תגידו , מה כדאי ?

חופ שיה

New member
שניהם נראים לי לא משהו.

ההוא עם הרטט (THIS ONEׂ)נראה לי מסורבל מידי לשימוש וככל שיותר מסורבל לשימוש -כך פחות רוצים להשתמש בו. ה"זה" שלך הוא דגם מיושן מאוד והחומר שהוא עשוי נראה לי לא משהו- ייתכן שהוא מהנה אבל הוא אינו מולטיפנקשיין ותוכלי להשתמש בו רק לתחת בעיקר - לא תרצי צעצוע שניתן לעשות איתו עוד דברים, גם עלייך? אני תמיד ממליצה לקנות צעצועים שיש להם כמה שיותר אופציות שימוש, ז"א שהוא מתאים לענג אותך/אותו בכמה אופנים. מה את מחפשת בדיוק , למי ? כמה ניסיון אנאלי יש לו - כמה שיותר פרטים יותר טוב על מנת לכוון אותך לצעצוע האוליטימטיבי עבורו. ומה עם הסטבי (תמונה מצורפת)? המלצתי עליו לאחרונה והוא מתאים לחדירה אנאלית לגבר (עם בליטה לעיסוי לערמונית/נקודת הG) והאשה וגם לחדירה וגינאלית. בגלל שיש בו רטט הוא יכול לשמש גם כרוקט פוקט על הדגדגן. אין לו חוטים, הוא נטען משתי סוללות בלבד, נוח לשימוש והחזקה, עשוי מחומר טוב ונעים ובגלל זה הוא מחליק טוב יותר (עם חומר סיכה )לאן שמכניסים אותו- ממליצה.

taltal0n

New member
תודה , זה בשבילי (אני גבר)...

ראיתי את הפריט הזה , אבל הוא גדול (17 ס"מ) !!! אני מחפש משהו עדין ודק שיעבוד רק על הערמונית , ושיהיה עם רטט - דהיינו שהוא יעסה ויעשה את העבודה . אין לי ניסיון אנאלי , חוץ מפעם אחת שניסיתי עם מישהי , אבל בקטנה . פשוט פעם הצלחתי , לבד , למצוא את הערמונית וזה היה די טוב , אז חשבתי לשחזר את ההרגשה , כי היא נעלמה .

חופ שיה

New member
אופס סליחה על הטעות.

אורך זה לא הבעיה שלך בצעצועים אנאלים כיוון שיש לך את הבחירה שלא לדחוף את כולו אליך לתחת. לגבי העובי של הסטאבי ושל הקצה שלו (איפה שמתקיים העיקול הקטן שמיועד לעסות נקודות כגון ערמונית ונקודת ג'י)תן לי להרגיע אותך , אמנם זה לא עובי של אצבע אבל זה בהחלט לא כזה נורא כמו שזה נראה- אבל נורא או לא נורא זה עניין יחסי ולכן - ממליצה לגשת לראות/למשמש אותו במציאות. :) אני ממליצה שלא תסתמך על המראה הוירטואלי של הצעצועים - היום ניתן למצוא אותו/ם בחנויות כגון : סיסטר ועוד כמה חנויות בארץ - אין שום סיבה שלא תשקיע בתחקיר קטן לגבי צעצוע עבורך, זה שווה את זה. עצלנות וביישנות אולי תעלה לך יותר כסף ממה שתכננת להוציא עבור צעצוע מין , מה גם שייתכן שצעצוע אחד רע , עלול להוריד אותך מכל העניין בכלל (ראה מקרה הרוקט פוקט של הבנות)- לא חבל ?
בחיפוש בנט אני ממליצה לך לחפש צעצועים שתפקידם לעסות את נקודת ה- G , צעצועים אלו מותאמים גם לעיסוי ערמונית. בחנות יוכלו לומר לך איזה צעצוע יהיה טוב/טוב יותר לטובת הערמונית ואיזה לא - ולכן אני ממליצה שתגש לחנות , תסתכל , תתרשם , תתייעץ ואז אם אתה עדיין רוצה תוכל בוודאי למצוא את הצעצוע בנט ולקנות אותו. אל תקנו חתול בשק- לכו לראות ולהרגיש את הצעצוע במו עיניכם/ידכם.

taltal0n

New member
בכל מקרה לא התכוונתי לקנות דרך הנט...

אני פשוט רוצה לראות מה הן האופציות שלי . אני ממש לא מתבייש להיכנס ול... , זו לא תהיה הפעם הראשונה שלי . פשוט נראה לי שהעובי של "החמוד" הזה לא יתאים לחור (הלא מתגמש) של התחת שלי , ובגללו אני עוד אהיה חייב לנסוע באוטובוסים ! את מכירה את הסטאבי הזה מהמציאות ?

