תגידו, מה נשמע?

Annart

New member
תגידו, מה נשמע?

זוכרים אותי? אולי יש פה מישהו מאז? אז הייתי פה בכינוי "אנה בננה הממושקפת", אני חושבת שעברו אולי....4-5 שנים.... ניהלתי פעם פה את הפורום... איזה כייף היה... התגעגעתי.... XD

Annart

New member
שאלה לצופי עונה 7

1.גם אתם במקרה מרגישים את השינוי באווירה של הסדרה? היא מאוד מאוד קלילה לפתע\ נכון, אלה רק הפרקים הראשונים, אבל בלי כל קשר למה שקורה עם האדי, במהלך הפרק, המשחק, שפת הגוף של הדמויות אחד כלפיי, השניה, הרבה יותר נוירוטיות מבעבר, הרבה יותר סצנות עם הומור בין הדמויות מבעבר, זה לא נראה לכם כמו משהו שבונים אותו במיוחד בשבילנו? אני עוד לא הבנתי בוודאות מה. 2. מה אתם חושבים על היחסים של האדי? האוס באמת אוהב אותה או שהוא פשוט לא מסוגל להיות אומלל יותר? קאדי אוהבת את האוס? או שהיא מעריצה אותו? והיא מתבלבלת בין השניים? קאדי והאוס מיועדים להיות יחד, ויחיו באושר ועושר? האוס יחליט באיזשהו שלב שלאישה שאוהבים לא משקרים? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים.... ודבר אחרון: השיעעררררררררר של ווילסון נעשההה דליייייללללל יוווותררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאללההה

Nimrodster

New member
יכול להיות שיו לורי גם התחיל לכתוב שם.

בכל מקרה, בעיניי העונה היא ברמה הרבה יותר נמוכה מבעבר. היא עדיין הדבר הכי טוב בטלוויזיה, אבל בהשוואה לסטדנרטים שקבעה לעצמה, זה מביך. אני חושב שהאוס באמת אוהב אותה, וזה שהוא לא אומלל זה תוצאה לא סיבה. אבל אני חושב שהוא חשדן מדי מטבעו ונפגע יותר מדי פעמים על מנת באמת להיות מסוגל לבטוח בה, וכאן הבעיה. וכן, ראיתי את השיער של וילסון בעונה הראשונה, הוא נראה כמו אלביס. הוא גם השמין. אבל ככה זה אצל גברים בתחילת שנות החמישים שלהם. את עוד צעירה, זה יקרה גם לבעלך, זה לא הופך אותו לפחות נהדר. ניהלת פורום בגיל 16? נחמד

מרי42

New member
רוברט בן 50 ?!!!

סליחה !!!! 41 בקושי (עכד כמה שידוע לי). הבחור כבר לא "ילד יפה", אלא גבר נאה, מה רע?! אגב לורי לא ילד ,יופי של קרחונת ולא מפריע לרובנו... ג' וילסון? קצת תמיכה בבקשה !!!

Annart

New member
חחח חבר שלי...

בצבע, אז הוא מסתפר כל כמה זמן, וזה נראה כל כך מפחיד אחרי שהוא חוזר, כל השיער היפה והשופע נעשה כדור עגול, חמוד, אבל מפחיד XD too mush information XD חח ניהלתי את הפורום פה....ואני חושבת שהיתה לי ממש אובססיה אז לסידרה, חחח הייתי כל שבוע פותחת בדיונים נוקבים לגבי הדמויות ומלא סקרים ומפרסמת מאמרים על אופן הלבוש של הדמויות ואיך זה מתקשר לאופי ולהתפתחותם בעלילה, על האוס ווילסון ומלא אחרים...היום אני שפוט רובצת ורואה את הפרקים, מחזיקה את הכל בראש, ולא יוצא החוצא...חח

Annart

New member
וואיי וזה עדיין פה בקישורים...XD

איזו נוסטלגיה, וכמה נחמד שהשאירו את זה ולא פשוט הסירו את זה... חח

ריקי100

New member
זה ברח לי משוםמה...

כמה נחמד שמישהו חוזר אחקי הרבה זמן.. יש לי שאלה: כמה פרקים של האוס עונה 7 ראית? כי זה מאוד משתנה כבר מהפרקים של 4,5,6. זהה נהיה יותר רציני. במיוחד פרק 6 שעצבן אותי לגמרי כי אני צריכה לחכות עד שבוע הבא כדי לראות איך הוא מסתיים. אני יודעת מגרג שהם רוצים שהסדרה תהיה עם יותר הומור משאר העונות, כי המעריצים דורשים את זה ( או לפחות אלו שמציקים להם בטוויטר)- הם רוצים יותר קטעי האוס ווילסון. וחוץ מזה כמו שקודמי אמר/ התכוון, לורי יודע לעשות קומדיה הכי טוב בעולם למרות שהוא רק חצי שם( סטיבן פריי 'בן זוגו'). והם משתמשים בו לזה. זה לא דבר נורא רק שלא יהפכו את זה לקומדיה כי זו דרמה. אבל לפי פרק 6-7 זה חוזר לדרמתיות הידועה של האוס אל דאגה. 2. אני אוהבת את האדי אז כל דבר שיהרוס את זה אני אהיה מאוד עצובה- אני חושבת שזה טוב לדמות. חוץמזה שאני חושבת שהוא באמת אוהב אותהוהיא אותו אחרת היא לא הייתה נכנסת לסרט הזה. כן גם אני ראיתי את השיער של ווילסון- אויייייי לאאאאאאאא! בטח יו לורי שם עליו עין- the gay with the boy'sh face ככה הוא אמר עליו פעם בראיון.. אולי זו צהיה עונת הקרחים: יו לורי, פיטר ג,ייקובסון, עומר אייפס ועכשיו RSL. לא שיש דבר רע בזה.

