תגידו מה דעתכם ש....

תגידו מה דעתכם ש....

כל אחד יספר קצת על עצמו:שם,גיל,מקום מגורים,תוכניות טלויזיה אהובות ואי סי קיו למי שיש . אני מוכנה להתחיל: אז קוראים לי שרון אני בת 15 אני גרה בנתניה(כן,כן עיר הפשע והפיגועים) אני אוהבת לראות בטלויזיה:``דוסון קריק``,``חברים``,``גרוס פוינט``,``סיינפלד``,``תהרוג אותי וזהו``,``כלם אוהבים את ריימונד``,``בנות גילמור``,``מיטות נשיקה``,``היפים והאמיצים``. סדרות שאני לא עוקבת אלא אני רואה רק שמשעמם לי: ``לגעת באושר``,``בטי המכוערת``,``ימי חיינו``,``חלומות נעורים`` וכל מה שיש בעצם בערוץ 3. אי סי קיו:112050678.

056347686

New member
קוראים לי שחר ואני גר ברמת גן

תוכניות:דוסון קריק,קונג פו האגדה נמשכת, גולשים בזמן

חיפושיט

New member
סבבעעעעעעע

קוראים לי חיפו <טוב נו, אני לא אוהבת להגיע לכל הפרטים באינטרנט> אני עוד לא בת 17 מבאר שבע הצחיחה והמסריחה אוהבת לראות: סיינפלד, גרוס פויט, דוסון, חברים, תהרוג אותי וזהו, דרו קארי, סימפסנים, סאות` פארק, נישאים פלוס, חלומות בהקיציס,של מי השורה הזאת, כולם אוהבים את ריימונד, באפי קוטלת הערפדים,פינקי והמוח, פרה ותרנגול, אנימניאקס, מופע שנות השבעים, פרייז`ר, אוהבת פוקימון לשעבר, אוהבת אלי מקביל לשעבר, אוהבת דארמה וגרג ושעבר, ועוד כמה סדרות שאני לא מצלחיה להזכר בהם כרגע... אז... זה מספיק?...

אחותי....

חשבתי שאני הבן-אדם היחיד שאוהב מיטות נשיקה!!!!! אני שרופה על זה...... ימי שבת בערך ב-00:00 (לפחות עד לפני שבועיים) וימי שישי 3 פרקים ברצף(לפני אי אר...) אחותי!!!! וחוץ מזה.... אני יעל, בת 13 מעומר (שזה ליד ב``ש) אוהבת: חברים,סיינפלד,תהרוג אותי וזהו,כולם אוהבים את ריימונד,בנות גילמור,מיטות נשיקה, ימי חיינו, חלומות בהקיציס, דוסון קריק, חלומות נעורים, הבוקר שאחרי (ימי שבת אחרי מיטות נשיקה) וכו`...... לא סובלת: האישה של חיי, היפים והאמיצים, המופע של לארי סאנדרס ועוד כל מיני.... יעל

~*~gaL

New member
אז ככה

אני מפ``ת. תוכניות טלוויזיה: ``אי. אר.``, ``תהרוג אותי וזהו``, ``משמרת שלישית``, ``דגראסי``, ``כולם אוהבים את ריימונד``, ``מפגשים מהסוג האישי``, דרו קארי, ``חברים``, ``מלך השכונה``, ``של מי השורה הזאת/בכלל``, ``נשואים פלוס``, ``בנות גילמור``.. ו.. בנוסף: את הסימפסונים, סאות` פארק (כשזה שודר אצלי לפחות!), חלומות בהקיציס.. אממ.. נראה לי שזהו. איי סי קיו: 85459187

Q&M

New member
אוקיי

קוראים לי יוני אני בן 14 מגבעתיים. אני אוהב לראות חברים, טווין פיקס וגולשים בזמן (אין יותר) שמשעמם אני רואה יצפאן... ל איוצא לי לראות הרבה טלויזיה... איסיקיו לא זוכר...

libi k

New member
אוקיי ....אז ככה!

את השם שלי כבר הבנתם ,אני מאשדוד. אני רואה:חברים,סקס והעיר,דרמה וגרג,סופרנוס,היפים והאמיצים,גאי פינס...ו..טוב זה העיקרי. מספר איסיקיו:122650674 ואני בת 18

dominogrose

New member
ואני......

סיון בת 18 עוד חודשיים! אני מרחובות ואני אוהבת , יותר נכון חולה על ``דומינו`` ועוד ``דומינו`` ועוד ``דומינו`` הקודמים כמובן..... ובמקום השני ``דרמה וגרג``, ``אלי מקביל``, ``של מי השורה הזאת``, ``החיים זה לא הכל``...... ועוד סדרות שאני לא זוכרת כרגע.... ICQ 107555527 ***מילרית***

fluppster

New member
תגובה

היי, קוראים לי חן ואני בת 16 מראשון. סדרות טלויזיה אהובות (יש הרבה): ``באפי``, ``חברים``, ``אי.אר``, ``בנות גילמור``, ``הבית הלבן``, ``סאות` פארק``, ``סקס והעיר הגדולה``, ``סופרנוס``, ``דוסון קריק``, ``גרוס פוינט``, ``משפחת סימפסון``, ``תיקים באפילה``. אני מקווה שלא שכחתי כלום. אם אני אזכר, אני אוסיף. איי סי קיו: 34779112

fluppster

New member
ידעתי ששכחתי משהו.....

``דארמה וגרג``, ``של מי השורה הזאת``, ``חלומות בהקיציס``.

פיסטוק16

New member
שלום אני חדש פה אבל בכל אנסה להשתלב

אני אסף `` פיסטוק`` בן 16 מחיפה אוהב לראות :רחוב ג`אמפ 21 -הכי הכי בעולם :) קונג פו האגדה נמשכת, ווקר, מחוץ לחוק,פסיפיק בלו, קומדי סטור,קיציס, סטארסקי והאץ`, רחובות ניו יורק, צוות לעניין, s.o.f, אה ומשהו ביזארי חחח הופה היי ובטח עוד כמה מקווה שלא השתעמתם לקרוא האייסיקיו שלי הוא 77561241

matana

New member
שלום לכולם...

שלום לכם!!! זאת פעם ראשונה שלי פה וסוף סוף מצאתי אנשים שחולים על טלוויזיה כמוני! טוב, אני מהצפון (ליד טבריה) ואני צופה ב: אי.אר, חברים, מלך השכונה, ג`יי לנו (כן כן, שמתי לב שלכולכם יש כבלים אבל רק שתדעו שאני מסתדר טוב גם בלי סטאר וורלד!) ובכל הסרטים של הלווין. ה ICQ שלי : 101184015

** רוזבד

New member
אני

קוראים לי צחי בן 19 מראשל``צ אוהב את: אוז, חברים, נשואים פלוס, טווין פיקס, סיינפלד, דרו קארי, של מי השורה

shirigutman

New member
רעיון מעולה!

שמי הוא שירי ואני בת 17 וחצי וגרה ברמת השרון (אבל אני לא איזה סנובית עשירה ומפונקת אלא להיפך...). תוכניות טלויזיה: ימי חיינו, לגעת באושר, בנות גילמור, חברים, גרוס פויינט, דוסון קריק ואי אר. האי סי קיו שלי לא תקין כרגע, סורי. שירי

shelly23

New member
לא רוצה לפגוע בפסטורליות, אבל

מישהו פה אמר שהוא רואה את בטי המכוערת כשמשעמם לו? זוהי סדרת איכות, מצחיקה בטרוף, וביאטריס פינסון סולנו שלנו, עוד תהיה יפיפיה, והיד נטויה.

למעלה