תגידו מה שתגידו

תגידו מה שתגידו

אבל גרייס יצאה הכי כלה בעולם בשיעור כימיה! הקטע הזה של אשכרה להיכנס בפוסטמות האלה על השטויות שלהן, היה מעולה. גו גרייס!

S h a y 9 9 9

New member
לפעמים זה נראה באנלי אבל זה לא

זה כאילו כבר התרגלנו לשימוש במילה "הומו" או "גיי" כמילת גנאי וזה ממש מרגיז... גרייס צדקה. (לא אומרים שאלימות לא פותרת דבר?)

Darrens Girl

New member
../images/Emo45.gif..

באמת משתמשים במילה "הומו" בתור קללה, וזה ממש לא קללה, וזה פוגע. אני אישית סטרייטית ויש לי לא מעט חברים הומוסקסואלים, אבל בלי קשר אליהם- אני שונאת הומופוביים =\

S h a y 9 9 9

New member
לזה בדיוק התכוונתי

או שמשתמשים בזה בתור בדיחה או בתור קללה ובכל מקרה באופן שלילי לאיזשהו כיוון... אנחנו אוהבים לחשוב את עצמנו נאורים ומקבלים את השונה והאחר אבל אפילו על אנשים שיש לנו בחברה ברגע שהם מיעוט קטן מאיזו סיבה שלא תהייה ישר צפה לה למעלה הקנאה, החוסר פירגון, הפחד והשנאה. לא חושבים?

אממ...

כלומר, הקטע הזה שקוראים למישהו הומוסקסואל "הומו!" או "לסבית!" רק כדי להעליב אותו בגלל מה שהוא זה נשמע ממש מגעיל, וזה די מזכיר את האנטישמיות בגלל שהנאצים היו קוראים ליהודים "יהודים מסריחים!" וכאלה, ממש משתמשים במה שהם בתור מילת גנאי...
(ואני סטרייטית, אגב)

יש לי בעיה

עם פוסטמים ממין זכר וממין נקבה כאחד... אבל נראה לי שגרייס פתרה את הבעייה. מה הקטע שלהם בכלל עם זה שהיא לסבית או לא? למה זה עניינן?

S h a y 9 9 9

New member
אבל רגע רצינות...

זה נראה לכם נכון כל האיזכורים הדקים האלה להומוסקסואליות ולסביות בצורה כזו צינית ומצחיקה? הרי יש הרבה בנות כמו גרייס בעולם האמיתי שנאלצות להתמודד עם ספקות לגבי המיניות שלהן והגיחוך של so called חברים שלהן.

הגרהS

New member
חחחח ../images/Emo45.gif

מסכימה.. היא אחלה של בחורה! באמת לא שמה זין על מה שהאחרים חושבים.. ויש לה ייבושים טובים!
אחלה דמות.. אני מתחילה לחבב אותי יותר ויותר בכול פרק.

למעלה