תגידו לי גברים

שםאנילא

New member
ואם את מצפה לבן זוג שיבכה איתך כל הזמן או ש

שיהיה מכוון על פי השעון הביולוגי שלך לבכי אז תמשיכי לחלום על זה...כי זה באגדות

אוי לא אמרתי שיבכה איתי כל הזמן

אבל יש מצבים שהמשחק הזה של החזק לא עובד.........להפך מרחיק אני לא מחפשת גבר שיבכה איתי כל פעם שאני בוכה......זה יהיה מצחיק לגמרי אבל יש מצבים שמותר להשיל את הכפפות ולהיתגלות ברגישות לא?

שםאנילא

New member
ככה נבראנו...זה מה יש...וכל השאר כבר אמרתי לך

היכן הם נמצאים... תפנימי כבר את זה שיש צורך בזה על מנת להסתדר עם אישה...אפילו שאת קוראת לזה משחק...תיזהרי רק שזה לא יהרוס לך את מערכת הנישואים...כמובן במידה ותמשיכי להבין את זה כך ותחיי עם אדם "רגיש" כרצונך... שוב..לא סתם נבראנו כך...

אגו זי

New member
לדעתי ..הסיבה שגברים בוכים פחות\בכלל לא..

נובע מהילדות שלו..בדרך כלל הילדים גדלים אצל אמא..ואמא בדרך כלל קשורה..ונפתחת הרבה יותר לבת שלה..מאשר לבן שלה..לפני הבן שלה..היא תחשוב פעמיים אם להישבר ולפרוץ בבכי..וככל שהילד גדל יותר..הוא נחשף פחות לסערת הרגשות שאמו חווה.. ומכאן אני חושב שהוא (הילד-הבן) לומד שבכי..לא קיים..לא בא בחשבון..בכי הוא סממן נשי..וכו'

אגו זי

New member
ידעתי שהתגובה שלי תגרום לתגובות כאלה..

וזה לא פשוט להסביר..אך אנסה בכל זאת..לאלה שקראו..ולא הגיבו בצורה קיצונית. אנו בני האדם לומדים באמצעות חיקוי אנו מחקים את הסביבה בה אנו גדלים וחיים..ומחקים את הקרובים ביותר אלינו. אמא כשהיא מגדלת ילדים..בנים ובנות..ישנה אינטראקציה חזקה יותר בין האמא לבין הבת שלה..זו עובדה ידועה.. ומכאן הגעתי למסקנה כחיזוק לדברי..יש אמרה שאומרת " כאמה..בתה" לא? אני חושב ששלמה המלך אמר את זה..

את אמיתית?

יש דברים שמרגשים אותנו, ויש כאלה שלא. אינ מה להסביר, ולא תוכלי לשנות כלום.

את אמיתית?

יש דברים שמרגשים אותנו, ויש כאלה שלא. אינ מה להסביר, ולא תוכלי לשנות כלום.

אני לא

יודע עם איזה בחור נפגשת או באיזה סיטואציה זה נאמר לך. אבל מה שברור שבכי זה לא חולשה ואוי לו למי שחושב/מרגיש כך. בכי זה סוג של פורקן, דרך מסויימת להוציא רגשות, אצל הגברים זה מתבטא בצורות אחרות, לעומת הנשים. כך הקב"ה ברא את העולם יש שאלות?? אבל מה שכן יש לשאול, למה באופן שרירותי החלטת למתג את כל עולם הגברים שהם שחקנים ורואים בבכי כחולשה? למה תמיד הכל צריך להיות אצלך שחור או לבן?? שלא לדבר על ההכללה הזאת שלא נובעת מעודף מחשבה.. נקודות לעיון...

אז תדעי

גברים בוכים בוכים בוכים... זה שזה קצת פחות מנשים לא סותר שהם לא בוכים ובכי לעולם לא חולשה!

שםאנילא

New member
אני מוכן להתפשר על 10% אולי בספק מהזמן שאתן

בוכות... אבל זה מה שיפה בכן

למעלה