תגידו לי להתחדש

EROTOMANIA

New member
תגידו לי להתחדש

לאחר בילוי של כשעה (אולי פחות, אני כרגע לא במצב של להזכר) בדיסק סנטר בדיזינוף סנטר, קניתי את: Images&Words, Scenes From A Memory ועוד 3 דיסקים של להקות אחרות. מוהאהא, קניתי 5 דיסקים ונשארו לי יותר מ500 ש"ח. הדיסקים של דרים מאד נחמדים (לאחר שמיעה ראשונית) ואני בטוחה שהם יהיו אפילו יותר טובים לאחר שאני אחרוש עליהם. התמונות בעטיפה של אימייג´ס מצחיקות, כולם (חוץ מג´ון מיאנג הסקסי הזה) היפים מכוערים בעלי שיער ארוך עם שביל בצד, טייץ ומגפיים.

NiGa

New member
תתחדשי!!

וסליחה... 2 דיסקים של דרים ועוד 3 של להקות אחרות? זה אומר כמובן שיש לך את כל הדיסקים של דרים... אחרת למה קנית להקות אחרות? זה לא מסתדר לי פשוט! ואכן, יש לי תמונה שלהם מ 88 שהם נראים עוד יותר מוזר שמתי אותה במאמר על ההיסטוריה שלהם...

PorTnoY

New member
בדיוק !!!

למה בכלל עזבת את המדור של Dream Theater וגם את המדור של האות די (שלמרות שיש רק שלוש) דייב מטיוס באנד דייר סטרייט ודיפ פרפל (הם אחלה) אהה וכמובן דסטיני צ´יילד סתם... אבל ברצינות אני בתקופה שעוד לא היה אף דיסק של דרים ורק התחלתי להכיר אותם קניתי רק את הדיסקים שלהם עד שסיימתי את כולם (כן יש לי את כולם חוץ מ3 הופעות)

NiGa

New member
רק M2000... השאר לא משו...

אני חורש את הDVD ואת המשולש של M2000.... Get it while they´re still warm...

EROTOMANIA

New member
אין לי את כל הדיסקים שלהם...

יש לי 4 איזה שיר נחמד זה the dance of eternity איך לכל הרוחות הגעת לזה שיש לי את כל הדיסקים?

scary_face

New member
גם אני הייתי היום שם

עם חולצה של טול ורציתי לקנות את awake אבל לא יכלתי כי קניתי באס ומגבר ונגמר לי הכסף

EROTOMANIA

New member
לא זוכרת חולצות...

איזה שיער יש לך? ובאיזה שעה היית שם?

scary_face

New member
שיער ארוך

הייתי שם מ6 עם 8 וחצי בערך אם אני זוכר נכון

Dont Panic

New member
וואלה? אתה באסיסט?

גם אני! איזה באס? איזה מגבר? כמה זמן? תודה מראש ובלי פאניקה! יובל

PurpleGoat

New member
כיין, התמונות...

בעטיפה הפנימית של images and words יש למשל את זוג הנגניות המוכשרות פטרוצ´יה ומינוגיה =) =)

למעלה