תגידו..מה אתם אומרות על הקליפ החדש

תגידו..מה אתם אומרות על הקליפ החדש

של הראל מויאל????? לדעתכם הוא יפה????? {לדעתי מדהים
} ואתם יכולות לענות לא יקרה כלום....

נטשי1

New member
נחמד...

אהבתי את השיר... למרות שאני מעדיפה לשמוע שיר של סקעת...

נחמד...?! מ==ו==ש==ל===ם!

זה ברור שאת רוצה לישמוע את של סקעת אבל מאמי יש לך זמן כי הסינגל הראשון שלו יוצא רק בראש השנה...
והראל מויאל עוד חודש מוציא עוד סינגל... אז בנתיים תהנו מי הכישרון של מויאל..!

מתרוצה??? שקל??? בכל אופן לשאלתך!

הראל סקעת שר טוב יותר בלי שום קשר מה רצית באת לפורום סקעת כדי להתלהב? לא חושבת שיש עדיין במה כי הם עדיין לא התחרו על קולות מהקהל והראל שלנו כמובן עדיין לא נתן תביצוע הסופי... בלי שום קשר אני חושבת שהשיר של מויאל אמצע הלילה בכפר ממש יפה... קיצבי קליט וקולע... תקליפ לא יצא לי לראות אז אין לי ממש מה להגיד בנושא... שוב הזמן יגיד מי מאיתנו צודקת... בעזרת השם...

שקל אני יתן לך אם את רוצה....

אני לא צריכה תשקל שלך!! שמרי אותו לעצמך..! ואל תחפשי אותי כדי לעשות כאן אקשן כי את יודעת מי שמחפש בסוף מ==ו==צ==א...!! אז תורידי תפוזה שלך ו==מ==ה==ר...!! כי אני לא באתי להיתלהב {למרות שיש לי על מה}
לעומתך את צריכה להיתבייש שסקעת בא לכוכב נולד כדי לשיר הרי זה היה החלום שלו ופתאום הוא מוצא את עצמו משחק..!? אווי איזה לא קשור זה
ולעומתו מויאל עוד חודש מוציא סינגל וגם אלבום
שאני בטוחה שיהיה הצלחה ג===ד==ו===ל===ה..!!
ומאמי דיי כי מויאל מנצח את סקעת תמיד אז בואי לא נריב על זה כי היה פה ריב כבר אני עם כמה בנות וזה נירגע..!! אז אל תהיי חכמה יותר מידי ותחפשי אותי כי חבל
עכשיו שתביני לא באתי לריב {אבל עם בא לך בכייף} אני רק חשבתי שיש פה עם מי לדבר אבל חייבת לבוא הפאקצה הזאת שתחפש אקשן אהה?

לידעתך מויאל הולך לשחק גם בהצגה

בעוד כמה חודשים אז תחשבי טוב לפני שאת כותבת שטויות.. אז מה את אומרת?מויאל לא צריך להתבייש.? ואם הראל סקעת גם זמר וגם שחקן מה טוב. בחור כישרוני כל הכבוד לו!! אהה ועוד משהו.. הראל כבר הקליט מספיק שירים והוא יכול להוציא סינגל ברגע שירצה.... בינתים הוא מעדיף לחכות (ותאמיני לי הוא עושה בשכל).. זה באמת לא היה רעיון טוב שמויאל ושירי יוציאו באותו יום הרי שירי מלכה ומויכחה את זה יפה מאוד במצעדים!!!

looolit

New member
מויאל תמיד מנצח את סקעת??????

חחחח בואי נראה.. הוא ניצח אותו בחצי גמר? הוא ניצח בשנות ה80? סקעת מקום ראשון מתוך 8 ..כ=ב=ו=ד (טוב נו,מלך) הוא ניצח בזמר השנה של נבחרי הילדים?? הוא ניצח בגמר?אהה נכון נכון שם הוא ניצח.. רק חבל שאף אחד לא הסכים עם התוצאות.. חחחחחחחחחח

