיילים והסימנים והציורים שיש פה...זה פשוט אדיר...

DR. Dyslexia

New member
נחמד לשמוע ממך השארתי לך כמה הודעות

באי סי קיו אבל לא ענית לכן חשבתי אולי מישהו פה שמע ממך מקווה שאת מאושרת עכשיו אחרי שעזבת שלך ליאור

מירב ד

New member
מצטערת ליאור...

כנראה שלא ראיתי את ההודעות... אז כן...עזבתי סופית את בית ספר... וגם התחלתי לעבוד... בקשר ל"מאושרת" אמממ... אני בהחלט צריכה לחשוב על זה... ברור שאני שמחה שעזבתי את בית ספר...כי זה משהו שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן...בגלל שהיה לי שם מאוד קשה...ולא הרגשתי שזה מועיל לי לשבת יום שלם מול מורה ולא להבין מה היא רוצה מהחיים שלי...אבל עדיין...זה ברגשות מאוד מעורבים...קשה לי שאני לא רואה את החברים יותר...מאוד מאוד קשה לי עם זה...אתמול פגשתי כמה חברים ממש טובים שלי...שבכלל חלק מהם לא ידעו שעזבתי את בית ספר...כי לא יצא לי ספר להם...וכל מי שאני פוגשת אומר לי שאני טיפשה שעשיתי את זה ושאני אצטער על זה כשאהיה גדולה...וחוץ מזה...היום התעוררתי בבוקר...אחרי לילה סוער שחלמתי מליון חלומות... (מכירים את הלילות האלה?) והתעוררתי מליון פעמים....אבל החלום היחיד שזכרתי בבוקר....היה חלום על החברים שלי....והתעוררתי בבוקר מאוד עצובה
...אני לא יודעת אם זה רק בגלל זה...אבל אני מקווה שההרגשה תעבור בהמשך היום... שלכם...מירב...
שאוהבת לשפוך כאן את ה
הקטן והמבולבל שלה...

מירב ד

New member
ועוד נ.ב קטן...וזה לכולם....הצעה...

כבר ניסתי להעלות את זה פעם...אבל זה לא הלך...
אז אני מנסה שוב...
בואו נארגן פגישה....כולנו... בצ´ט (יש קישור דרך הפורום לא?...) ונוכל לנהל שיחה קצת יותר מעמיקה...ולהכיר קצת יותר אחד את השני... אני בטוחה שכולם יכולים לתרום לכולם מניסיונם...לרוב האנשים יש כאן הרבה ידע בתחום...
אם כולם רוצים ומסכימים אנימוכנה לקחת על עצמי למצוא תאריך שמתאים לכולם...ואם לא אז לרוב... שלכם מירב
שנהנת מהאיקונים החדשים...
מאוד...

אשלונית

New member
איזה חמודה - ורעיון הציאט! נהדר

צריך אבל לתאם שעות! ויש פה הרבה אנשים אז צריך כבר לקרוא לזה פרויקט! ואת נידבת את זה - את ... אני מניחה שאת אחראית על לתאם,והאחריות שלנו היא פשוט להופיע! סתם! אני מחורפנת היום! לא לשים לב אלי!.

קדימה מירב - צ´אט באחריותך ../images/Emo13.gif

הפרויקט כולו שלך, והאייקונים אכן מדהימים!!

למעלה