תגידו מה עם הסקר?

תגידו מה עם הסקר?

מה איתו? למה אין? אתם צריכים רעיונות??? אם כן רק תגידו.... ועוד דבר ראיתי היום את המופע הזה שהיה בstar world ואני חייב שזה היה הדבר הכי מפגר שראיתי שאלאניס עשתה אי פעם...מה דביוק היה הקשר שלה שם? היא ממש לא היתה קשורה...והגרסה שהיא עשתה לpi היתה באמת לא משהו...טוב נו, אני אתנחם בזה שזה היה לפני די הרבה זמן וגם שלעומת שאר האומנים (המזעזעים) שהיו שם אלאניס דפקה את ההופעה הכי טובה...

Rוית

New member
למישהו יש באמת רעיונות לסקר?

אני רק חייבת לדעת משהו אחד, מי הצביע לסקר
ולא, אני לא עובדת עליכם
מעניין אותי לדעת למה בחרו דווקא בכוכביות האלו!!
שימו לב לקרב הצמוד!

BaBa LiVe

New member
בדיוק רציתי להציע הצעה לסקר...

טוב שבתי מהגדנ"ע - שזה דבר ממש שווה! אז ככה...אני לא מכיר את כל הסקרים שהיו כאן בעבר אבל, יש לי אחד.. איזה קליפ של אלאניס הכי יפה? או איזה די וי די אתם הי אוהבים?

את איזה קליפ של אלאניס אתה הכי אוהב

היה כבר כסקר.... הדי וי דים יכול להיות נחמד למרות שנראה לי שיש פה הרבה שאין להם אף אחד מהדי וי די של אלאניס ואם אתה רוצה לראות איזה סקרים היו פה אז אחרי שאתה מצביע אז תראה למטה ארכיון סקרים תלחץ שם ואז תראה את כול הסקרים שהיו עד עכשיו... מקווה שהבנת שבת מקסימב לכם אנשים חביבים

AlanisJunkie

New member
וואו..הגדנ"ע דווקא זכורה לי לרעה..

אבל היא בהחלט הפחיתה את ההלם כשהגעתי לדבר האמיתי. איפה עשית אותה? אני עשיתי בביסל"ש, שזה חרא של מקום. בלילה קור כלבים, וביום חום..גם כלבים.

BaBa LiVe

New member
תגובות...

1. דן, אני יודע שיש ארכיון, לא יצא לי לראות את כולם... 2. הייתי בגדנ"ע בג´וערה! היה ממש אחלה! גם רעות הייתה! נכון רעות?? היה כיף? ספרי להם כמה זה טוב! אני הולך לישון... איזה סקר אפשר לשים?? איזה שיר לדעתכם היא שרה הכי יפה בדי וי די?

symptoms

New member
../images/Emo6.gifבאמת היה כיף

ממש סבבה בגדנ"ע כדאי לכם ללכת למרות שרן לא רצה ללכת בהתחלה נכון?
אבל אני שיכנעתי אותו(הייתי כמה חודשים לפניו..) נ.ב סליחה על הנושא הלא קשור קבלו כפיצוי תמונה של המלכה
ובקשר לסקר אפשר אולי איך אתה רואה את אלאניס בעוד 10 שנים או האם תמשיך לדעתך להעריץ אותה עוד 10 שנים

לי יש סקר

נניח שאלאניס תעשה אלבום אחד שיכלו כל השירים מחמשת האלבומים שלה (מ- JLP עד FOS)... מה היה צריך להיות השיר שייפתח אותו ומה יסגור אותו? יפתח - all i really want front row you learn (unplugged) 21 things fear of bliss יסגור - your house your congratualtions uninvited (unplugged) utopia hands clean acoustic הבחירות שלי: יפתח - ALL I REALLY WANT יסגור - YOU CONGRATUALTIONS

יש לי גם רעיון

אבל רק צריך לנסח אותו קצת יותר טוב מה לדעתך אלאניס הולדת לעשות בחופשה שהיא לקחה? 1.היא מתכוונת להביא לנו אלאניס קטנה או אלאניס קטן 2.מחפשת נושאים חדשים לכתוב עליהם 3.מחפשת את עצמה 4.אמממממממ חשבתי רק על שלוש!! אז אם אתם רוצים שזה יהיה הסקר אז בואו נחשוב על עוד תשובות...

נניח שהיא תעשה אלבום כזה...../images/Emo153.gif

השיר שצריך לפתוח אותו הוא front row והשיר שיסגור אותו יהיה utopia זו דעתי, על כל פנים... ובלי שום קשר, קיבלתי 91 במתמטיקה!
למדתי שבועות למבחן הזה, וזה השתלם!
אני מאושר!
זהו...

Rוית

New member
סקר חדש עלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והפעם, לפי הצעתו של דן: מה לדעתך אלאניס הולדת לעשות בחופשה שהיא לוקחת? התשובות האפשריות הן:
מתכוונת להביא לנו אלן\אלאניס קטן\ה
מחפשת נושאים חדשים לכתוב עליהם
מחפשת את עצמה
עובדת על הזוגיות
מנוחה-נטו! תהנו!

symptoms

New member
אני בחרתי

במנוחה נטו כי לפי דעתי למצוא את עצמה היא כבר מצאה, בקשר לאלאניס קטנה נראה לי שזה עוד מוקדם מדי (במיוחד בשבילנו כי אז ההפסקה תמשך זמן רב מאוד) לא נראה לי שהיא מחפשת נושאים הם פשוט באים אליה אז בחרתי במה שנשאר וחוץ מזה אחרי שהיא תנוח באמת היא תחזור רעננה וגם תוך כדי המנוחה היא תוכל לגלות מקורות השראה חדשים וכדומה שבוע טוב לכולםםם

למעלה