שמעי יה פאקאצה.... שאני לא יתחיל א

לא יתחיל איתך... מויאל לא משחק כי הוא פשוט לא יודע!!!!!!!!!!!! עובדה שהוא ושירלי לילו ולירון לב לוקחים סדנא למשחק!!!! רק אחרי אולי מישהו ייקח אותו צאי מזה סקעת יותר מוכשר נקודה!!!!!!!!!! והראל סקעת שר במחזמר יה סתומה... מחזמר!!!!!!!!1 מלשון זמר יה אבלה שצריכה חינוך!!! את התחלת איתי ועשית ממש לא טוב... והגעת לסקעת שזה בכלל נקודה רגישה... אין לי שום דבר נגד מויאל כי הוא חמוד ובנאדם נשמה גם אותו פגשתי לפחות 4 פעמים במקרה כשבאתי להופעות של סקעת והוא היה ממש נחמד!!!! אני בטוחה שהוא ישמח לדעת שיש לו מעריצות פאקאצות כמוך!!!!!!!!!!!!!!! שכדי לשבח אותו יורדים על סקעת אז תעיפי תצמך מהפורום הזה יה חתיכת צומי ולכי חפשי תחברים שלך!!!!! נ.ב כרטיסים למחזמר אפשר למצוא באתר של מי שחלם... כשתביני שסקעת יותר שווה תיפני אליי עד אז ששששששששששששששששששששששששששקט.....

חעחעחעחחעחעחעחחעחע דייייייי

הרגת אותי עכשיווווווווווווו מתחילה לקלל אהההההההה? חחחחחחחחח שמעי כושי לדודה שלך הפתוחה שמוצצת לבדואים כל יום אני יבעט לסבתא שלך בראש אם לא תשתקי הבנתתתת? סראבקקקקקק יא חתיכת שרמוטה מוצצת אחת לכי חפשי גמל שיגמור לך בפה יא זונההה וחוץ מזה יא שרלילה את חיפשת אותי!! למה מי את חושבת את עצמך את סך הכל קופה מורעלת שבכייף אני יוריד לה תראש נו חבלללללל עליי תאיימיייייי..!? אני הילדה האחרונה שאת תאיימי עלייה כי וואלה את לא יודעת עם מי את מתעסקת!! ומה אכפת לי ביכלל מי סקעת אהההההה? למה קיללתי אותוווווו? אמרתי משהו עליוווו??????? סרבאקקקקק אמרתי רק שבנתיים תהנו מהכישרון של מויאל אז אל תזייני תשכל יא כונפה שוףףף עלייה חשבה אני ישתוק לה

meitar 8

New member
אלירז... כנסי!

מצטערת להגיד לך.. אבל זה פתטי!! זה כבר ממזמן הפסיק להיות מלחמה בינהם!!!! בלי שום קשר לקליפ שד"א יפה מאוד תפסיקו להגיד "סקעת שר יותר יפה ממויאל" "הקהל של סקעת עוד לא אמר כלום" או וואט אבר.. המלחמה נגמרה.. אני גם חושבת שזה טיפשי שהיא התחילה בכלל!!!!! שניהם שרים מדהים.. וכל אחד מעדיף את מי שהוא רוצה! זה לא אומר שצריך לשנוא את המתחרה.. זה פתטי! ואני לא אומרת את זה רק לך! אל תקחי את זה ללב.. אל תעלבי כי אני אומרת את זה פה לכולם!!!! תפסיקו להשוות בינהם!!!!!! שניהם מדהימים ולמעריצות כל אחת מעדיפה את מי שהיא רוצה.. ובבקשה אל תעלבו!! זה מסר לחיים..

תקשיבי בובה...

אין לי שום דבר נגד מויאל ... באמת הוא נשמה של בנאדם אבל די לרדת על סקעת כדי לשבח אותו זה כאילו אי אפשר לשבח אותו בלי זה... נשבעת לך אבל שאם היא סתם הייתה באה ואומרת איזה קליפ יפה יש לו אז שיהיה בכיף והייתי מפרגנת ופירגנתי!!!! אבל למה להכניס את הראלו'ש סקעת שלנו לעסק!!!!????? שתחשוב לפני שהיא מוציאה מילים מהפה!!!!

ayaliar

Well-known member
מוציאים סינגל שני אחרי חודש

רק אם הסינגל הראשון כושל אני במקומך לא הייתי מתפארת בסינגל שני תוך חודש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רציני אין לך מה להתלהב אם הסינגל הראשון היה טוב אנשים יקנו את התקליט שלו.. כנראה הוא לא בטוח בעצמו ורוצה לשחרר עוד סינגל

אתם יודעות למה לא אהבתם..?!

