תגידו לי להתחדש

תגידו לי להתחדש

אחרי המון זמן באותו ניק החלפתי לחדש. באתי כדי להשאר. אין לי הרבה סבלנות אבל אני מנתחת מצויינת, אתן יכולות לקרוא לי נאצית. אני לא נעלבת. אני לא יפה כמו איזי, לא נוירוטית כמו כריסטינה, לא כמעט מתה כל כמה דקות כמו מרדית (איזה שם מעפן לא?) אבל אני, אני אשחרר את העולם מהפיסטולות. נעים מאד

די, אני אמורה להבין את כתב החידה הזה

זה מבוסס על איזו תוכנית טלוויזיה שאני לא מכירה? אנשים יותר מעורים ממני אמורים להבין מהרמזים מי היית קודם? תתחדשי בכל אופן

האנטומיה של גריי

ואין פה רמזים למי שהייתי קודם. מעדיפה להשיל את העור ולהתחיל מחדש, אם לא אכפת לכן. אני נחמדה גם בלי הרקע וההסטוריה.

פישים

New member
תתחדשי

יש לי פער של אי אלו עונות כך שאני לא מזהה את הדמות (כמו גם את מי שמסתתרת מאחורי הניק - ולכך, יש סיכוי לרמז?)

הדרית30

New member
תתחדשי

לא מזהה, גם לא ראיתי האנטומיה של גריי. יש מירנדה מסקס והעיר הגדולה. גם היא אחלה.

פרמלה

New member
תתחדשי מירנדה ביילי

המירנדה הטלוויזיונית שאני מכירה זו מירנדה מסקס והעיר הגדולה.

מאורית9

New member
מי שלא מכיר את האנטומיה מפספס לדעתי

אחלה סדרה קדימה.. וביילי.. יש לה נשמה ענקית- משחקת אותה קצרה וקשוחה אבל מותק

זיברה

New member
She's the men!

בלי ספק הדמות המוצלחת מכולן. בגלל סדר היום המטורף שלי אני בד"כ לא רואה טלויזיה כלל, למעט סדרה אחת בכל פעם. קודם זו הייתה "בנות גילמור" שראיתי איזה פעמיים וחצי ברצף, ועכשיו זו האנטומיה (אבל האנטומיה, בניגוד לגילמור, היא סדרה חד-פעמית, לא נראה לי שאוכל לראות אותה פעם שנייה... סוג של ספר טיסה כזה
) ברוכה המתחדשת, דר'...

תתחדשי

הפסקתי לראות גריי אחרי שג'ורג' אהובי הלך, ממש כאב לי הגוף מהפרקים הנוראיים ההם. אני מאוד מאוד אוהבת מירנדה ביילי, אחת הדמויות החריפות והמעניינות על המסך לדעתי....

תתחדשי

כמובן שאין לי שמץ מי את אבל אם מתחשק לך לשחרר את זהותך במסר זה יספק את יצר הסקרנות שלי

למעלה