תגידו לי

ornoiman

New member
תגידו לי

איך משיגים את הסכין הזאת של המנקים שמגרדת את הסטיקרים מהריצפה אני פשוט חייב כזאת אני לא ישן לא אוכל ולא עושה צרכים (אבל זה בעצם בגלל שאני לא אוכל אז זה הגיוני) בברכה והערכה עמוקה

moria007

New member
גם אני רוצה!!!

זה יכול להיות יעיל נגד הבררה של הפיקוסים שמישהו החליט לשתול לאורך הרחוב שלי....

JuveFan

New member
חובב קורקבנים יקר

שלום לך. על מנת להשיג סכין שכזאת עלייך לעבור את תהליך ההכשרה שעוברים המנקים. איש לא יודע מה הוא בדיוק התהליך אבל ידוע שזה מסלול קשה ותובעני שלא הרבה עוברים. בסופו של המסלול, בטקס מפואר ומרשים לעיניי המשפחות הנרגשות, הם מקבלים את הסכין המיוחדת ע"י מנכ"ל הרשות. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לפנות להנהלת הראשות ולשאול לגבי הצטרפות לתהליך ההכשרה. שיהיה לך המון בהצלחה ואל תשכח - גם אם לא תצליח, לובה תמיד תשמח לעזרה בהכנת סנדוויצ'ים.

ornoiman

New member
הממ...

השאלה האמיתית היא האם בסוף ההכשרה אני אדע לדבר רוסית או לעשות על עצמי את הסימנים המוזרים האלה על הפנים של האתיופיות...

mister22

New member
תגידו לי אתם לא מתביישים

לדבר ככה על האנשים המסכנים האלה שמסתובבים כל היום ומנקים ? זה מה שהפורום הזה הפך להיות? נותן חסות לבדיחות טיפשיות וגזעניות נגד המנקים האתיופים והרוסים?!?!

JuveFan

New member
איפה חוש ההומור?

אני לא ראיתי פה שום דבר גזעני. מותר קצת לצחוק, לא יקרה כלום. על לובה כולם מסתלבטים ואני עדיין לא שמעתי מישהו שקופץ ואומר שזה לא יפה ושזה גזעני. הכל באהבה.

mahadapa

New member
אתה לא מתבייש

ואתה התלוננת שצוחקים על טכניים, אבל על מנקים זה לגיטימי לצחוק. תתביש לך !!!! טכני !!!!

ornoiman

New member
אני לא צחקתי עם המנקים

רק על המנקות חוץ מזה לא אמרתי שום מילה רעה על לובה (במיוחד לא מילים כמו-פררררררררצל) ולא על טכנים (לא יודעים לקרוא) או על מאפיינים מתשאלים (מרמים בדמקה) ומי שלא מתחבר להומור שלי יכול להתחבר לי למקום אחר או לשלוח תגובות ל: [email protected]

בטטה23

New member
תגידו אתם מפגרים?!?!?!?

לאיזה אדם יש רמת משכל כל כך נמוכה שזה מצחיק אותו? מצאתם על מי לצחוק, על האנשים הקטנים שבאים כל יום לעבודה ועושים מה שאתם לא הייתם מוכנים לעשות. האנשים הקטנים האלו שעושים את היומית שלהם תמורת מינימום -וחלקם אנשים מבוגרים- בשביל להביא לחם הביתה. אז טמבלים מתנשאים תחשבו טוב טוב לפני שהמח הדפוק שלכם גורם לכם להוציא משהו החוצה.תתבישו לכם אם ככה דור העתיד שלנו נראה.לא חשוב במה אתם עובדים [בטחון עאלק] או מה אתם לומדים בזמנכם הפנוי כדי שלכם תהייה עבודה "נעלה" יותר בעתיד, אם ככה אתם מרשים לעצמכם להתבטא -בושה !!!!!!!!!!אתם חיות!!!!

למעלה