תגידו, מישהו מכיר אולי

תגידו, מישהו מכיר אולי

מקום שמאמן קבוצות של בנות בלבד? אולי טאי-קוון-דו איפשהו? רצוי (מאד) באזור המרכז... זה בשביל החברה שלי, שלא תוציא את האנרגיות בלהרביץ לי... ולא טאי צ´י! די כבר, שלוש פעמים כתבתם טאי צ´י! אני יודע שיש טאי צ´י נפרד, ואל תעלבו, אבל היא מחפשת משהו יותר... דינמי... יש אולי משהו בסגנון של איגרוף תאילנדי לבנות בלבד? משהו מגע מלא? הרבה בעיטות באוויר ושטויות כאלה? היא פשוט עדינה וחמודה כל כך... לא?
אני אוהב אותה.
תודה על העזרה!

אז גם פה לא מכירים כלום???

אני מאוכזב מכם, אנשי הפורום ! בושו לכם... בושו! בושו! מי היה מאמין, שבמדינת ישראל, בארץ הקודש, לא יהיה מי שיאמן את בנות ישראל הכשרות והתמימות קראטה פול-קונטקט??? בושו!
אריאל... שחושב שהוא נפל על הראש מהאופנוע שאין לו...

mapopo

New member
אגרוף תאילנדי לבנות

אריאל נשמה... אין דבר כזה בארץ ישראל קבוצת אגרוף תאילנדי של בנות בלבד, הבנות של ימינו מתערבבות עם הבנים ומרביצות להם חופשי, והן אפילו נהנות... במידה ואתה רוצה שחברתך תלמד אומנות לחימה דימנית הנך מוזמן להכנס לאתר WWW.CMA.CO.IL - מדובר במכון רציני שיש בו גם בנות, אני מבטיח לך שחברתך תהווה לך יריב שקול לא פחות מכל בן לאחר שתתאמן תקופה רצינית במכון. בברכה, לחימה משולבת

למי שעוד לא הבין, אריאל מחפש

לחברתו קבוצה _ל_נ_ש_י_ם_ - _ב_ל_ב_ד_. אולי מסיבות דתיות, אולי בגלל שהוא מקנא, אולי בגלל שהוא פוחד שהיא תרביץ לו לפני החברים שלו בקבוצה בה הוא לומד
- מה אכפת לי/לכם? עקרון פשוט באיטנרנט, למרות שהפורום הזה די מהיר: אם אין לך תשובה, או משהו מועיל להוסיף, או שאלה על הנאמר - אל תכתוב תגובה, שאחרים יבזבזו עליה זמן ורוחב-פס. אריאל, אולי שהיא תלמד טאי-צ´י?

טאי צ´י מפספס את הנקודה..

אני רוצה שהיא תוציא אנרגיות באימון, ולא תבנה אנרגיות, להוציא אותן עלי !
ולאיש הלחימה המשולבת... שאת שמו אני לא יודע - גם אני וגם אהובתי הנצחית דתיים, ולכן מתאמנים בנפרד... וחוץ מזה, אני לא מתאמן עם בנות לאו דווקא מסיבה דתית - פשוט אם היא "תכסח" אותי, איך אני אסביר שבחורה "כיסחה" אותי?? סתם בצחוק...
אריאל... שחושב על איך להביא חרב לאימון על אופנוע בלי לסכן את הסביבה... וזהו... שבת שלום אנשים! אני זז.

amir_aikido

New member
לא בדיוק אומנות לחימה אבל לאנרגייה

אריאל, לא בדיוק קאומנות לחימה, כמו שאתה רואה את זה (וגם אני מודה ומתוודה). אבל יש קיקבוקסינג בגישה האירובית, שבהחלט יכול לעזור להוצאת האנרגייה, וגם אם הקבוצות מעורבות רשמית, מעשית אני בספק אם יש בהן יותר מרק מדריך ותלמיד אחד גברים והשאר נשים, ובנוסף בד"כ השעורים הללו ללא מגע ... אני שמעתי פעם שיש איזה קורס כזה בהולמס פלייס במרכז עזריאלי בת"א, ונדמה לי שקראתי פעם שהיה משהו בסגנון זה בבריכת גורדון, היתה על זה פעם כתבה ב"העיר", כשזו היתה אופנה חדשה של סלבריטאיות (על אומנות לחימה רגילות לא יכתבו כמעט אף פעם), אולי תוכל למצוא כך. מקווה שאני עוזר אמיר