Annart

New member
ראיתי את האחרון השישי שהיה....

תמיד תהיתי איך זה יראה אם סטיבן פריי ישחק בהאוס, אולי בתור רופא שמגיע לבית החולים שהאוס מרגיש מאוים ממנו, או מטופל שיובל לאיזו דילמה מוסרית שהאוס לא יוכל אלא להכנע לטוב ליבו ולשים את כל הציניות שלו בצד, או אולי איזה מטופל קליניק חמוד שיעשה לנו נעים ויצחיק אותנו חח....

ריקי100

New member
אגב פריי

פעםהוא צחק ואמר שאם הוא ישחק בהאוס הוא יבוא בתור הבחור עם שתי הצליעות, צולע בשתי הרגליים.חחחחחחח או בתור האח האבוד של שרלוק הולמס- של האוס.. אח ענק הבחור, דיי מתי הם יחזרו להיות זוג???

Annart

New member
והגבתי על פרק 6 בשרשור של

turiuuk "כבר לא יכול לחכות לפרק הבא." למטה

Day Tripper9

New member
הבימוי מעצבן אותי בעונה הזאת..משהו שונה...

גם אין ספק שהעונה הזו יחסית קלילה אחרי העונות החמישית והשישית שהיו די אפלות.. אני דווקא מרגישה שההומור הפך ליותר מסחרי...למשל הפרק שוילסון והאוס שומרים על רייצל,הבת של קאדי-הסצנות שם היו מצחיקות אבל יכלו באותה מידה להופיע בסדרה אחרת..לא ראיתי בפרק הזה את סוג ההומר שמבדיל את האוס מסדרות אחרות..הצניות וההערות השנונות היו חסרות לי.. אני פרו-האדי אני רק חושבת שלפעמים טועים במידות- או שיש יותר מידי קטעים של האוס וקאדי או שאין כמעט כלום..הסצנה של הקארטינג בפרק השלישי היתה משעשעת אבל שוב,מיותרת. אני מקווה שבפרק האחרון של הסדרה הם יהיו ביחד כי אם לא אני יהיה חסרת מנוחה עד סוף חיי..טוב נו,לא ממש. אבל אני עדיין מקווה שהם יצליחו להתגבר על כל מה שהכותבים מתכננים.. האוס אוהב את קאדי והיא אוהבת אותו-לא תוכלו לעצור את האהבה שלהם!
***:קלטו את הסרטונים האלו של RSL ??? גאוני! http://www.youtube.com/watch?v=GmAkJnQwNwM

Annart

New member
המשפט האחרון שלך בדיוק הזכיר לי

את הפרק בעונה שלישית עם הבחורה הצעירה "שנדלקת" על האוס, איך האוס צועק לקאדי: "you cant stop our love!" חיחיחיחי זה תמיד מצחיק אותי מחדש. זו העונה האהובה עליי.

Annart

New member
דרך אגב אם תשימו לב, שם הכל התחיל

לדעתי בעונה השלישית האוס התחיל את ההתדרדרות שלו שהובילה אותו בסוף להזיות שלו. כי כאן הוא פיתח את המרמור עוד יותר והחל לצרוך יותר ויותר ויקודין, סמים ואלכוהול. מה שבעצם, שילוב קטלני ביותר. שבעצם הכל בגלל שנתנו לו קטמין. שסיפק לו כמה חודשים של אופוריה חח שהרסו אותו לאחר מכן, וגם בעונה הזאת הכל התחיל, עם קמרון, פה התחילה קמרון באמת להפוך לפחות תמימה, יותר עקשנית, קרירה יותר, תקיפה יותר, מה שבסופו של דבר גרם לה להבין שהיא לא צריכה את האוס בחיים שלה כדי שיהיה לה מעניין, ובגלל שהיתה חייבת להדגיש את תקיפותה לגבי אי-בחירת בהאוס, בחרה בדיוק בהפך הגמור, צ'ייס, כדי להרגיש יותר טוב עם עצמה. פורמן בעונה הזאת התחיל לקחת את האוס הרבה הרבה פחות ברצינות וזה ממשיך ומתדרדר מעונה לעונה. כאילו הוא פשוט סתם שם... לדעתי, צ'ייס כמעט ולא התפתח כלל וכלל. הדבר היחיד שהשתנה, שהשחקן כבר לא כל כך נראה כמו ילד, אבל הדמות עצמה, לא נראה שהתבגרה, רק נעשית אפאטית יותר ויותר כלפי הסביבה שלה.

Day Tripper9

New member
(בקשר למשפט מהעונה השלישית)

משום מה זה הגיב לי לא אחרי התגובה שרציתי

למעלה