תגידו לי אתם ...

joecamel

New member
תגידו לי אתם ...

מי שיכנס לג'יפולוג יראה שפורסמה כתבה חדשה על בניית פגוש לכננת ביצור עצמי . עד כאן טוב ויפה אבל מה שמוזר לי ואפילו קצת מעצבן זה.... נמרוד מהאתר טוען שהוא התקין SUPERWINCH S9000 אבל מי שיבדוק את התמונות יראה שם WARN 9000 מוזר לא ??????????. ( אמינות היא דבר ראשון )

edyc

New member
אולי לא כדאי לשפוט אדם כל כך מהר

בשנים האחרונות, נמרוד וחנן, מקימי ג'יפולוג, תרמו ועדיין תורמים הרבה מאוד לנושא השטח באינטרנט. אני חושב, שזה לא כל כך מוסרי לבוא ולפקפק באמינותו של נמרוד (דרך אגב בחור נחמד מהיכרותי איתו) בלי לברר יותר ... את כל מה שאכתוב ניתן לראות בגוף הכתבה, שאיננה כתבה חדשה אלא נוספו לה רק מספר תמונות. הכתבה נכתבה במקור ע"י נמרוד, הג'יפ שמורכבת עליו כננת סופר-וינצ' הוא הסיקס של נמרוד. לכתבה נוספו החודש מספר תמונות המפרטות יותר את תהליך הבניה שצולמו ע"י אורי טל ובהן מורכבת כננת מתוצרת וורן על הג'יפ שלו. אם היית טורח לקרוא בעיון את הכתבה היית מבין את זה ... אדי

joecamel

New member
קודם כל לא פיקפקתי

סתם היה נראה לי מוזר מכיוון שאני מכיר את האמינות של האתר זה צרם ומהכתבה לא ניתן להבין שזה לא הג'יפ שעליו התקינו את ה סופרווינצ' זה הכל

edyc

New member
...

ציטוט שלך: "מוזר לא ??????????. ( אמינות היא דבר ראשון )" אפשר להבין מהכתבה ... ואני לא הולך להתחיל להתווכח איתך על הבנת הנקרא וזיהוי כננות. אדי

אז אני לא מבין הג'יפ שבכתבה והכננת

שבכתבה והתמונות שבכתבה זה מה שהוצהר בכתבה או שבכתבה מדבריפ על ג'יפ אחר ורכיבים אחרים ובתמונות דברים שונים לגמרי מבלי לפגוע באותם אנשים ובאמינותם נשמע לי שהכתבה והפורום אינם אמינים מספיק.

joecamel

New member
מורי אני שמח שאנילא היחיד שלא

מבין כנראה שהם מדברים על פרוייקט אחד ומראים תמונות של פרוייקט אחר

edyc

New member
אני אנסה להסביר ...

את הכתבה כתב נמרוד בעבר, הוא בנה פגוש לכננת סופר וינצ' והתקין אותה על הג'יפ שלו (יש תמונה בכתבה). לאחר מספר חודשים אורי התקין פגוש דומה (עובי חומר שונה - מצוין בכתבה) וכננת וורן על הג'יפ שלו וצילם את השלבים השונים בהכנת הפגוש, את התמונות שצילם אורי הוסיף נמרוד לכתבה וציין שאלה התמונות של אורי. אני לא מבין מה לא כל כך ברור ... מורי, תסביר לי בבקשה למה אתה חושב שהכתבה והפורום של האתר לא אמינים. אני מבין שבתור אחד שכתב כתבה באתר, השתתף ומשתתף בפורומים גם אני כנראה לא אמין. אדי

joecamel

New member
תפסיק כבר את הריגשה הזה

עשו שם בלאגן שלם בכתבה וזה לא מוסיף לאמינות שלהם זה הכל אשר לחשוב שהאתר שלך שאתה לוקח את זה כלכך קשה

edyc

New member
אני חושב שאני אפסיק להתייחס למה ...

... שנכתב כאן. למה אני בכלל טורח להתייחס? כי האתר הזה עזר לי ולעוד הרבה אחרים הרבה יותר מאתרים אחרים. וממש לא נראה לי שמישהו שלא ממש מבין על מה הוא מדבר, עם כל הכבוד לך, יכול להמשיך ולהשמיץ את האתר, בעליו והכותבים. אדי

miki69

New member
גיפולוג לא אמין????

באמת קטונתי,ממש אני כבר לא מתפלא,אנשים קוטלים,משתלחים,מלכלכים,העיקר ששמם יופיע על גבי דפי האינטרנט בניצחיים,!!!! אין ולא יהיו אנשים רציניים,אמינים,ישרים,כמו חנן ונימרוד, אנשים שחפצים תמיד לעזור,בשימחה יקריבו שבתות וזמנם ע"מ לעזור לחבר, אני אפילו לא אטרח להעביר קישור לחנן שיגיב על כך כי זה לא ראוי לתגובה כלל.!!!!

