תגידו, מה קורה פה??

m L m

New member
תגידו, מה קורה פה??

לא הייתה הודעה חדשה כבר יומיים
בסוף יסגרו לנו את הפורום...
 

S c a r l e t t

New member
כולם ישנים...../images/Emo35.gif

אני מאשימה את שאנייה- לא נראה לה שהגיע הזמן לעבוד קצת?? מה נראה לה שאם היא הוציאה דיסק אוסף היא מכוסה לשנה הקרובה? אני רוצה שיר חדש!
 
לא סוגרים! On my dead body!../images/Emo150.gif

וכן... גם אני מאשין את שנאיה, אבל גם את הטכניון! יום ראשון היה יום מאוד חסר מזל עבורי: גיליתי שנכשלתי במבחן מאוד מאוד חשוב שהיה ביום הולדת שלי. אם לא יקרה איזה נס ויעלו לי נקודות, אני עלול להיות במצב מאוד לא נעים. והכי מעצבן שחשבתי שהלך לי טוב.... ואז אחה"צ היה לנו כנס עם בוגי ועם עוד כמה חבר'ה מפרוייקט "עתידים", ושם איבדתי את המשקפי שמש+ראיה שלי, שעלו 800 ש"ח. בקיצור חרא של יום, שהביא חרא של מצב רוח שנמך עד עכשיו!
 

sharabigfan

New member
נכון הפורום יושן,ולי לא יוצא לבקר כ

אן הרבה,מעניין מי עוד נשאר איתנו כאן בפורום או שכולם הלכו להעריץ את בריטני ספירס ונטשו את שאניה
אני רוצה לראות שהם יסגרו את הפורום,נראה אותם רק מעיזים
אנדי
בלימודים לי בכיתה ג' נאבד לי שעון שכל כך אהבתי,היה לנו אז כל בוקר לנסוע לבריכה ושכחתי אותו שם,למדריכה קראו חייה,אוף עד היום אני לא מאמינה שנאבד לי השעון. נכון שזה מרגיש כמו פסח?
 

Eilleen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרית את פשוט טובה
 
למעלה