תגידו לי בבקשה

תגידו לי בבקשה

אתם יכולים להסביר לי את המזג של האוויר הזה?? חום איימים הכל צהוב בחוץ וכמה טיפות גדולות של גשם ירדו היום שזה היה נפלא לה אבל בלי החום הזה גררר אני עדיין בעבודה אם זה מעניין מישהו, גם אם לא, אני עדיין בעבודה
ואהיה כאן עוד כמה שעות גרררר אבל מי סופר את השעות אין כמו ההרגשה הטובה בסיומו של יום כשאפשר לנעול את הכל ולעוף לערסל
בתחושת סיפוק של עשייה ברוכה שיהיה לכווולם ערב חביב ונעים
רק טוב!!!

לא מבין על מה מתלוננים פה

מאוד נעים בריזה יורדת מהגבעות ומנערת את העלים . אוויר צלול כיין דל אלכוהול. ציפורים מזמרות אחת לשניה והכל כל כך בריר וצלול ונעים לנשימה . עדיין עם שמש שעוד שעתיים יורדת . מושלם אז חאללססס להתלונן :)

צודק צודק

החום היה נפלא הצהוב שבחוץ היה מרשים הטיפות הגדולות עם האבק היו מדהימות יום שכולו זוהר משמים
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מה יש פה להסביר מה ? ../images/Emo42.gif

זו קונספירציה של מדינות צפון אפריקה הערביות כשמטרתן היא אחת : לכסות ולהעלים את מדינת ישראל תחת שכבות של חול !!! הקונפירציה הנ"ל גרמה להמוני ארץ דן ל... טרנספירציה (הזעה ) זו עוד תזכורת שארץ ישראל היא עוד מדינה מדברית ושהמדבור מתגבר משנה לשנה עד ש... נהיה ככל מדינות המזה"ת המדבריות . את/ה הבנת את זה זוהרת ומקפל הז'ורנלים הצפוני ?

אילנה 55

New member
../images/Emo6.gif אם בא לכם להכין עוגה לשבת.....

ממליצה על עוגת תפוזים עם קמח מלא וסוכר חום

itaf10

New member
תודה אילנה, אנסה

שבת שלום לך ולכל באי הפורום איטף

פלרית

New member
תודה על המתכון ../images/Emo140.gif

נראה שהעוגה מצויינת, מהסוג שאני אוהבת. אבל אין תפוזים בבית, עברתי כבר לפירות הקיץ. תודה על המתכון עוד יעשה בו שימוש -נגזר ונשמר !!

פלרית

New member
צהרים טובים ושבת שלום ../images/Emo13.gif

אכן יום של חום ואובך עבר אתמול על כוחותינו. אבל הכל חולף עובר. יום חדש הגיע, החול חלף עם הרוח והמשיך דרכו למקומות לא נודעים. רוח ים כלילה מנשבת והשמים כחולים. הגחלילית יכולה לצאת למעוף התאוששות של סוף שבוע. לכולם המשך יום נהדר ושבת שלום.

פלריתנקהההה

בעייני עדיין חם מאד טפייי כמה אני לא אוהבת את המזג הזה גרררר אני לא ממש מצאתי את הרוח היום בקושי מצאתי את הדרך בשש בבוקר לעבודה
אבל עכשיו חזרתי ואני מייד יוצאת לטיסת התאוששות מרהיבה לאסוף קצת צוף לשבת
רק טוב!!!

למעלה