חופ שיה

New member
כמובן:)

כזאת דעה נחרצת יש לי עליו שאין סיכוי שאין לי אותו.
לא יודעת מה ניסיונך האנאלי (כנחדר) ולמרות זאת אני חושבת שהקצה של הצעצוע שהצגת (וזה) לא קטן יותר בהרבה מהקצה של הסטאבי (שתפקידו העיקרי הוא לעסות את הערמונית). הקצה של הסטאבי לא כל כך מאיים כמו אולי "העמוד" שלו. אני אומרת- לך לראות אותו ואז תגיד לי מה דעתך. :) לשתי הבליטות שיש עליו, יש גם ערך מוסף.:) כשכולו בפנים הבליטה מתחככת באזור שבין פי הטבעת והביצים (אצל נשים - גם דגדגן (כשהוא בנרתיק. במקביל עיסוי לפי הטבעת) וגם פתח הנרתיק), למיטב ידיעתי מגע באזור הזה אצל הרבה גברים מסב עונג, במיוחד אם יש עוד איזורים אחרים מטופלים סימולטנית. בהצלחה

taltal0n

New member
הסטאבי שלך הזה...

איך הוא רוטט ? סתם רועד או שהוא מחקה את תנועת ה- "בוא הנה" ? כי מצאתי עוד 2 ויברטורים שנועדו לערמונית , אחד מהם אפילו מחקה את אותה תנועה : אחד שניים מכירה אותם (הם גם לא מאיימים) ? ואגב , איזה חומר (שממנו עשוי הוויברטור) הכי מומלץ או כיפי ?

חופ שיה

New member
הסטאבי בהחלט רוטט

אחרת בשביל מה הסוללות?
, עוד יתרון לסטאבי בעל תכונת הרטט זה שאין לו חוט חשמל מזדנב מהצעצוע- מאוד נוח. הוא אינו מחכה תנועה של "בוא הנה" הוא פשוט רוטט ולכן ניתן להשתמש בו כמו רוקט פוקט (לנשים). הרטט בתוך החור האנאלי לי אישית לא עושה כלום, רטט ועונג ממנו זה עניין אינדוידואלי - עד שלא תנסה לא תדע כמה הרטט טוב לך וכמה לא. אני לא מומחית בסוג הסיליקון ובשמותיהם בכל הקשור לצעצועי מין , פגשתי כמה וכמה סוגים אבל מעולם לא ידעתי לומר מה השם של הסוג סיליקון שאהבתי ולכן לא אוכל לעזור לך מעבר להמלצות ספציפיות כגון הסטאבי והחומר שהוא עשוי ממנו שלדעתי זה חומר נעים ונוח לתפעול יחד עם חומרי סיכה. צעצוע מס' אחד- הפרו-טאצ' - קיים אצלי באוסף הצעצועים (זה אחד הצעצועים שקניתי בארה"ב דרך הנט), יש לו יתרונות ויש לו חסרונות: החומר ממנו הוא עשוי - לא משהו, קשיח מידי. הרטט שניתן להוסיף אליו - לא משמעותי מבחינת תחושות לדעתי האישית. לטעמי הוא קטן וצר מידי- לא הצלחתי להתגרות יותר מידי מהחיכוך שלו בפי הטבעת. צורה ה"בוא הנה" לא משמעותית (לא כמו הסטאבי) יתרונות : נוח להחזקה - קיימת אפשרות לדחוף אצבע במקום האודם הרוטט ובגלל שהחור צר , האצבע נתפסת עם הואקום שנוצר וכך הבאט- פלאג לא מחליק לך מהיד בעת פעולה עצמית או זוגית. קטן ונוח למי שזה מספיק. עם רטט - לאוהבי הרטט בלי חוטי חשמל נוח לניקוי - תחת ברז מים (בלי האודם הרוטט) לגבי צעצוע מס' שניים שנקרא "משהו פראי" - לא ניסיתי כזה מעולם, לטעמי הוא צר מידי , אתה תמצא את עצמך מכניס רק את הביצה שבקצה כדי ליצור חיכוך של הערמונית - אז בשביל מה צריך את כל שאר המוט המצורף לצעצוע? ובכלל, לצעצוע יש חוט חשמל מזדנב ואני חושבת שרצוי שיהיו כמה שפחות צעצועים עם חוטי חשמל - זה לא נוח לשימוש. ייתכן שאחרי שתתרגל לחדירה אנאלית הצעצוע הזה ישכב בצד ללא שימוש מפני שסף הגירוי שלך יעלה ואתה תרצה דברים מתחככים יותר ולכן אני ממליצה לקנות צעצוע שיכול להתאים עד כמה שיותר לכל שלבי הניסיון האנאלי -הצעצוע הזה לא ייתן לך מענה לאורך זמן - מהר מאוד תגלה (אם תאהב חדירה אנאלית) שהסף גירוי עולה עם הזמן (כמובן שכל אחד והקצב שלו) וצעצועים שפעם חשבת למפחידים - יראו לך משחק ילדים פתאום. אני מקווה שגם את הדברים שלי אתה לוקח בערבון מוגבל - קשה להמליץ לאדם על צעצוע מבלי לתחקר אותו קצת על חיי המין שלו ועל העדפותיו. מה גם שהוא לרוב לא ממש יודע מה הוא מעדיף ומה שמתאים לי לא בהכרח יתאים לך או לכל אחד אחר. (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד). זה בדיוק העניין עם צעצועים , מתחילים לקנות ולאט לאט אוספים לעצמנו רשמים , חוויות , תחושות שאחרי זה מתלכדות לאיזה שהיא הבנה לגבי הצעצוע האולטימטיבי עבורנו. השוק גדול ומגוון ולכן לוקח זמן עד שמבינים איזה צעצועים טובים לנו ואיזה פחות. אין מנוס מניסוי וטעיה ותהיה.:)

taltal0n

New member
WOW...תודה על התשובה המפורטת ! ../images/Emo140.gif

זה בהחלט עוזר כל מה שרשמת .

