תגידו לי מזל טוב?

ב``ה היי לכולםםםםם :))) היום יום הולדת.. למניה..... חג לו שמח וצ`אט לו פורח (לא כל כך) היום יום הולדת למניה... תגידו מזל טוב למניה... במלאות לו עשרים ואחד אביבים.

אי-מייל

New member

בע``ה עקב התגובות שקיבלתי על הודעות הפתיחה שלי(איומים? אני?)אז אני שמח להראות גם את הצד הנחמד שבי(בעצם, כולי כזה :)) אז שיהיה לך מזל טוב, ורק בריאות. e-male

ST

New member

לא אמרת שאתה חוגג ב-י``ז? (או שאולי סתם היה נדמה לי...) בכל אופן: מ-ז-ל ט-ו-ב... ענקי! אגב, הבאתי היום את מה שכתבת על הגיוס לרב שלי... אני מחכה לשמוע מה הוא אמר...

נון בת

New member

בס``ד הצמידות בין פלוטו למרקורי אצליכם בקשת מתחילה להשתחרר, והאינטנסיביות שחויתם בימים האחרונים מתחילה לדעוך. עם התוצאות של העימותים והשינויים שחוללתם תצטרכו לחיות עוד הרבה זמן, וכעט אתם יכולים להתחיל להעריך כמה זה יעלה לכם... (זה המתנה הוירטואלית שלי, אכזרית שכמוני) ואחרי הכל שיהיה המון מזל טוב! ואל לנו לשכוח שישראל הם מעל המזל. אז פזרו לו שושנים.. למניה מלאו 21 שנים...

ב``ה כעט אתם יכולים להתחיל להעריך... האם את רומזת לי שיש לי נטיות לעיתונאות? ``כעט``... ימים יגידו מניה וביה

סירטוק

New member

מיניה !!! מז``ט .בהצלחה בכל העיניונים ברוחניות ובגשמיות . שתעשה המון נחת ותתקשר אלי כדי להשמיע לי את מאמר היום הולדת בע``פ. דרך אגב ,לכבוד יום הולדתך אולי תפרסם את עשרת המנהגים ליום הולדת בפורום?

וכמו שהבטחתי וכמו שמגיע וכמו שצריך וכמו שראוי וכמו שמגיע וכמו שחייב וכמו שקורה וכמו שמתרחש וכמו שחוגג אז מ-ז-ל ט-ו-ב

למעלה