תגידו מה דעתכם....

American Girl

New member
תגידו מה דעתכם....

על הפרק שבו מתה אישתו של דילן טוני נכון שזה היה עצוב?

גויבה

New member
ניצולש + תגובה

האמת היא שאני זוכר מה קרה בפרק שאשתו של דילן מתה וזה היה עצוב אבל משום מה לא בכיתי הפעם היחידה בכיתי בבורלי הייתה כשואלרי עזבה (זה היה מש עצוב) שאר הפרידות לא היו מעציבות אבל הם היו מרגשות (הפרידה של ברנדון הייתה יחסית סתם הפרידה של דילן ממש סתם אנדריאה וגסי אהה נגיד בסדר וגם גים וסנדי אבל את של ברנדה אני זוכר רק במעורפל טוב זה לא הנושא שהתכוונתי לדבר עליו הנושא הוא סרטי בוורלי של השבוע: קודם כל אתם בטוח יודעים אבל נחמד לרשום את זה כל יום בשעה 6:50 (ראשון עד חמישי) העונה העשירית. דבר שניביום שבת משודרת הסדרה גרמיה בכיכובו של דילן עם ההופעת אורח המדוברת של ברנדון (חובה לראות!!) בערוץ 3 בשעה 11:35 יום ראשון ישודר בערוץ הסרטים ב3 בצהריים ספיישל על הסרט החדש של קרלי שנקרא שעת האפס בנוסף לכך משודר כל יום שישי מבערך 12 בלילה בערוץ 3 ארבע פרקים של וולט סטריט שבסדרה מתארחת קלי אבל אני לא בטוח שזה בפרקים האלה חוץ מזה דבר אחרון למי שלא שם לב היום שודר לפני נני גרוס פוינט וברוס פוינט התארחו גם נאט וגם ברנדון פרטים נוספים לגבי הופעתם בקרוב!!!

American Girl

New member
אני דווקא....

בכיתי קצת זה היה עצוב אבל אני אף פעם לא בוכה בפרידות.

Ez sLeeP

New member
כבנאדם שהיה בפולין

במסע שכאמור צריך להיות הכי-מרגש-בחיים (סלחו לי שאני תוקע את זה סתם ככה, אבל באמת שיש הסבר..) - אני יכול להצהיר, ובגדול - שבכי זה לא מדד להתרגשות. מעבר-לכך, זה עניין של מה בכך. בסה"כ דמות מומצאת, בדיונית.. עוזבת את הסדרה, עצוב? אולי.. ומדוע? כי התמכרנו.. כי התרגלנו.. אבל זה האסקפיזם שאליו נכסנו כה בכוח, ואנו מזילים דימעה וירטואלית, מחסירים פעימה, מתמלאים צמרמורת בכל סנטמנטליות מינורית.. ולשם מה? אין מטרה. סתם. כמו שאני מתרגש בפרסומת של פלאפון.. ומי לא? בגלל המוזיקה.. היא שמעניקה לסיטואציה מעין נפח שלא קיים.. גם הוא וירטואלי. אז זה עניין של אפקטים.. אפקטים זולים, ולא יותר. לדעתי שאלה מעורפלת וסתמית.. אבל שיהיה.. באשר לברנדה, היא עזבה בלי ממש להיפרד.. עזיבה לא עזיבתית.. היה ממש דילוג מן הפרק האחרון של העונה הרביעית לראשון של העונה השישית - עם הנסיעה של ברנדון לוושינגטון כ-Student Body, והצטרפותה של קלי בעקבות ההיפרדות מדילן.. באשר ללו"ז - מיותר לציין את בברלי וג'רמיה. אבל אם זה עושה טוב על הנשמה - תפאדל. גרוס פוינט משודר גם ב-11 ומשהו בלילה.. אני לא זוכר את השעה המדויקת, ושודר בערוץ 3 כבר לפחות 4 או 5 פעמים קודם לכן. סדרה אירונית וסאטירה ענקית על בברלי הילס; מבית היוצר המהולל של Darren Start - כמו-כן של בברלי הילס. למי שלא שם לב להשוואה: דארסי
טורי ספלינג. האנטר
שאנון דהוריטי. (הבלונדה, כבר שכחתי את שמה)
ג'ני גארת'. (המקריח.. מה קורה לי?)
ג'ייסון פריסטלי או איאן זרינג.. אני מלבט.. אך נוטה לכיוון איאן.. אקיצר, סדרת סאטירה מעולה!

למעלה