תגידו מה עושים?

מייקל 120

New member
תגידו מה עושים?

מאז שהילדה אצלי שבת אין לי טלויזיה. פשוט הטלויזיה על ערוץ הופ ואני משועמם על המחשב. ואם אני מעביר ערוץ אז מתחיל הסרט אימה האמיתי בבית.

גלמור32

New member
כדאי שתמצאו לעשות משהוא ביחד

טלויזיה זה לא זמן איכות עם אבא אני משתדל לעשות דברים שונים ביחד איתם ואם הם כבר צופים במכשיר הנ"ל זה רק סרטים בDVD לא ערוצים למיניהם ואני יושב איתם ונהנה גם מהסרט

מייקל 120

New member
שיחקתי איתה כל השבת

וגם לקחתי אותה לגינה. אבל אני לא יכול לראות לבד תוכניות שלא מענינות אותה.

מייקל 120

New member
לא אתה לא מבין נכון

וחבל שהינך חושב בכיוון השלילי תנסה קצת לחשוב על יום שישי ומוצ"ש. בקיצור תנסה לחשוב חיובי

גלמור32

New member
אני שמח שהבנתי לא נכון-זה רק היה בגדר שאלה

ממש לא בגדר הנחה להבא אזכור לברר קודם במסר סליחה אם פגעתי

ezra1973

New member
תשתדל להימנע מלהשאיר את הילדה מול הטלויזיה

זה ממש פוגע בזמן האיכות שלך איתה. הבעיה עם הטלויזיה היא שהילדים ממש מתמכרים אליה ולכן הם לא עושים שום דבר חוץ מזה (אני מכיר לא מעט אנשים שהחליטו להתנתק מהכבלים רק על מנת שהפיתוי הזה לא יהיה קיים לילדים - במידת הצורך הם מאפשרים לילד לצפות ב- DVD, אולם זה נעשה באופן מבוקר כך שהילד צריך לעשות פעילויות נוספות חוץ "מלרבוץ" כל היום מול הטלויזיה).

עזרא!

תקנה לפמה!! דחוף!!! מחר בערב אני ואתה בהום סנטר בוחרים אחת גדולה לשים בתקרה שלך!

odery

New member
בת כמה היא?

מה פרוש סרט אימה?מכריזים מראש שהטלויזיה מחוץ לתחום או מחליטים שרואים משו אחד אפשר יחד(לוידעת מה איתך אבל אם רואים יחד אז דורה יורדת מאפשרויות הבחירה) ואח``כ עושים דברים אחרים ויש מליארד ושתים עשרה אפשרויות.אם תצריך עצות תגיד

רותם770

New member
על תתפלאי

אני גם מאשירה T.V בשבת מה הייתי עושה לבד בלי משפחה בלי הילדים שהיו בריאים .. פשוט להשתגע... אסור לשפוט עד שתיהיה במקומו.... אנחנו בני אדם... ולא כולם צדיקים .. אולי חיצוני... הייתי העולם הזה .. אההה מייקל??? מה אתה אומר??. טוב המשך יום ניפלא

גלמור32

New member
אני לא בא לשפוט - אני כן דורש לכבד

אני דורש לכבד את האמונה שלכם אני דורש לכבד את היישות שאתם מאמינים בה אני דורש לכבד את חברי הפורום אני דורש שלא תגרמו לחילול שם ה' הפורום הוא פרום גרושיים דתיים אני כן מבין לליבכם גם אני חי לבד ומבלה שבתות לבד מלבד ההבט הרגשתי האישי והבט הילכתי - יש בעיה לצפות בשידורים הנעשים ע"י יהודים בשבת וכן לקבל שירותים ע"י יהודים בשבת - שקשורים בחילול שבת ללא איזה הצרך המיוחס לפיקוח נפש או היכולים לגרום לפיקוח כך שאם אתם גרים בחו"ל ,נטו הילכתי-יש כאן הרבה שטח אפור מה שאין כך בארץ ,בכללי זה נושא רחב שאין בדעתי להכנס אילו.
הבט הפורום - אנו לא רוצים או מנסים להכנס לתחום הפרט ואין בדרכנו ובדעתנו לומר לכם מה לעשות בביתכם אך לפרסם זאת בפורום זה כבר דבר אחר לכן בקשתי אם ברצונכם להתיעץ ישנם פרטים שהצינעה יפה להם ואין כל אחד צריך לדעת ניתן להפנות את הבעיה/דיון ללא הדברים הפוגעים וכו' אם תופעות כאלה ימשיכו אני חושב שמנהלת הפורום תצטרך למחוק את ההודעה וחבל, כי הדיון הוא חשוב - בלי קשר לשבת ניתן לשאול את אותם השאלות ללא פרוט המצב המלא ובכך לשמור על צביון הפרום, אמונת החברים בו ושמירה על כבוד התורה נכון שגם זוגיות ועוד נושאים שנויים במחלוקת עולים כאן בפורום - חשוב להבין, יש דברים שהם טאבו מה שנקרא "זר לא יבין זאת" שימו זאת מול עינכם - ונסו להבין את כונתי אשמח לקבל תגבות בנידו במסר ולא ע"ג הפורום - אין מקום לדיון בנושא זה ע"ג הפורום

../images/Emo45.gif תודה גלמור זו גם דעתי

מי שיכנס לכאן מבחוץ עלול לחשוב שיש היתר לצפות בטלויזיה בשבת כמו שכתבת "זר לא יבין זאת" כל אחד שיעשה ככל שחפץ ליבו ושיהיה ברור - אני לא שופטת אף אחד אפילו יכולה להבין, אך כמו שכתב גלמור- לא בפרהסיה. מייקל יכולת להעלות את הבעיה מבלי לציין שמדובר בשבת. גם לי יש את הבעיה הזו ופתרתי אותה במכשיר נוסף ומאז אין מריבות... (על הטלויזיה לפחות- אבל לא לדאוג לא חסר על מה לריב...)

אף אחד לא שופט

ושכל אחד יחיה באמונתו הוא וכל עם ישראל אחים וגו' אבל! הפורום שמגדיר עצמו שמיועד לדתיים אין מקום לדבר על טלויזיה בשבת.

רותם770

New member
מי אמר קודם כול שמייקל

מדבר על טלויזיה בשבת...אולי זה היה יום שישי ואולי מוצ''ש.. ישר הגעתם למסקנה... אבל את התחלת לדבר על זה...

גלמור32

New member
רותם יקירה - עד אליך זה היה רק בגדר שאלה

ולמיקל רק הופנתה שאלה בלבד ולא נקבע כי הוא כך או כך וטוב שכך
לאחר שאת פתחת את הנושא ושמת לדבר לגיטימציה הבעתי את דעתי וכך גם שבלולה לכן בבקשה אל תשימי דברים בפינו וכפי שאמרו חכמים "סייג לחוכמה שתיקה "

למעלה