אני אומרת לך ברסלבר, אני יושבת ובוכה בבית כמה אנשים יכולים להיות צבועים? וסתם תאמין לי לא היה בה כלום, אני ראיתי הכל איזה בושה וחרפה זאת, העולם הפקר, ואיש הישר בעיניו יעשה אני לא יודעת אם אני אכנס לפה יותר אחד הדברים שהכי שנואים עלי בחיים זה צביעות אוייששששששש מתי תהיה כבר הנהגה אמיתית
ולפני שאני בוכה על האחיות שלי שהולכות ברחובות אני בוכה על האחים שלי שכבר יודעים מהשם יודעים מרבי נחמן ומתנהגים כאילו אין תורה ואין אהבת חברים ואין אחווה בין יהודים שנאת חינם על זה נחרב בית המקדש שינאת חינם! ובמקום להבין את זה ולקיים את דברי רבי נחמן לדון לכף זכות ואהבת חברים ולמצוא נקודה טובה אז דווקא אצל הכי הכי קרובים אפשר להרגיש את הכאב הכי גדול אם לא ניקח את זה ללב בכל הרצינות אז הלך עלינו... אני כל כך רוצה שהשם יסלק את היצר הרע מתוכנו אז נראה כמה כל אחד מאיתנו הוא כל כך יפה כל כך ...נשמה טובה... אבל בנתיים אני תקועה פה עם אנשים שמתנהגים רחוק מאד ממה שהם בעצמם מלמדים שצריך להתנהג שאני לא אבכה?
אני חושבת שזה לא זה, ראיתי ספר עם עטיפה כחולה, שמובאים שם משלים בצורת חרוזים ממש נפלא, משהו כתב לי במסרים שאפשר להשיג אותו בבית הכנסת של חסידי ברסלב בירושלים, אבל לא נראה לי שאני אוכל להיות שם בקרוב..נו מילא, אני כבר אסתדר לילה טוב.
כנס לאתר לחץ על האיקון של ספר נפתח עמוד עם חלק מהספרים אבל לא כולם בעמוד למעלה יש "ספרים חדיש" כנס לשם ועוד פעם לחץ על books (לחץ על האיקון עצמו לא על הכיתוב) אז נפתח עמוד עם אפשרות של 3 שפות בחר בעברית ויפתח העמוד הנראה בתמונה כל הספרים נפתחים עלי ידי acrobat reader שבת שלום!