תגידו..מה אתם אומרות על הקליפ החדש

אכן../images/Emo45.gif

ואם מוציאים סינגל שני חודש אחרי סינגל ראשון מוצלח, זה פוגע בראשון... ככה שלא הושקעה הרבה מחשבה.

למה את לא מסוגלת לקבל דעות של

אחרים? לדעתך מושלם לדעתה זה נחמד וזהו.. מה את רוצה?

אאהההההההה שכחתי להגיד שהסינגל אחלה

אבל עם גישה כמו שלך קצת קשה לפרגן

בדיוק!!!!

הסינגל באמת יפהה ואם הייתי באה בגישה אחרת אז אולי הית מקבלת תגובות יותר יפות ..

ס=ל=י=ח=ה..!?

את ראית מה כתבתי בהתחלהההההה...?! תגידי לי את מה לא טוב במה שכתבתי..?! דיברתי יפה מאוד {מה שבדרך כלל אני ל=א רגילה לעשות עם מי שאני לא אוהבת} אבל יש כאן בנות שאי אפשר לדבר איתם אה בעצם כןןן אפשר רק בקללות!

בסדר בהתחלה כן

אבל תראי מה כתבת אח"כ "זה ברור שאת רוצה לישמוע את של סקעת אבל מאמי יש לך זמן כי הסינגל הראשון שלו יוצא רק בראש השנה...והראל מויאל עוד חודש מוציא עוד סינגל... אז בנתיים תהנו מי הכישרון של מויאל..!" סבבה מישהי אמרה לך נחמד ולא מושלםם ,כל אחד והטעם שלו... אבל את לא צריכה להיתלהב ולהגיד מי הכישרון פה -מויאל בנתיים שניהם מצליחים ואם הראל סקעת לא הוציא עדיין סינגל זה לא אומר שמויאל יותר מוכשר ממנו!!

נווו אז אמרתי שתהנו מהכישרון של

מויאל אז......? קרה משהו......? מי מת.?????? למה הראל מויאל לא מוכשר.?! בקיצור לא באתי לריב שוב פעם אני אומרת חשבתי שיש אם מי לדבר אבל אני רואה ש==א==י==ן ואני יודעת שסקעת גם מוכשר ביגלל זה הוא גם הגיע לאן שהגיע וזכה במקום 2...

גם אני לא באתי לריב

ולא אמרתישהראל מויאל לא מוכשר שנייהם מוכשרים ושנייהם בסיגנון שונה וחאלסס כבר להשוות בנייהם ... כל אחד והטעם שלוו!!

חברה להרגע. ../images/Emo60.gif

לא ברור לי אם השאלה נשאלה כדי לפתוח בריב.. או שבאמת התשובות עניינו אותה.. בכל מקרה - לא שווה לריב על זה. אנחנו נהנה עם הסקעתון המושלם שלנו ושהן יהנו עם ההראל שלהן..

אז אני יגיד לך עוד פעם

ל====================א באתי לריב ל==א באתי לשאול שאלה וזהו אבל כניראה שהילדות כאן עצבניות או משהו או שלא אוהבות לענות למויאליות

לא צריך להפריד לה אותיות

היא לא מטומטמת... ו-רוצה עצה? אם מתחילים לריב איתך..תתעלמי

למעלה