תגידו, מה זה?? אני יודעת שזה סוג של פטריה...זה יוצא מתוך האדמה, ומתפורר כמו אפר. למה זה ?
מ מייקלה1 New member 8/3/06 #1 תגידו, מה זה?? אני יודעת שזה סוג של פטריה...זה יוצא מתוך האדמה, ומתפורר כמו אפר. למה זה ?
מ מייקלה1 New member 8/3/06 #2 ואיך קוראים לשיח הזה? לפני שנים ייחרתי אותו והוא הפך לשיח גדול, פריחה לבנה.
ט טסונמי1 New member 8/3/06 #13 תיבדקי בגוגל -ADHATODA VASICA אולי זה השיח שלך את השם העיברי אינני יודעת
מ מייקלה1 New member 8/3/06 #16 טסונמי, את צודקת בזיהוי,תודה.בדקתי ובעברית קוראים לשיח - אדטודה לבנה ADHATODA VASICA = JUSTICIA ADHATODA
טסונמי, את צודקת בזיהוי,תודה.בדקתי ובעברית קוראים לשיח - אדטודה לבנה ADHATODA VASICA = JUSTICIA ADHATODA
S shlumbergera New member 9/3/06 #37 צמח יפהפה.מזכיר לי משהו אבל עדיין א אינני "עולה עליו". אשמח לייחר ממנו. תודה מראש
ט טסונמי1 New member 8/3/06 #14 שלי גם כן ועכשיו תהיה רוח חזקה וכל הניצנים ישכבו על הרצפה-[כמו כל שנה] יש שלב בויסטריה -השלב שהניתנים עדין לא פתוחים שלב רגיש מאוד לרוחות הניצן כל כך רך ופריך שהוא נישבר מיד
שלי גם כן ועכשיו תהיה רוח חזקה וכל הניצנים ישכבו על הרצפה-[כמו כל שנה] יש שלב בויסטריה -השלב שהניתנים עדין לא פתוחים שלב רגיש מאוד לרוחות הניצן כל כך רך ופריך שהוא נישבר מיד
R Rebeccan New member 8/3/06 #9 יש להם פירות טעימים קטנטנים אבל אחלה טעימים שנה שעברה אספתי מעץ כאן בשכונה גם כאן התחיל לפרוח אחד והשני עודלא פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
יש להם פירות טעימים קטנטנים אבל אחלה טעימים שנה שעברה אספתי מעץ כאן בשכונה גם כאן התחיל לפרוח אחד והשני עודלא פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
מ מייקלה1 New member 8/3/06 #10 y, זה נראה ממש שזיף../images/Emo70.gif אף פעם לא נשאר אצלי פרי אחרי הפריחה, טוב העץ עדין צעיר. לא ידעתי שזה אכיל.
y, זה נראה ממש שזיף../images/Emo70.gif אף פעם לא נשאר אצלי פרי אחרי הפריחה, טוב העץ עדין צעיר. לא ידעתי שזה אכיל.
ת תלתליפז New member 8/3/06 #21 ???? הפריחה מזכירה את השקדיה? יש קרבה ? האם יש שם אחר לעץ? מעולם לא נתקלתי בשם פיסארדי..
מ מייקלה1 New member 9/3/06 #22 העץ נקרא שזיף דובדבני או שזיף פיסארדי. העלים בצבע בורדו הפריחה בורוד. עץ מאד קישוטי. מצרפת קישור.
ל לִיאֲת New member 9/3/06 #34 מייקלה, ראיתי שם, בקישור, שמרבים את הפיסרדי מייחורים. אפשר להזמין למפגש פורום הבא "חתיכה שווה"?
ש שמוליק הגנן New member 9/3/06 #35 ייחור פיסרדי ליאת את מוזמנת לקחת ייחור בכל גודל שתבחרי במושב מתחת לאף