אני לא בא לשפוט - אני כן דורש לכבד
אני דורש לכבד את האמונה שלכם אני דורש לכבד את היישות שאתם מאמינים בה אני דורש לכבד את חברי הפורום אני דורש שלא תגרמו לחילול שם ה' הפורום הוא פרום גרושיים דתיים אני כן מבין לליבכם גם אני חי לבד ומבלה שבתות לבד מלבד ההבט הרגשתי האישי והבט הילכתי - יש בעיה לצפות בשידורים הנעשים ע"י יהודים בשבת וכן לקבל שירותים ע"י יהודים בשבת - שקשורים בחילול שבת ללא איזה הצרך המיוחס לפיקוח נפש או היכולים לגרום לפיקוח כך שאם אתם גרים בחו"ל ,נטו הילכתי-יש כאן הרבה שטח אפור מה שאין כך בארץ ,בכללי זה נושא רחב שאין בדעתי להכנס אילו.
הבט הפורום - אנו לא רוצים או מנסים להכנס לתחום הפרט ואין בדרכנו ובדעתנו לומר לכם מה לעשות בביתכם אך לפרסם זאת בפורום זה כבר דבר אחר לכן בקשתי אם ברצונכם להתיעץ ישנם פרטים שהצינעה יפה להם ואין כל אחד צריך לדעת ניתן להפנות את הבעיה/דיון ללא הדברים הפוגעים וכו' אם תופעות כאלה ימשיכו אני חושב שמנהלת הפורום תצטרך למחוק את ההודעה וחבל, כי הדיון הוא חשוב - בלי קשר לשבת ניתן לשאול את אותם השאלות ללא פרוט המצב המלא ובכך לשמור על צביון הפרום, אמונת החברים בו ושמירה על כבוד התורה נכון שגם זוגיות ועוד נושאים שנויים במחלוקת עולים כאן בפורום - חשוב להבין, יש דברים שהם טאבו מה שנקרא "זר לא יבין זאת" שימו זאת מול עינכם - ונסו להבין את כונתי אשמח לקבל תגבות בנידו במסר ולא ע"ג הפורום - אין מקום לדיון בנושא זה ע"ג הפורום