סיגל של שגיא
New member
תגידו לנו ../images/Emo49.gif...../images/Emo9.gif
האמת שלא ידעתי איזו כותרת לתת להודעה, ואני גם תמיד מקנאה
בליאור על הודעותיו בעלות הכותרות המענינות. אז ה-
הוא עבור המאורע ששגיא כבר עומד מס´ שניות לבד. עד כה הוא היה נעמד תמיד ליד שולחן או כיסא (מקום עם תמיכה), ומשלשום הוא פתאום עוזב ידיים ןעומד במקומות שאין לו במה להתמך. שלשום חשבנו שהוא עמד "בטעות", אבל אתמול, בטיפת-חלב, הולכתי אותו והוא פתאום נעמד באמצע המסדרון ועמד מאוד יפה למס´ שניות לא קצר (תמיד בביקורים בט"ח הוא עושה דברים חדשים...מענין למה
). אתמול גם הוא קיבל את ה-MMR ועוד חודש את החלק השני של החיסון לגיל שנה (בגלל שרק בגיל 7 חודשים הוא קיבל את החיסון של 1/2 שנה, וצריך להיות מרווח של מינימום 1/2 שנה מהחיסון האחרון). עבר בסדר
ולא אוסיף, מחשש... נמדדנו (78 סמ´-עקומה 95%
) ונשקלנו (12 ק"ג - עקומה 97%
) והאחות ניסתה לרמוז שלדעתה הוא שמן. חשבתי שאני מקבלת חררה בכל הגוף
ואמרתי לה שלדעתי הוא לא שמן, הוא בסדר. היא ניסתה לשאול בעדינות, אם אני נותנת לו ממתקים
. הסברתי לה שאין אצלנו בבית ממתקים ושגיא אוכל ארוחות מסודרות מאוד. לא ציפיתי שהוא יהיה רזה כמו דודי בלסר, כי אמא שלו לא היתה רזה בגילו, אלא להפך
. אני הייתי שמנה, כי פיטמו אותי כל הזמן
אז היא אמרה לי בעדינות מה: "טוב, ברגע שהוא יתחיל ללכת הוא יתעדן במראה"...כאילו שזה משנה לי עכשיו. אני בכלל לא חושבת על זה, רק שיהיה לי בריא ומאושר
. עשינו חישוב קצר, שהוא כמעט שילש את משקלו מאז הלידה (מה שתינוקות צריכים לעשות בגיל שנה). הוא נולד 4215 גר´ ועכשיו הוא 12 קג´ בדיוק, מה שאומר שהוא "רזה" יותר ממה ש"מותר" לו, ביותר מ-1/2 קג´... הצגתי כמו אמא פולניה טובה את כל החוכמות וקיבלתי המון קריאות התפעלות. כמובן שהשמנתי
מנחת. זהו, עד לכאן. אנחנו מרוגשים ומקווים שהוא יתחיל ללכת במהרה
, כי לאמא כבר ממש כבד.
האמת שלא ידעתי איזו כותרת לתת להודעה, ואני גם תמיד מקנאה