תגידו מה יהיה עם

בזוקה5

New member
תגידו מה יהיה עם

חשבונות המים המנופחים שאנחנו מקבלים? נראה לי לשאף אחד זה לא מפריע בעיר הזאת. קיבלתי 16 קוב מים על הצריכה המשותפת ו-28 על הפרטית אפשר לחשוב שפתחתי עסק לברכות שחייה במודיעין. נגשים אליהם לברר ואין להם סבלנות להסביר בצורה מפורטט.

Angel972

New member
למה אתה לא עוקב אחרי שעון המים

בצורה עצמאית
תבדוק בראשון לחודש מה מראה השעון, תבדוק בראשון לחודש אחרי מה מראה השעון, אם יש הבדל משמעותי בצריכה החודשית שלך - תדרוש הסברים
כמו כן, בקשר לצריכה המשותפת : תבדוק האם ישנם שכנים השוטפים את רכבם עם צינורות הכיבוי או עם הברז הנמצא בחדר האשפה וגם המנקה - האם משתמשים בדלי או בצינור ? האם יש לכם גינה או חלקה שמשקים אותה ? קודם תבדוק את כל מה שאתה יכול אח"כ תבוא בטענות - עם עובדות ומספרים ואם לא תקבל שרות - תתלונן, תעשה רעש, תגיע לדרגים הגבוהים

מקוםבלב

New member
חשבון מים

בוקר טוב, גם אנחנו קיבלנו צריכה משותפת של 28 קוב . כל המים שלנו הולכים לאיזו גינוננת מסכנה .אין שום דבר משותף חוץ מזה. הבעיה היא שבאמת כולם אדישים. איך אפשר לבדוק צריכה משותפת? יש שעון בנפרד?

Angel972

New member
זה כבר נושא בעייתי יותר ...

בעירייה רצו לחסוך כסף או שאולי היה זה הקבלן המבצע ... ולכן בדר"כ יש שעון מים אחד משותף לכל הפרוייקט אני חושב שהיה עם זה בלאגן ושינו את זה כך שלכל בניין יהיה שעון משלו כדאי לבדוק האם בכניסה הראשית יש שעון, אם כן, לבדוק האם הקריאה תואמת (מה שרשום בחשבון המים לשעון הממוקם בבניין). כמובן שצריך לחלק במס' הדיירים. אגב - אם יש לכם דירות בגדלים שונים - יכול להיות שהתחשיב יהיה שונה (זה אמור להיות מחולק באופן יחסי לשטח הדירה ... דירות גדולות יותר ישלמו יותר).

מיקלול

New member
אם יש לכם גינה, ישנה הנחה בחודשים

מסוימים בשנה. אני מניחה שאת נושא אגרת השמירה כבר כיסיתם בפורום?

מיקלול

New member
מה זה את זה? אגרת שמירה?

אם כן, להתנדב למשמר אזרחי, להרחיב שורותיו ולתת תשובה לשמירה לא שמירה הזו. אני פעם ניסיתי לקבל את עזרתם אבל אני לא מנויה אז לא נענתי בחיוב. אלא הופניתי לעיריה בשעות שהם לא שעות הקבלה בעיריה.

חשבונות מים

בוקר טוב גם אנחנו קיבלנו חשבון מים מנופח ופנינו לעירייה, טרם קיבלנו תשובה, אבל נדמה לי שראיתי כתבה באחד המקומונים לפני שבועיים ושם היה כתוב שהעירייה תבדוק ותחזיר את ההפרשים... נחכה ונראה

למעלה