תגידו מה אני צריכה לעשות?

תגידו מה אני צריכה לעשות?

אני וחברי שנה וחצי ביחד אנחנו גרים יחד וכו' בזמן האחרון אני מרגישה שהריגושים שהיו בנינו הולכים ונעלמים איך אני יכולה להחזיר את הריגושים? אשמח לקבל טיפים...

lmatan1

New member
תוציא את העין מהבועז תשאר בבוז

אני מפנה אותך לפורום אבולוציה מצאו אתמול זן חדש של קופים משהו כמו 2 מטר אני בטוח שתמצא צד חדש שלא הכרת עד עכשיו.

lmatan1

New member
נו באמת פיפו בחייך את אשה לא../images/Emo39.gif

את יכולה לפנטז את יכולה לשנות פוזה את יכולה לזייף אבל את לא יכולה לבקש שאחרי שנה זה יהיה גם מרגש הסטטיסטיקה מראה שלא בריא לחיות תקופה ארוכה אם לא ממסדים את הקשר ההתרגלות והשגרה הורסת כל ריגוש את יכולה להחליף מטטא אומרים שמטטא חדש מטטא טוב יותר אני מאחל לך מלא ריגושים בכל אופן זה עדיף על גירושין.

lmatan1

New member
מה קרה ומברוז אתה במילכוד

אם יש לך משהו להגיד תגיד אני לא פניתי אליך םעמיים ראיתי הודעה שלך בסביבה שלי]ופעמיים כתבת שנון מה את משחיז סכינים אם אין לך מה להגיד לבחורה אז אל תגיד מה התרגלת כמנהל לכופף אנשים ומי שלא מתכופף בשבילך יורד לך . מה אתה שומר טינה תסר תקנה.

Vdrums

New member
"אם יש לך משהו להגיד תגיד".

נו אמרתי, אז מה אתה בא בטענות? זה פורום ובפורום מגיבים, אם אתה לא רוצה שיגיבו לך אז אל תרשום. לא היה לי מה לומר לבחורה אבל היה לי מה להגיב לך, אז כתבתי. יש מבין?

lmatan1

New member
אדון תומר היקר רק על תיתמם בבקשה

אמנם יש לנו עבר,אבל זה לא פוסל את האפשרות שיהיה ביננו עתיד.בסך הכל עבר ביננו נחש . אם אתה באמת מתכוון למה שאתה אומר מעבר לציונים שאתה מחלק לאנשים במקום לכתוב את דעתך בלי רמזים נסתרים בכל אופן אולי תתעלה מעל עצמך ותשחרר את היכולת האלוהית שלך בפורום שבו אתה מנהל ותפתח את החסימה הזמנית שהגבלת אותי מאחר ועבר מספיק זמן והחסימה הזמנית כבר הפכה לקבועה או שאתה מצפה שאני יתרפס לפניך אתה לא אלוהים ואין לך שום זכות לעמיד את עצמך בדרגה אחת מעליו אלוהים סולח תומר לא סולח. אתה מבין .

Vdrums

New member
קודם כל אם יש לך בעיה יש מסרים

פרטיים. ואני לא מסתיר את דעתי, מה שכתבתי בהחלט ממצה ומספיק. אתה נחסמת מהפורום בשל ההתנהגות שלך וההתבטאויות שלך שלא היו במקום, אם היית מתייחס לבקשות שלי לפני כן זה לא היה קורה.

lmatan1

New member
אני מנסה לתרגם את מה שאתה כותב

יש לי בעיה אתך ולא אם שום מסרים אני פשוט לא חושב כמוך אני לא רוצה לחזור לעבר הרי הכל מתועד אני חושב שהשתמשת ביתרון שלך כמנהל לנקוט באמצאי חד צדדי שלעניות דעתי מצדך לא היה במקום בכל אופן עקב הנסיון המר שהיה לי אתך גם בפורום וגם במסרים אישיים אני מעדיף לדבר אתך בגלוי ולעיני עדים ולא במסר אישי ולבקש ממך שתבטל את היתרון האלוהי שלך עלי ותפתח את החסימה או שאתה רוצה שאני יתנצל בפניך אישית לדעתי שוב עבר מספיק זמן הבהרת את הנקודה של החטא ועונשו

אוקיי, זה בהחלט מספיק!

למרות שזה לא הפורום שלי, אני מאמינה שגם כאן אין מקום לדיונים האלה ע"ג הפורום. מתן, אני מאמינה שהבהרתי את עצמי במסרים, אתה יודע מה לעשות כעת. חדל עם איזכור הנושא בכל הודעה שלך ע"ג פורום זה.

למעלה