תגידו מה עם הספר?

תגידו מה עם הספר?

היה פעם רעיון לעשות ספר מקיף וגדול שבו ישתתפו כל חברי הפורום.... מה נסגר עם זה בסוף?

אז בוא נמשיך לעבוד....

מי אמר שאי אפשר שרק שני אנשים יוציאו ספר? יש אינטרנט?-יש יש ספרים?- יש אפשר לשאול את האנשים המומחים?-אפשר... רק צריך קצת מוטיבציה והרבה עבודה...

אז דבר ראשון מומחי הפורום מוזמנים

לכתוב על כל דבר שנראה לכם חשוב. בעיקר דברים שנוטים פחות למצוא בספרים או שנמצאים בספרים בצורה מצומצמת. למשל.. הציור הזה של הקציצת כנפיים.. שימושי למי שאין באיזור שלו ווטרינר לציפרים(אהם אני אהם) ורוצה לקצוץ לתוכי כנפיים(חשבתי שכשיהיו גוזלים אני אנסה..) או עניין האוכל.. איזשהו תפריט מפורט על דברים מומלצים+ מתכונים ביתיים שהתוכי שלכם אוהב. בניית צעצועים כל מיני רעיונות .... בקיצור הכל יתקבל בברכה ואל תדחו את זה כי אלה דברים שחשובים לכל אחד ולא תמיד אפשר למצוא אותם.

מה שאני יעשה כרגע...

זה לחרוש ולנבור בארכיון הפורום ולדלות כל בדל מידע שעשוי להיות חשוב. מתיש.. אבל יכול להואיל גם לי.... מי שאינטרנט זה התחום שלו מוזמן לחרוש באתרים שונים ולהוציא חומר...

רואי

New member
אני..

אני מצטער אני קצת לחוץ בזמן מבחינת לימודים -בחינות אמצע השנה... אז אני לא אוכל לעזור בנושא...

d-edge

New member
מנסה להקפיץ..

הההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חניך תורן תן מצבה.

למעלה