תגידו מזל טוב.......

• פותח הנושא MOR@N
  • פורסם בתאריך

MOR@N

New member
תגידו מזל טוב.......

לא אין למורן יום הולדת ..... מורן אחרי שבוע שלם שסתם לא הלכה לבית הספר מרוב שעמום החליטה היום (מכיוון שלא ישנה כול הלילה.....) שתלך לבית הספר..... ואחרי שהתחננתי בפניכם למצוא לי תירוצים (וממש לא עזרתם לי!!!) החלטתי לומר למורה שסבתא עומדת למות מסרטן(מחצית נכון היא לא בדיוק גוססת יש לה זמן....)ואתם בטח שואלים את עצמכם למה מורן כול כך מזלזלת בסבתא שלה ????? אז זה בגלל שמורן לא בדיוק מכירה את הסבתא סיפור ארוך וממש אין לי כוח לספר!!! בקיצר בכיתה החליטו שמורן חזרה מהודו ומורן צריכה לספר איך היה ברעידת אדמה.....(סך הכול שבוע לא הייתי זה לא כזה ביג דיל!!!) בכול אופן ישבתי בשיעור תנ``ך והמורה הזבל הזאת החליטה להכתיב 3 דפים קצת התחשבות ....לא ישנתי כול הלילה !!! פרשתי אחרי שניי דפים....במילא אני לא ילמד אני סתם רושמת .... ולא תחשבו אפילו לעשות לי הרצאות של אח``כ את תשלמי הרבה לבגרויות אני יודעת את זה!!!!!!!!!!! בקיצר חזרתי רק עכשיו ואין זמן לנשום .... ב-4 אני הולכת לשיעור קפאורה ו-6 יש הצגה של להקת בית הספר וחייבים ללכת כי חברה טובה היא השחקנית הראשית מתי אני יחזור????? דרך אגב החפפרת היא ההשרדות הישראלי!!!(למי שלא ידע אז איך עבר עליכם היום? (לבנתיים.....)

Oi Vey Zmir

New member
יום אוי-ין טיפוסי

הלכתי לישון בשעה חמש לפנות בוקר, קמתי לי ב9:00 (האמת העירו אותי באיומים) כדיי להגיד לשעה הראשונה שלי ב9:50 (הי``בניקים אצלנו לומדים כמו ילדי גן חובה בערך). הגעתי לביצפר בעל כורחי, ישבתי לי בחוץ והגשם טפטף על שערי שהגיב בצורה הטבעית- התחשמל קיצונית. לאחר מכן נכנסתי לשיעור הראשון- ספרות, הו מה נחמד. אני אוהבת ספרות, לא סתם הרחבתי את המקצוע הזה- אבל המורה שלי לספרות (ספרות חובה הכוונה לא לספרות מורחב) היא קצת...יבשה כמו הסנדביצ`ים בקפיטריה שלנו. אחריי השיעור אותו הערבתי/העברתי בלשחק בסנייק בפלאפון של חברה שלי (אין לי פלאפון. זה מביך אותי כשהדבר הזה מצלצל ואני מתחילה להתבלבל ובכלל אף אחד לא יתקשר אליי) וגם בלצפות בגשם. בין לבין לקרוא ספרים- בשביל מה אני הולכת לביצפר? בשביל קצת שקט כשאני קוראת, תודה. אחריי זה שתיתי קפה מגעיל, והלכתי לשיעור ספורט. ופתאום המורה שלי לספורט מחליטה שהיום דווקא כן נעשה משהו. המשהו הזה היה כפיפות בטן ואח``כ- משהו באמת מקורי. לרוץ מדרגות. אני לא זוכרת כמה פעמים כי הייתי כבר בעלפון ושיתוק מוחין אבל זכור לי שרצנו עם לדלג על מדרגה אחת, סיבוב של לדלג על שתיי מדרגות, סיבוב קפיצות רק על רגל ימין, סיבוב קפיצות רק על רגל שמאל ושניי סיבובים של קפיצות עם שתי הרגליים סגורות. המורה שלי לספורט שונאת אותי ואני גם מעירה לה הערות לא כל כך נחמדות. היא אומרת לי ``אוי, לא משתמשים בידיים! בלי ידיים!`` מה היא רוצה שאני אעוף מהמדרגות?! כסילה. לאחר כל הכיף הזה גם היה לי מבחן בחיבור צמוד טקסט שלוש שעות גמרתי את זה בשעה. בלזיין את השכל אין כמוני, ועוד אני מענישה את המורות עם הכתב הקטן שלי כל חיבור שלי זה מניפסט עצבים טיפשי וכשאני אקבל אותו בחזרה אני אעניש אתכם בציטוטים מחוכמתי (שלא מובנת לשום אדם באשר הוא). תודה. זה היה התקציר על יומה של אוי מפי מלאכי חזקיה עכשיו הולכים לאכול טבעול

snoway

New member
היום המורים פשוט דיברו איתנו כל היום ובקושי לימדו

כי ביום חמישי דקרו אצלנו מישהו בבי``ס, מפחיד... תבינו, אנחנו בי``ס של חננות ברובנו הגדול, אין אצלנו אפילו דחיפות במסדרון. ופתאום ביום חמישי ילד בן 17 (לא מהב``יס שלנו) נכנס לחצר ודוקר ילד בן 16 במטרה להרוג. 12 דקירות. בנס הוא עוד בחיים. אף פעם לא הרגשתי לא בטוחה בבית ספר שלי. אני לא חיה בבועה, אבל אף פעם לא חשבתי שזה יגיע לבי``ס שלי. אז מורן, אולי את צודקת ועדיף לא ללכת לבית-ספר.

erlich

New member
גם אצלנו...

צכירים את הפטישי ביטחון האלו שיש באוטובוסים? אז ככה, אנחנו כל יום מגיעים לבית הספר בהסעות מאורגנות כי זה בית ספר איזורי. אז איזה טמבל אחד לקח את הפטיש ביטחון הזה והכניס לאיזה אחד אחר אותו בראש. לא יודע למה. למה היתה הדקירה אצלכם? תם עידן התמימות. היה נחמד לא? תודה, ארז.

snoway

New member
עפות כל מיני שמועות

המורים אמרו לנו שזה בגלל ריב טפשי שהתפתח בין שניהם באותו בוקר. יודעי דבר אומרים שזה בגלל שהנדקר היה חייב לדוקר כסף (ענייני סמים). ובקשר לתמימות, היא חלפה לה ברגע שנודע לי שאמא של מרקו מתה בסוף.

erlich

New member
רגע...... אימא של מרקו מתה בסוף????

ללאאאאאאאאאאאאא אני לא מאמין!!!!!! אף פעם לא ראיתי את הפרק האחרון!!!!! איך יכולת להרוס לי ככה??? תסלחי לי אבל את ממש ממש מגעילה. :))) חחחחחח תודה, ארז.

snoway

New member
בתור ילדה קטנה תמיד בכיתי במרקו,

רק תתאר לך מה הלך כשאמא שלו מתה :-(

flowr..

New member
וואי...

אפילו אצלנו, בבי``ס שלי בפרדס כץ, אין דברים כאלו... מפחיד.

MOR@N

New member
איזה קטע

את מבת ים גם ואת לומדת ברמת יוסף!!!! אני יודעת מי דקר הוא לומד איתי!!!!!

למעלה