תגידו לי להתחדש

happyphantom

New member
תגידו לי להתחדש

קניתי אתמול שרשרת של פיס

גמ לכ תשת יש שרשרת פיס כמו של אביב

גפנ המנייאק? אלוהים ואביב גפן הולכים מכות , מי מנצח? אף אחד כי שניהם לא קיימים בכלל וחוץ מזה ספיידרמן הכי חזק

TheDUKE

New member
ודיגת, הז ינא וא מורופהש הזה אוה

בוליש לש המך מישנא מיטפוכיסף מיבהואש נייזל לכשב לכל הברמה ריחמב?

rainbowgirl

New member
אני לא מבינה, למה את מתלהבת כל כך?

גם לי יש אחת כזאת,וגם של יאן ויאנג,אבל זה לא משנה כי עכשיו הפורום לא יחשוב שאת מאאאגניבה שיש לך שרשרת כזאת. ד"א לאביב גפן יש מוזיקה טובה ואני חושבת שאלה שלא שומעים אותו צריכים כי זה מוזיקה טובה.

TheDUKE

New member
חשבתי שאני הבייבה שלך!

אז עכשיו אנחנו משתמשים בביטויים ובמונחים כמו מאגגגגגניב? סבבלוקים אשכוני אווזים שלא למדו לעוף

קיר קמט

New member
אממ

אבל את סתם פציפיסטית , את לא מעניינת. אביב גפן צריך להידחף לתחת שלי ולגרד שם במקומי , שלפחות יעשה משהו מועיל. ואם אני אשמע ממך איזה "על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח" ינא חיטבמ תאש ילבקת תוכמ.

happyphantom

New member
מי, אני?

אני בעד שלום, אבל אני לא פציפיסטית. אני מורעלת של צבא ההגנה לישראל. ואני דווקא מאוד מעניינת. אביב גפן בהחלט יכול "להידחף לתחת שלי ולגרד שם במקומי" כפי שאמרת, וזה שיש לי שרשרת של פיס זה לא אומר שאני תומכת באביב גפן. הוא לא המציא את הסמל הזה, עם כל הכבוד.

happyphantom

New member
אני לא רוצה להיות מאאאגניבה

ובטח לא בפורום שנות ה-60.... אני לא מתלהבת מזה, רק רציתי לשתף אתכם. sharing is caring וכל זה.

happyphantom

New member
כן

פשוט כי אני גרה באילת (ואני לא נוהגת לנסוע למחוזות רחוקים בכל פעם שאני רוצה לקנות שרשרת של פיס).

למעלה