joecamel

New member
הלו הלו להרגע כולם

נתחיל בזה שאתה לא חייב להתייחס לכל דבר שנכתב כאן! משהו שלא מבין ????. על סמך מה בדיוק אתה קובע שאנילא מבין ?? ( ידעתי שאני מכיר אותך מאיפה שהוא הרי עשינו מסלול יחד לא ? ) תשמע ילד אל תחפז למסקנות ותנסה להבין את העניין : כל מה שאמרתי הוא שצרם לי שהם מדברים על דבר אחד ומראים דבר אחר ! אני מכיר את האתר ובמיוחד את הכתבות הטכניות שלו לא מהיום ולא מאתמול ותמיד הם היו מדוייקים וחנן ונמרוד אנשים סימפאטיים שעזרו לי גם ! אין לי כלום נגדם וההפך הוא הנכון אני מעריך את הידע שלהם מאוד ואת הרצון שלהם לעזור לאוכלוסיית הג'יפאים בארץ ! ( אני מקווה שעד פה זה נתפס ) מיקי לגביך אין מה הרבה מה לומר אף אחד לא השמיץ ואף אחד לא השתלח לא בנמרוד ולא בחנן כל מה שנאמר הוא שזה צרם לעיין ומסתבר שלא רק לי אלא גם למורי. הכתיבה פה היא בכדי " להנציח את שמי " אין לי שום עניין בזה ואל תכניס לי שום כוונות במיוחד לא כשהן ממש לא מבוססות !! ולסיכום משפטים כמו " אני לא אטרח להעביר לחנן קישור " לא ממש עושים עליי רושם חנן ילד גדול ויודע לבדוק לבד פורמים במידה ויש לו מה להוסיף\להגיב אני בטוח שהוא יגיב בדרכו הנעימה והסימפאטית שהיא כבדרך אגב הרבה יותר סולידית משלך ! נ.ב המשפט של..." אמינות היא דבר ראשון " לא נאמר בכדי לזלזל ולא בכדי להכפיש סתם איזה רעיון שהטמיעו בי במשך כמה שנים טובות במערכת הצבאית של " אמינות ערך עליון " בכל תחום בחיים . אז אני מבקש ממכם תורידו את הרגל מהגז שלבו לראשון LAW ותנסו להבין דברים שאולי לא כתובים בבירור אלא מצויים בין השורות ואם עדיין יש סימני שאלה תמיד אבל תמיד אפשר לפנות אלי בבקשה להסבר. בתודה מראש הגמל השכונתי החביב וצוות העובדים !

edyc

New member
אני באמת לא חייב להתיחס,

וגם לא התכוונתי להתייחס למה שתכתוב. אבל, ציינת שטיילנו ביחד אז מעניין לדעת מי אתה. לשאר הדברים אני אפילו לא מתכוון להגיב, כתבתי את דברי, כנראה שאתה לא באמת מעוניין לקרוא בעיון את הכתבה (גם את מה שמודגש בצבע אדום ...). אדי

זאביקDR

New member
כניראה שלא הבנתי את מה שכתוב ...

אז אני יצטט כדי שתוכל להסביר לי: "עדכון ינואר 2004 אמנם זה קרה לפני שנה, אבל פגוש ג'יפולוג השני בהיסטוריה יוצר ע"י אורי טל. דגם סימן II נראה אותו דבר, אבל עשוי מחומר גלם בעובי 8 מ"מ בלבד, ועם תיקונים קלים לרדיוסי הסיבוב, חורים, וכן הלאה. בכל מקרה יצא יפה, והפעם יש תמונות איכותיות של כל שלב. תודה לאורי! " אומנם הברזתי משיעורי הבנת הניקרא בבי"ס ... אבל את זה אפילו אני הצלחתי להבין

מיקי ילד למה אתה מתעצבן אני מרשה

לעצמי לכנות אותך ילד שהרי אני מבוגר ממך בכמה ימים. אני אישית לא מכיר את האישים המדוברים ואין אני יודע דבר לגבי ההיסטוריה שלהם דבר וחצי דבר . אולם אני מאמין שאדם השם את עצמו כ בעל מקצוע רציני המשפר כלי רכב ומנסה גם ללמד אחרים כיצד לעשות זאת צריך מה שנקרא אמת בפירסום ולא לדבר על א' ולהציג ב'. יתכן ואני טועה ואיני מבין הכל, יכול האיש המדובר לקום וללמד אותי על טעותי , אלא אם הוא מינה אותך לעורך דינו. אם החבר המדובר רוצה הוא יכול להכנס לפורום ולהעמיד אותנו על טעותינו ללא כל כעס או טינה ,נשמח לקבל הסבר ממקור ראשון .בעיקר כאשר אתה מכנה אותו כחבר המוכן להשקיע מזמנו לטובת אחרים . לא יגרע מכבודו דבר וחצי דבר אם יכנס לפורום וירצה להדיטות.

אדי אין לי כל כוונה לרמוז לגבי

אמינותך או לגבי אמינות פורום כל שהוא או כתבה כל שהיא בפורום זה או אחר אבל כאשר חבר לפורום שלנו שואל ורואה וקורא בכתבה על דבר א ורואה בתמונה דבר ב זה נשמע בעיתי כל שהוא זה שאתה מנסה להבהיר לנו שאנו טועים ושאנו לא רואים טוב זה אולי רק בגלל שאנו קשי הבנה ולא פוגם באמינותך כהוא זה. רק אנו קשי הבנה מה לעשות. חוץ מזה הפורום שלנו יותר אמין.

למעלה