dtk

New member
תודה, אבל לא נראה לי! ../images/Emo41.gif

אני מעריכה את המאמצים למצוא לי מקום הגון ללימוד אומנויות לחימה בנפרד, אבל תודו בעובדות: הנסיון נכשל! אין דבר כזה בארצינו הקדושה!. אני יודעת שיש קיקבוקסינג למיניהם (למרות שעדיין יש מדריכם גברים), אבל זה: 1. לא מה שאני מחפשת 2. לא מה שאי פעם הייתי מחפשת. 3. ואני בכלל רוצה אומנות לחימה! טוב, התייאשתי...
לא נורא, אולי עוד כמה שנים יפתחו קבוצה נפרדת לנשים. ולכל אלא שהציעו טאי צ´י: די!!! הבנו... אבל תודה!

dtk

New member
רחובות.

אבל אני מחפשת מקום באיזור תל אביב, שם אני אעשה בע"ה שירות לאומי השנה... בירושלים באמת יש טיי-קוון-דו לנשים בלבד -רק שזה רחוק לי מידי... תודה על הרצון לעזור

אושפירא

New member
יש גם בתל אביב

טאקוונדו... יש את המועדון של אורי נצר בקאנטרי של רמת אביב...... תנסי, זה נחמד..... הקאנטרי נמצא בצמוד לאוניברסיטת תל אביב....

amir_aikido

New member
הפוך על הפוך

קראתי את הודעתך, ועלה על דעתי שבמקום לחכות את יכולה גם לפעול. וכך לפתור את בעייתך. את יודעת מה את רוצה ללמוד ? נסי לאסוף עוד כמה בחורות שרוצות אותו הדבר, ואז ישאר לך רק למצוא מדריך (סליחה - מדריכה) ומועדון. תופתעי לשמוע, אבל זו יכולה להיות בעיה יותר פתירה משנדמה לך, מועדון זה קל - אם תתפשרי על שעות שבהן מועדון קיים פנוי, אני בטוח שמנהלו יסכים לתת לכם להתאמן שם תמורת שכר סביר. אם זה יגיע לשלב הזה - אני מבטיח לשאול את המורה שלי ואני בטוח שאריאל ישאל את שלו ... מדריכה זה אמנם קשה יותר למצוא ממדריך, אבל אני מאמין שאם תפרסמי פה בפורום שיש לך קבוצה של 15 או 20 בנות, ואתן מחפשות מדריכה לאחת משתיים או שלוש אמנויות, נוכל לעזור לך למצוא. אני יודע, במקום ללכת למקום קיים, כשהכול מסודר כבר ואת רק צריכה להתחיל וללמוד, הגישה הזו דורשת הרבה יותר יוזמה וכריזמה ... אבל איך שהוא יש לי את הרושם שזה לא יעצור אותך בהצלחה אמיר

aiki-freak

New member
רעיון טוב...

ויותר מזה.. אני מכיר מורה לאייקידו באיזור המרכז...אולי היא תהיה מעוניינת...אני מצרף כתובת של אתר אייקידו ישראל. יש שם עמוד שם הדוג´ואים בישראל. חפשי שם מורה בשם עירית שמלמדת בדיזינגוף בת"א. (אני יודע שיש לה הרבה תלמידות אבל אין לי מושג אם הקבוצה מעורבת או לא) זה כמובן במידה ש"בא" לך על אייקידו... ואל תקשיבי לאריאל(המקורי)...

לא להקשיב לי??? נעלבתי! ../images/Emo7.gif

מה אני כבר אמרתי?? אבל... בעצם אתה צודק... אל תקשיבו לי, אף פעם...
אריאל... שבסה"כ הקפיץ את ההודעה שדנה תראה אותה...

למעלה