תגידו לי אתם.... מה המצב?
K kapit New member 12/5/03 #12 אין שם מזגנים?? בכלל?? אני בטוחה שיש שם מזגנים, אחרת איך ירושלמים שורדים את הקיץ?
מ מוסטית קפוסטית New member 12/5/03 #5 המצב ממש לא משהו...../images/Emo19.gif יש לי מלא מבחנים ושיעורים!!! אני מתה ששנת הלימודים תסתיים כבר
C Chloe New member 12/5/03 #7 אני!../images/Emo121.gif מה אני חולה על הלימודים, זה תחביב שלי... NOT , מתי הסבל הזה כבר יגמר
S *superstar* New member 12/5/03 #11 אנשים!!! היום גיליתי שזה השבוע האחרון עד ספטמבר!!!! בשבילי... אני צריכה להגיע רק כל השבוע הזה ועוד שלושה ימים פה ושם ו... זהו!!! אני שמחה *עדי*
אנשים!!! היום גיליתי שזה השבוע האחרון עד ספטמבר!!!! בשבילי... אני צריכה להגיע רק כל השבוע הזה ועוד שלושה ימים פה ושם ו... זהו!!! אני שמחה *עדי*
C Chloe New member 12/5/03 #13 מה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif פרטי נמקי והסבירי מייד
S *superstar* New member 13/5/03 #18 חח.. אוקיי... זה ככה.. הסיבה ממש פשוטה! הבצפר שלי זה שכונה!!! החליטו שבגלל שלכווווווווווולם יש איזה מיליון בגרויות השנה (מה?! יש לי רק 2 אבל אתם לא תשמעו אותי מתלוננת אנחנו מפסיקים ללמוד בחודש האחרון ומגיעים רק למגנים בגרויות וכל זה.. וזהו *עדי*
חח.. אוקיי... זה ככה.. הסיבה ממש פשוטה! הבצפר שלי זה שכונה!!! החליטו שבגלל שלכווווווווווולם יש איזה מיליון בגרויות השנה (מה?! יש לי רק 2 אבל אתם לא תשמעו אותי מתלוננת אנחנו מפסיקים ללמוד בחודש האחרון ומגיעים רק למגנים בגרויות וכל זה.. וזהו *עדי*
C Chloe New member 15/5/03 #19 מגניב לך ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo121.gif איפה את לומדת?
ל לאנה New member 12/5/03 #16 אמ... יש לי היום שעתיים תופים, אז זה נורא נחמד לי , אבל כמעט ולא היו לי היום שעות ציור בביה"ס... חברה שלי החליטה לחנך אותי אז הקשבתי בשיעור גיאומטריה, והייתה לנו עבודה בתנ"ך... חוץ מזה שיש כל מיני מבחנים קירתיתיים עוד מעט... חופש, בוא!
אמ... יש לי היום שעתיים תופים, אז זה נורא נחמד לי , אבל כמעט ולא היו לי היום שעות ציור בביה"ס... חברה שלי החליטה לחנך אותי אז הקשבתי בשיעור גיאומטריה, והייתה לנו עבודה בתנ"ך... חוץ מזה שיש כל מיני מבחנים קירתיתיים עוד מעט... חופש, בוא!