תגידו מישהו יודע

tool2

New member
תגידו מישהו יודע

מתי הדיוידי של ורוניקה מארס יגיע לארץ?? ואם לא אז אתם חושבים שאפרש להזמין אותו בספריות וידיאו וכאלה?

נצל"ש ../images/Emo118.gif../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

וואי מלא זמן לא הייתי כאן איזה חודשיים.... טאב ולעניין
מתי אמורה להתחיל העונה השניה בארץ
אני פשוט לא יכולה בלי ...

Lirchu

New member
מזה אומר נצל"ש? חח

וברוכה הבאה!! לפי מה שאמרו פה, אם אני לא טועה אז בינואר

ינואאאאאאאר ../images/Emo7.gif

נצל"ש
זה הודעה שלא צריכים לפתוח בשבילה הודעה ראשית... אבל היא גם לא משתרשרת/קשורה להודעות ראשיות אחרות.... אז מצאו פיתרון
נצל"ש
במיוחד לעת צרה... חיחיחי
אני לא מאמינה שעד ינואר איזה רעים כאן בארץ
אוף איתם... בכל מקרה תודה

Lirchu

New member
אהה היבנתוס!!

כןן הם נורא מעצבנים פה אלה והאיחורים שלהם!!! אבל ככה זה בארץ ה"מפותחת" שלנו... בעע~!! וAny Time

Lirchu

New member
../images/Emo26.gif והנה!! הנצל"ש הראשון שלי!../images/Emo6.gif

עלה לי רעיון די מדליק...אם יש לכם מסנג'ר בואו נפרסם פה את הכתובות שלנו ונוכל לעשות שיחות ועידה...לדעתי יהיה נורא כיף :) כי אני רואה פה תגובות מהירות להודעות אז ככה במסנג'ר יהיה יותר כיף..אז למי שרוצה... [email protected]

חחח חמווו../images/Emo80.gifוווווודה

סבבה אין לי בעיה ... זה יהיה ממש נחמד... אבל שקודם אנשים יתחילו פרסם ורק אז אני חיחיחי<*ביישנית*
>

Lirchu

New member
חחח אחלה מלא פרסמו כבר..

לא מלא אבל פרסמו! אז בזמנך החופשי...

ועוד נצל"ש אחד..

מישהו מוכן לתת לי פרופורציות על הגילאים של השחקנים???? פשוט ממש אין לי כח להתחיל לחפש באינטרנט... אז אם אתם יודעים...

karyn

New member
הנה בדיוק+תאריכי הלידה

קריסטין בל (ורוניקה) - 18.7.80 - בת 25 עוד 10 ימים. פרסי דאג III (וולאס) - 20.7.82 - בן 23 עוד 12 ימים. טדי דאן (דאנקן) - לא חושף/חשף את תאריך יום הולדתו. ג'ייסון דוהרינג (לוגן) - 30.3.82 - בן 23. פרנסיס קאפרה (וויבל) - 22.4.83 - בן 22. אנריקו קולנטוני (קית') - 14.2.63 - בן42.

חותםםם

New member
אנחנו לא בחודש ה-8? ../images/Emo11.gif

כבר היה להם יומולדת..לקריסטין ולפרסי..

למעלה