ככה 2. רמי לוי - אני פשוט שמעתי שהם דיי מתקשים לגייס לקוחות וזה לא נראה טוב מבחינתם. בת'כלס זה לא משנה, כמו שאמרתי, ההורים שלי היו שם וזה סבבה, במידה והם נסגרים אפשר לעבור לחברה אחרת.
3. אנחנו בבית עם אינטרנט HOT, כבלים HOT, טלפון ביתי HOT, ועד לא מזמן HOTMobile... אני אומנם לא מתמודד איתם ת'כלס, אבא שלי מנהל את זה, אבל לא שמעתי על בעיות מיוחדות ואבא שלי לא פריאר שיתפשר על שירות גרוע.
צריך גם לדעת להתמודד איתם..
4. אני התכוונתי אורנג'. אני משרת בקריה, שזה בערך לב תל אביב, ולחברים שלי אין קליטה
חבר שלי בדיוק עבר בגלל זה.
כשהתכוונתי "בתחפושת" הכוונה למפעילים וירטואליים, שזה פחות או יותר חברה שאין לה תשתיות פיזית, והיא משתמשת בתשתיות של חברה קיימת (רמי לוי>פלאפון, 012 מובייל> אורנג')
אז מבחינת איכות קליטה ודברים כאלה, זה כמו להיות בחברת תשתיות עצמה. רק מבחינת תוכנית זה שונה..
אם את לא חוששת מ"אותיות קטנות" ואת מצליחה להוציא מחיר טוב (מתחת ל-100 ש"ח לחודש) בחברה ותיקה אז סבבה- למה לא. מעל זה לא הגיוני לשלם.
אגב, זה לא רק תשלום, אבא שלי בא אליי לא מזמן ואמר שהם באמת הכניסו סעיף רשע שאומר שאחרי איזה חצי שנה המהירות אינטרנט (שכרגע בערך 8MB) תרד לאיזה 4MB או 2MB לא זוכר, אבל לא משהו מתקבל מבחינתי.
1. אני יכול רק להניח שבהמשך לתשלום שעדיין לאורנג', המכשיר נקנה דרכם ולכן האחריות עדיין עליהם.. אצלנו כל המכשירים נקנו מחוץ לחברות.
2. יש באמת מבצעים של 50 ש"ח לכמה מהחברות עכשיו (האמת ראיתי רק לגולן) למשך כמה חודשים, ואז הוא קופץ ללא יותר מ-100 ש"ח. שזה לפי מה שאני יודע, ממש לא כמו כל החברות,
כשהותיקות עדיין סוחטות מלקוחות מאות שקלים לחודש...
שורה תחתונה, זה תלוי כמובן אם זה משתלם לך, אם את מרוצה עם החברה שלך והמחיר טוב, אז אין סיבה... אם לא, אז אין למה לחשוש לנסות חברה אחרת.
תמיד אפשר להתחרט ולחזור, החברה הקודמת תשמח לקבל אותך בחזרה