כי הקינאה אוכלת אותכםםםם
אתם חושבות שסקעת יותר טוב אבל אני לא יחדש לכם אם אני יגיד שזה לא ככה.....!
אתם הרי יודעות טוב מאודדדדד שמויאל יותר טוב זה שחשבתם ולא הסכמתם עם התוצאות זה בעיה שלכםםםםם הוא ניצח את סקעת בפסטיגל בגמר ועוד בהרבההה ובמה שסקעת ניצח את מויאל חסר חשיבות ולמההה? כי סקעת ניצח בחצי גמר ומויאל ניצח ב==ג===מ==ר..!! ומה יותר חשובבבבבב? הגמר..!!
אז תפסיקו לנחם את עצמכם אתם משפילים את עצמכם בדיבור הזה כי אתם אומרים דברים שביכלל לא נכונים! הרי מה אכפת לי אם סקעת מנצח את מויאל בערוץ הילדים
הרי מי רואה את זה שם..? ילדים בני 12?! אז דיייייייייי בחייתתתתתתת אני רק שאלתי איך הקליפ ואני רואה שהקינאה אוכלת כאן כמה בנות........ אההה ולזאת שאמרה שמויאל גם עוד מעט ישחק יש מצבבבבב סבבההההה אבל קודם כל הדבר הראשון שחשוב לו זה ל===ש====י====ר תכניסו את זה לראש בנתיים מויאל מראה למעריצים שלו שיש לנו על מה להיתגאות..!! אז...........ששששששששששש

../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif

הקנאה לא אוכלת אותי כי מה יש לי לקנא במויאל? לא אוהבת את הסגנון שלו, אני אוהבת את הסגנון של הראל סקעת, שזה לפחות לשיר כמו שצריך ולא לסלסל כל הזמן כמו יהודה סעדו הזה
וברצינות עכשיו, בהתחלה גם אני חשבתי על המקומות של הגמר והכל וידעתי שהכל זיופים אבל אני נמצאת בשלב של אחרי (אני נמצאת בו הרבה זמן כבר) לא מעניין אותי תוצאות של איזה גמר טיפשי שבעצם אני רואה ביום יום את מי אוהבים יותר, את מי מראיינים יותר, מי מופיע יותר. והשיר של מויאל דיי בסדר, שמעתי אותו כי הכריחו אותי, לא מרצון והוא נחמד, לא שיר שאם הוא היה בדיסק הייתי קונה (כי כל הדיסק בטח יהיה כזה)...

עכשיו את באמת מוכיחה את הטפשות שלך

ערוץ הילדים אף אחד לא רואה..זה נכון.. אבל כשהתחרות הייתה כולם ראו אותו י=פ=ה מאוד! כנ"ל לגבי הפסטיגל-כולה מזה.. הצגת ילדים שאם ההראלים ונינט לא היו משתתפים בה אף ילד מעל גיל 8 לא היה הולך אליה (טוב נו בקשר אליך אני בספק).. תפסיקי לדבר שטויות.. את מנסה לגרום לנו לאהוב את מויאל אבל מצטערת- את משיגה בדיוק את ה-ה-פ-ך!!

../images/Emo45.gif

אין לי שום דבר נגד מויאל אבל הצדק עם איה אין לי שום דבר אישי נגד הראל מויאל אבל לא אהבתי את המילים של "אמצע הלילה בכפר" וגם את השיר בכלליות לא בכל אופן יכול להיות שהוא קלע לטעמם של אחרים שיבושם להם אני לא באה לריב עם אף אחת כי בכל זאת שאלת את דעתינו ותאמיני לי שאני לא באה בקטע של "מויאל איכס" כי עברתי את השלב הזה כבר
...

ayaliar

Well-known member
דווקא שיר חמוד

היום שמעתי אותו ברדיו באוטו וזה אחלה שיר לנסיעה אין לי שום בעיה אישית עם הראל מויאל.. הראל עצמו ממש חמוד מה שכן, יש לו כמה מעריצות שמוציאות את החשק לחיות

למעלה