תגידו מה עם פאשחו?! הוא עדיין בתוכניות של לוי?
G GRIN APES ירוק בדם New member 7/8/07 #3 אם התכוונת ל: פיטר פאשחו מסיללה אז הוא יבחן בעוד כמה אימונים ומשחק/ים ואם ירשים לטובה יוחתם ככל הנראה
אם התכוונת ל: פיטר פאשחו מסיללה אז הוא יבחן בעוד כמה אימונים ומשחק/ים ואם ירשים לטובה יוחתם ככל הנראה
מ מסעדת הויקטור New member 7/8/07 #4 השם של מסיללה זה טפשו לא פאשחו.... פאשחו זה השחקן של בוטאפוגו מברזיל
N nosferatu zodd New member 7/8/07 #5 נראה לי שיחתימו את מסיללה ולא את הפאשחו הזה אבל אני מקווה מאוד שאני טועה בעניין הזה.
מ מסעדת הויקטור New member 7/8/07 #6 יחתימו את מסיללה, מסודי יחזור אחרי עונה וכך גם ירו בלו והקבוצה תתיקע עם חוזים של 20 זרים.... שיעשו שם חושבים טוב טוב, אם אם מחתימים את מסיללה לאני לא יודע כמה זמן ושנה הבאה אף אחת לא תרצה את מסודי יתקעו אם חוזים של יותר מדי זרים.
יחתימו את מסיללה, מסודי יחזור אחרי עונה וכך גם ירו בלו והקבוצה תתיקע עם חוזים של 20 זרים.... שיעשו שם חושבים טוב טוב, אם אם מחתימים את מסיללה לאני לא יודע כמה זמן ושנה הבאה אף אחת לא תרצה את מסודי יתקעו אם חוזים של יותר מדי זרים.
N nosferatu zodd New member 7/8/07 #7 זה מה שמדאיג אותך? העיקר שימצאו כבר שחקן איכותי זר במקומו של מסודי, כל השאר כבר לא מעניין אותי.
B b o k o l i New member 7/8/07 #8 פאשחו עדיף על מסיללה כי הוא קשר שמאלי טבעי לא כמו מסיללה שהוא יותר הגנתי כנראה שרוני לוי מתכנן לציב אותו כמגן שמאלי
פאשחו עדיף על מסיללה כי הוא קשר שמאלי טבעי לא כמו מסיללה שהוא יותר הגנתי כנראה שרוני לוי מתכנן לציב אותו כמגן שמאלי
N nosferatu zodd New member 7/8/07 #9 על שניהם עדיף נסטיה צ'ח(או צ'ה?) שדיברו עליו כמועמד, אך חלומות לחוד ומציאות לחוד.