במקרה .....אין לי את הצעצוע הזה ../images/Emo3.gif
ובכל זאת אומר לך מה דעתי על הצעצוע הזה, על אף שמעולם לא הרגשתי אותו, או ראיתי אותו במציאות. הוא דווקא נראה לי מוצלח הצעצוע הזה: אין לו חוט אך הוא עדיין רוטט. יש לו ידית אחיזה טובה לזה שמפעיל את הצעצוע וזה חשוב כי, בהנחה שאתם תמיד משתמשים בחומר סיכה, החומר סיכה שנשאר על הידיים שלכם לאחר המריחה והחומר סיכה שמלכלך בעת המשחק את הידיים שלכם - גורם לכך שהצעצוע עצמו מחליק לכם מהיד תוך כדי פעולה (חיסרון שאני מצאתי להרבה באט- בלאגים וויברטורים למינהם) ואתם לא יכולים לשחק הרבה עם הזוויות והתנוחות שבהן אתם מחדירים לעצמכם את הצעצוע, שזה לא פחות חשוב במקרה של כיוונון לערמונית ולחדירה נוחה בכלל. (גם ככה זה לא קל (פיזית)לשחק עם צעצוע לבד, במיוחד עם המשחק מתארך

- אני מעדיפה שמישהו אחר אוחז בו
) הוא מסיליקון ולא סתם פלסטיק זול- מקווה שזה סליקון מהסוג המשובח. נראה שיש לו את ה"בוא הנה" בצורה ברורה וזה יכול להיות בונוס. חסרונות : 3 סוללות- אני ממליצה לקנות בעיקר צעצועים שמופעלים על שני סוללות או אחד- אין שום סיבה לבזבזת הזאת !!
ולמי שיש כבר אוסף והם בשימוש מוגבר - תעברו לסוללות נטענות
לא נמצא במלאי

- אך אולי ניתן למצוא אותו בחנויות אחרות. אולי יש עוד חסרונות אבל מבלי לראות אותו ולהשתמש בו, קשה לי לשפוט.

עכשיו צריך רק ללכת לראות אותו ולמשמש אותו מקרוב ואולי הוא גם יהיה ברשימת הקניות שלכם.

טיפ- תמששו את הצעצועים שאתם קונים, זה יכול לחסוך לכם הרבה אכזבות מצעצועים. ההבדל בין סילקון לסתם מתכת או זכוכית יכול לעשות את ההבדל בהנאה מהצעצוע. גם בסיליקון יש סוגים יותר טובים ופחות טובים וכמובן שזה מאוד אינדוידואלי - אני בטוחה שמתי שהוא, תוך כדי ניסיון, תגלו מה הטעם שלכם.