תגידו לי........

טאKילה

New member
תגידו לי........../images/Emo35.gif

למה אני כל היום הזה נמה קמה בטן גב? עוד לא אכלתי רק שתיתי ואני ישנונה. אני הולכת לאכול...
יום קסום אנשימים

אלמרה

New member
אני שמח שאת קמה ונמה...

לפחות את לא מעשנת... יאללה בואי אחרי האוכל נעשה פה סדר. לא סדר פסח כהילכתו אבל חגיגיה קטנה לכבוד הקיץ הבא עלינו לטובה. אני מציע שנתחיל בזלילת גלידות! כל אחד יביא תמונה של גלידה הכי הכי שרק אפשר ונראה "של מי גדולה יותר..." יאללה? פעם היה לי חלום הזוי מעין סיוט חוזר שאני טובע בהר של גלידה... מה זה אומר?

זה אומר שהגיע הזמן לך

לקנות מכונת גלידה תוכל להכין הרים של גלידה מכל מיני טעמים ומינים תזמין אותנו לזלול גלידות יאמי אני אוהבת לזלול גלידות בפרט כאלו תוצרת בית ליאור

אלמרה

New member
ככה? יש לך עיניים גדולות הא?

קודם קניתי לכבודך מכונת אפיית לחם - כעת בגלל הפסח את מבקשת מכונת אפיית גלידה? לא יכול עלייך אני ליאור... הדרישות שלך מעבר לכוחותי... משהו צנוע יותר?

מממ נו טוב

טוב בסדדדר מצאתי משהו צנוע יותר כוסית של יין הר חרמון אדום... הולך? על הלחם אוותר הפעם אבל לא על גלידה טעימה לקינוח? לא אוותר ליאור

טאKילה

New member
יאמי הזכרתלי שיש לי גלידה../images/Emo135.gif

הולכת לקחת
והיידה סדר.............

dardara

New member
נכון שאף פעם לא מאוחר?לומר חג שמח

חג שמח לאנשי הקסם חג שמח למהלת הקסם והקוסמת
ובקשר לבטן גב מהלת נכבדה אומר לך זה לא מזיק זה דוקא כיף להתפנק קצת ובמקביל גם לא לאכול הרבה המשך יום וערב נפלא לכולנו

אלמרה

New member
נהדר!! את יכולה להביא לנו גלידה....

מונטנה מהמקום הדרומי שלך... אויייי היו ימים של גלידה פעם...

dardara

New member
להביא לכם גלידה ../images/Emo135.gif צודק אלמרה

בבאר שבע עיר מגורי יש את המקום הכי טוב לאכילת גלידה הגלידה הכי טעימה בארץ כאן בגלידה באר שבע אלמרה רק שתדע שהעד היום המקום משגשג נכון שבתעלת המקום נפטרה אבל הנכד מנהל יופי את המקום וכלכם מזמנים לא רחוק בכלל הכל תלוי איך מסתכלים על זה

אלמרה

New member
אני מסתכל על זה ישיר!

יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומצוינה קחו ממנה ילדים גלידה אהה! גלידה טובה!

אורלייט

New member
הבאתי לכם המון המון גלידות../images/Emo135.gif

הבאתי לכולם גלידות, בשלל טעמים, עם דובדבנים, ופיצפוצים, עם שוקולד, וקצפת, תתחילו בליקוקים...

אלמרה

New member
כולם באו ללקק

ורק טאקילה הלכה שוב לנמנם... רק אוכלת ומנמנמת... זותי בטח נפלה על מנת תותים...

טאKילה

New member
הנה אכלתי מיזה....../images/Emo135.gif

יו אני כל הזמן עייפה אוףףףףףףףף

שמים1

New member
שוב הולכת לישון? ../images/Emo3.gif

תיכנסי לאמבטיה ותעשי מקחלת קרה , בטוח תתעוררי . ערב טוב , לי לא בא גלידה , אני רוצה עוגת שוקולדדדדדדד .

אלמרה

New member
מחר בשבילך שמים נטפל בך עם עוגת

שוקולד אבל היום לכבוד טאקילה - רק גלידה!

למעלה