תגידו לי...

טאKילה

New member
תגידו לי...../images/Emo178.gif

האם יש אמא שהיא לא נקראה זונה מתי שהוא? למה זה מלהיט את הבנים כשקוראים לאמאמא שלהם זונה הם מסוגלים להשתגע? אז מה גמני אמא זונה גם אמא שלי זונה אפלו סבתא שלי זונה וכל האימהות שאני מכירה זונות, ואפילו אימהות שאני לא מכירה גם הן זונות, והכי הכי אמא אמא של השופט זונה בת זונה. מכפתלי שכולנו זונות, למה הילדים כל כך נפגעים מהמילה בן זונה? ולמה בשביל כבוד מוכנים לעשות גם מעשה רע? למה הבנים נפגעים ? אז מה אם אמא שלו עם כתר של זונה. הרי מה יותר רע התואר, או הנזק שנגרם בעקבות התואר "בן זונה"? בקיצור כל הבנים בני זונות... מכפת'לך אם אמא שלך זונה או ברה, העיקר היא אמא שלך. בוקס|

אני רוצה לראות...

שמישהו יעז לקרוא לאמא שלי ככה... יגמרו לו החיים ברגע! תגידי.... את נורמלית?! אף ילד לא יסכים שיקראו לאמא שלו ככה והוא ישב וימחא כפיים בהתלהבות... חוץ מזה.... להתרחק מכאלה שמכנים את האמא שלך ככה! טוב, מי עצבן אותך?... אני באה! (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

שמים1

New member
אני רוצה לראות

שמישהו יעז לקרוא לי כך... בני בכורי כאשר היה בן 5 הגיע הביתה חבול ורצוץ , ממש גמור ועם חיוך ענק על שפתיים , שאלתי אותו פשושי מה קרה? בקושי דיבר ואמר רהב קרא לך בת זונה ואני הכנסתי לו שני בוקסים באף ויורד לו דם...... ושאלתי למה כל כך הפריע לו הרי אילו רק מילים שבאות כדי להכעיס ולהרגיז... ובתור ילד קטן הוא ענה....לאמא שלי אף אחד לא יקרא זונה..... אמא היא יקרה ודמות דומיננטית , זונה מצטיירת ואכן אישה זולה...אף אחד לא רוצה שיקראו כך לאמא שלו.... ומאן המלחמה על הכבוד של אמא..כי אין בעולם כמו אמא
.. אבל בודאי לא כדאי להיגרר לאלימות לא פיסית ולא מילולית.

מה קרה לך?../images/Emo12.gif

יום אחד אני יושבת לי ל"תומי"
מול המחשב... הבנות שלי התווכחו ביניהם על משו....אני בקטעים כאלה באופן אוטומטי הופכת לשלושת הקופים לא רואה, לא מדברת, לא שומעת<זה דווקא טבעי אצלי
> פתאום הקטנה<יותר גבוהה ממני בראש:
>באה אליי... "אמא ...מור קראה לי בת-זונה" עם הקול הציף ציף ש'לה... באתי לגדולה < שהקטנה בכאפה אחת גומרת עליה..שתבינו...
> אמרתי לה .... "תגידי לי ...מה את מערבת אותי בריב שלכם, את רוצה לקלל....תקללי אותה אישית....וחוץ מזה אם היא בת זונה אז גם את בת זונה.....ויאללה תעזבו אותי בשקט....כוסאימא שלכ'ם" אז הגדולה החכמולוגית...."אוייש אמא קיללת עכשיו את עצמך"<מחייכת חיוך קונדסי> עניתי לה" לא קיללתי ....צייתי עובדה!"

אלמרה

New member
כשאני אמרתי לבני שהוא בן זונה....

הוא צחק איתי כי הוא יודע כמוני שאני צודק... אבל אצלנו זה מקרה מיוחד.

למעלה