תגידו לי למה?!

OrTionD

New member
בזה שחזרת לראות מה אמרו עליך רק

מוכיח כמה אתה אפס. לידיעתך גם אני שומע המון סגנונות מרוק מתקדם, מטאל, ג'אז, Fאנק ג'אז... להקות? חוץ מדרים אני שומע גם אופת' פינק פלויד ראש אינקוגניטו קצת טאואר אוף פאואר ג'קו פסטוריוס ג'מירוקואי ויקטור ווטן ועוד ועוד. טייק איט איזי, רואים שלקחת ללב... |cry baby| אה אגב, אם תחזור להגיב על ההודעה שלי שוב רק יוכיח שאתה עוד יותר אפס אחרי שאמרת שאתה לא חוזר לפורום הזה יותר. אז תחשוב טוב טוב.

slallum

New member
אתם לא יכולים להגיד עליו שהוא לא

מבין בשיט, הבנאדם די מבין.. אפשר לראות. והוא לא אמר שהם לא יודעים לנגן, הם יודעים לנגן, יש להם כשרון עצום. מה שהוא אמר זה שהמוזיקה שהם כותבים לא מתחברת כמו שצריך, ונמתחת לאללה.. ובנוגע לזה אנחנו לא מסכימים, זה לא היה צריך להגיע לקללות וכל מיני שטויות.. זה די טימטום=\

Spiritfall

New member
../images/Emo12.gif

אני חושבת שהבנו למה הוא התכוון, לא צריך לפרש את זה. ואף אחד פה לא קילל. הוא אמר דעה - סבבה. הגבנו. לא צריך לעשות מזה סיפור.

DyingToLiVe

New member
אותך זה משעמם, כל אחד ובעיתו

אני חושב שזאת מוזיקה מצויינת.

Spiritfall

New member
מה?

מה אתה רוצה ממני? אני לא כתבתי את ההודעה. אני מטורפת דרים

SCraTCheD

New member
אני מעתיק את התגובה שלי מהשרשור

הקודם שם כתבתי על הניק של חבר שלי (NATI2004 ואני מעתיק חלק ממה שכתבתי שם לכאן. לגבי ההערות שלך על חברי הלהקה, אז ככה, המתופף הוא תופעה פנומנאלית לחלוטין כמו שהזכיר המגאזין "המתופף המודרני", שנתן לו להיות ברשימת המתופפים הטובים המוכרים בעולם... הבאסיסט ג'ו מאיונג המציא את השיטה לנגן עם כל כף היד על הבאס, חוץ מזה שהוא מחזיק בטכניקות היותר מרשימות על באס על הכדור כולו, בין השאר הוא מקליט באולפנים. הקלידן...אי אפשר לכתוב עליו כל כך הרבה פשוט כנס לאתר שלו ותקרא. ג'ון פטרוצ'י למד אצל סטיב מורס והיה מהתלמידים הטובים שלו, המלודיה שלו מרשימה כל אחד ששומע אותה, הפיל שלו מרעיד קירות, לא פלא שיש לו מועדון מעריצים גדול יותר משל כל הלהקה כולה. פעם הבאה שאתה בא לפורום של מעריצי להקה מסויימת אני ממליץ לך, אל תשמיץ אותה בשום אופן, יש לך הערות על הלהקה? שמור לעצמך, אתה תמיד יכול לשאול אבל להשמיץ בשום אופן לא, מבחינתי אם הייתי מנהל פה הייתי חוסם אותך בלי לחשוב בכלל. אם אתה לא אוהב את המוסיקה זכותך , אבל למה שתבוא פורום פה להצהיר את זה שאתה לא סובל את דרים והם פלצנים? תן לי להגיד לך משהו ידידי, אתה מפגר ברמות אסטרונומיות פשוט , משעמם לך בחיים , אתה מסוג האנשים שמחפשים צומת לב , אגב התמונה שפירסמת ל"rudess", הייתה אגב עבירה על החוק, ואני מתפלא על המנהלים שעוד לא מחקו אותה... זה בדיוק באותה רמה של פרסום תמונת פורנו. אתה פשוט כל כך אידיוט, אתה מתנשא פה מעל כולם כאילו אתה "המצאת" את המוסיקה, זורק דברים באויר בלי שום שום שום משמעות כל שהיא, תעשה טובה תעוף מכאן עיצבנת את כולם עכשיו תחייך ותפליץ ת'עצמך מפה. נדב.

למעלה