taltal0n

New member
מה עם זה ? ../images/Emo26.gif

זה מצטער מראש על החפירה , אבל חשוב לי לקבל דיעה אובייקטיבית ולא משוחדת של מוכר או מוכרת .

חופ שיה

New member
במקרה .....אין לי את הצעצוע הזה ../images/Emo3.gif

ובכל זאת אומר לך מה דעתי על הצעצוע הזה, על אף שמעולם לא הרגשתי אותו, או ראיתי אותו במציאות. הוא דווקא נראה לי מוצלח הצעצוע הזה: אין לו חוט אך הוא עדיין רוטט. יש לו ידית אחיזה טובה לזה שמפעיל את הצעצוע וזה חשוב כי, בהנחה שאתם תמיד משתמשים בחומר סיכה, החומר סיכה שנשאר על הידיים שלכם לאחר המריחה והחומר סיכה שמלכלך בעת המשחק את הידיים שלכם - גורם לכך שהצעצוע עצמו מחליק לכם מהיד תוך כדי פעולה (חיסרון שאני מצאתי להרבה באט- בלאגים וויברטורים למינהם) ואתם לא יכולים לשחק הרבה עם הזוויות והתנוחות שבהן אתם מחדירים לעצמכם את הצעצוע, שזה לא פחות חשוב במקרה של כיוונון לערמונית ולחדירה נוחה בכלל. (גם ככה זה לא קל (פיזית)לשחק עם צעצוע לבד, במיוחד עם המשחק מתארך:)- אני מעדיפה שמישהו אחר אוחז בו
) הוא מסיליקון ולא סתם פלסטיק זול- מקווה שזה סליקון מהסוג המשובח. נראה שיש לו את ה"בוא הנה" בצורה ברורה וזה יכול להיות בונוס. חסרונות : 3 סוללות- אני ממליצה לקנות בעיקר צעצועים שמופעלים על שני סוללות או אחד- אין שום סיבה לבזבזת הזאת !!
ולמי שיש כבר אוסף והם בשימוש מוגבר - תעברו לסוללות נטענות
לא נמצא במלאי :) - אך אולי ניתן למצוא אותו בחנויות אחרות. אולי יש עוד חסרונות אבל מבלי לראות אותו ולהשתמש בו, קשה לי לשפוט. :) עכשיו צריך רק ללכת לראות אותו ולמשמש אותו מקרוב ואולי הוא גם יהיה ברשימת הקניות שלכם. :) טיפ- תמששו את הצעצועים שאתם קונים, זה יכול לחסוך לכם הרבה אכזבות מצעצועים. ההבדל בין סילקון לסתם מתכת או זכוכית יכול לעשות את ההבדל בהנאה מהצעצוע. גם בסיליקון יש סוגים יותר טובים ופחות טובים וכמובן שזה מאוד אינדוידואלי - אני בטוחה שמתי שהוא, תוך כדי ניסיון, תגלו מה הטעם שלכם. :)

אפשר לומר משהו?

(מניסיון) החור שלך מאוד מתגמש... הוא לא שונה משל נשים- פשוט אנחנו קצת יותר פתוחות לרעיון שיחדרו אלינו. זה פשוט עיניין של אימון. תתחיל מאצבע ותגיע רחוק... ותמיד תמיד לזכור לגזוז ציפורניים, ולהשתמש בחומר סיכה על בסיס מים. ואגב- בבדיקות רפואיות שנעשות תחת טישטוש (לא הרדמה מלאה) ניתן להכניס כף יד שלמה לתוך האנוס.

Pokii

New member
חור התחת

אהלן חברים וחברות להלן הממצאים. גם ללא טישטוש ואתן את הכבוד גם כפעם ראשונה אצלי, כל כף היד נכנסה ונעלמה לה בחור של התחת. נ.ב. התחת שלי.

taltal0n

New member
מיצי, דחפתי גם אצבע, גם דילדו וגם השתרללתי !

לדפוק את עצמי עם דילדו לא עושה לי את זה . מישהי שתתקע אותי עם strap-on , כן ! וגם ניסיתי . כשהדילדו מולבש על מישהי , הוא כאילו מקבל חיים ולהוא לא סתם דילדו קר ודומם . התכוונתי פה לקטע סולו , שאני עם עצמי לבד ואני מעוניין רק בגירוי של הערמונית .

למעלה