אני וחברי שנה וחצי ביחד אנחנו גרים יחד וכו' בזמן האחרון אני מרגישה שהריגושים שהיו בנינו הולכים ונעלמים איך אני יכולה להחזיר את הריגושים? אשמח לקבל טיפים...
את יכולה לפנטז את יכולה לשנות פוזה את יכולה לזייף אבל את לא יכולה לבקש שאחרי שנה זה יהיה גם מרגש הסטטיסטיקה מראה שלא בריא לחיות תקופה ארוכה אם לא ממסדים את הקשר ההתרגלות והשגרה הורסת כל ריגוש את יכולה להחליף מטטא אומרים שמטטא חדש מטטא טוב יותר אני מאחל לך מלא ריגושים בכל אופן זה עדיף על גירושין.
אם יש לך משהו להגיד תגיד אני לא פניתי אליך םעמיים ראיתי הודעה שלך בסביבה שלי]ופעמיים כתבת שנון מה את משחיז סכינים אם אין לך מה להגיד לבחורה אז אל תגיד מה התרגלת כמנהל לכופף אנשים ומי שלא מתכופף בשבילך יורד לך . מה אתה שומר טינה תסר תקנה.
נו אמרתי, אז מה אתה בא בטענות? זה פורום ובפורום מגיבים, אם אתה לא רוצה שיגיבו לך אז אל תרשום. לא היה לי מה לומר לבחורה אבל היה לי מה להגיב לך, אז כתבתי. יש מבין?
אמנם יש לנו עבר,אבל זה לא פוסל את האפשרות שיהיה ביננו עתיד.בסך הכל עבר ביננו נחש . אם אתה באמת מתכוון למה שאתה אומר מעבר לציונים שאתה מחלק לאנשים במקום לכתוב את דעתך בלי רמזים נסתרים בכל אופן אולי תתעלה מעל עצמך ותשחרר את היכולת האלוהית שלך בפורום שבו אתה מנהל ותפתח את החסימה הזמנית שהגבלת אותי מאחר ועבר מספיק זמן והחסימה הזמנית כבר הפכה לקבועה או שאתה מצפה שאני יתרפס לפניך אתה לא אלוהים ואין לך שום זכות לעמיד את עצמך בדרגה אחת מעליו אלוהים סולח תומר לא סולח. אתה מבין .
פרטיים. ואני לא מסתיר את דעתי, מה שכתבתי בהחלט ממצה ומספיק. אתה נחסמת מהפורום בשל ההתנהגות שלך וההתבטאויות שלך שלא היו במקום, אם היית מתייחס לבקשות שלי לפני כן זה לא היה קורה.
יש לי בעיה אתך ולא אם שום מסרים אני פשוט לא חושב כמוך אני לא רוצה לחזור לעבר הרי הכל מתועד אני חושב שהשתמשת ביתרון שלך כמנהל לנקוט באמצאי חד צדדי שלעניות דעתי מצדך לא היה במקום בכל אופן עקב הנסיון המר שהיה לי אתך גם בפורום וגם במסרים אישיים אני מעדיף לדבר אתך בגלוי ולעיני עדים ולא במסר אישי ולבקש ממך שתבטל את היתרון האלוהי שלך עלי ותפתח את החסימה או שאתה רוצה שאני יתנצל בפניך אישית לדעתי שוב עבר מספיק זמן הבהרת את הנקודה של החטא ועונשו
למרות שזה לא הפורום שלי, אני מאמינה שגם כאן אין מקום לדיונים האלה ע"ג הפורום. מתן, אני מאמינה שהבהרתי את עצמי במסרים, אתה יודע מה לעשות כעת. חדל עם איזכור הנושא בכל הודעה שלך ע"ג פורום זה.