תגידו לנו
...

תגידו לנו ../images/Emo49.gif...

אז גם אנחנו בין הצועדים
. אתמול היינו ב
של גאיה וזיו ושגיא החליט ששם הכי טוב להתחיל לצעוד לו. אז הוא צעד צעד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד ו...כמה יש לנו? 5
ועוד אחד...סה"כ = 6 צעדים יפים ומתנדנדים. וכדי להוכיח לי ולגאיה שזו לא סתם אפיזודה חולפת, הוא חזר על העניין מס´ פעמים. היום ב
אבא
ביקש הדגמה ו....לא קיבל
. מחאה הוגשה לפעוט הצועד על-כך שאבא
לא זכה להדגמה חיה ונאלץ להסתפק בעדותה של אמא
. אז, בשעה טובה, גם אנחנו התחלנו ללכת, ואני רק מקווה שהוא יתחיל להתאמן בהליכה יותר ברצינות. הא, ועוד משהו חדש: הוא למד לטפס (יותר נכון, האמא המשוגעת שלו לימדה אותו ביום ראשון לטפס ומאז הוא מנסה לטפס על כל דבר
). מקווה שהשילוב של טיפוס והליכה יביא אותנו למצב של עליה עצמאית במדרגות. יום טוב, חברים

nimsg

New member
יופי הורי !!!!../images/Emo28.gif נשלף מהכובע

מעכשיו צריך לעבור אימוני ריצה להספיק להגיע לאן ששגיא ירוץ ברכות ואיחולים נמרוד של אור

אתה יודע איך הוא טס מהר בזחילה?

זה לא יאמן. תשאל את גאיה אתמול - היא הכינה לנו קפה ועוגיות והספקנו לשתות אולי לגימה מהקפה ו-2 עוגיות, כיי היינו עסוקות בלרוץ אחרי הקטנים.

nimsg

New member
אז זהו שכן זכור לי מספר מפגשים

שראיתי אותך באימוני ריצה

יו, אני מתארת לעצמי את הפשוש

הולך ונהיה לי
מה פתאום להדגים לפי בקשה
מה מצפה ה
הזה
ה|מלך| ילך מתי שהוא יחליט
מזלטוב ענק! רחל

yaelhul

New member
הוא פשוט רצה קהל גדול ה../images/Emo47.gif שלך !

כל הכבוד לשגיגוש - ממש ילד גדול. מתה, מתה לראות אותו במציאות. שברת אותי עם התמונות שלו מהמלון באילת
יעל

../images/Emo49.gif*6, על כל צעד בנפרד ../images/Emo6.gif

ובכן, רגע מרגש ללא ספק. עוד מעט הוא לא יזחל טורבו אלא יתרוצץ על שתי רגליים ברחבי הבית ויעשה לך לכלוך ובלאגן
(רק שלא תחטפי לנו התקף
)
כל הכבוד לשגיא

מזל טוב לצועד ולאמא הגאה שלו ../images/Emo23.gif

כל הכבוד לשגיא
ותגידי ל-
לא לדאוג. עכשיו כשהוא למד ללכת זקוף, הוא לא ירצה לחוזר אחורה (ככה זה לפות אצל עומר
).

ligo

New member
איזה כיף לכם../images/Emo140.gif

מזל טוב לצועד החדש אבל שיעשה גם איזו הדגמה לאבא

כל הכבוד לשגיא, כל כך חבל שפיספסתי

את הצעדים הראשונים..... ואגב טיפוס, אל תהיי מרוצה כל כך מעניין הטיפוס, זה מוביל אותם למקומות גבוהים....הדר הוא טפסן בנפשו (ככה זה שיש מדרגות בתוך הבית) וחייב לטפס על הכל, שלשום הוא ניסה לטפס על המגלשה הגדולה בגינה ולמרות שלא הצליח להגיע לקצה הוא ניסה שוב ושוב ושוב.....

../images/Emo13.gif

אצלי , בני בכורי צעד את צעדיו הראשונים דווקא על הדשא בגינה. הוא היה בן 13 חודשים. רק תיזהרי מההליכה מסביב לרהיטים, שלא ימשוך עליו שום דבר. וכמובן תדאגי בבקשה שלא תהיה שום מפת שולחן מתחת לטלויזיה. אז שיהיה במזל טוב.

Mדנדשה

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

רגע מרגש ... כל הכבוד לשגיא הצועד ! אין לי ספק שהצעדים הראשונים הם מאותם רגעים שלא שוכחים. נשיקות Mדנדשה.

למעלה