תגידו לי אתם,

תגידו לי אתם,

שירת איתי בצבא חייל חמוד. אבל חוץ משלום-שלום וכאלה לא היה ביננו. היום,אחרי כמעט חמש שנים שלא דיברנו הוא השיג את הטלפון שלי והתקשר אלי (מיותר לציין שלקח לו 13 פעמים להתקשר עד שעניתי). אחרי שיחת החולין הדי משעממת הוא שאל אם הוא יכול להמשיך להתקשר.. "סתם,לדבר". הסברתי לו שלא דיברנו שנים ואין טעם..אבל הוא פשוט לקח את זה כל כך קשה!! התחיל להתווכח איתי ובסוף גם ניתק לי בפנים ואפילו טרח לשלוח לי הודעה לא הכי נעימה לקריאה..חחח
איפה טעיתי? ממתי אסור להיות ישיר?

שמתי ../images/Emo23.gif משהו לגבייך.

איפה שהוא נתקעת בתקופה של הצבא (רק ע"פ ההודעות שאת רושמת בפורום הנ"ל). אולי יותר מידי היה לך שם טוב. אני יכול לעיד על עצמאי שכל כך לא אהבתי את השירות באופן כללי, אבל פיתחתי "אהבה-שינאה" עם אותה תקופה . גם אחרי השירות שנה דיברתי במושגים צבאים והיה לי את הווי אבל זהו ברוך השם 4.5 שנים אני אחרי ולא מרגיש אפילו צורך לדבר על הצבא. (פרט ימי מילואים שה' יקח את הקצינת מילואים שלי).

אני ממש ממש לא תקועה בתקופה הזאת.

אהבתי את השירות, אבל גם כמוך נפרדתי משם ביחסי אהבה- שנאה. אבל אין קשר. לא מדברת על הצבא ואני מקבלת קריזה כשכמה חבר'ה מעלים זכרונות..כי חלאס,באמת הלאה אבל מה אני אשמה שעדיין יש לי חברים מהתקופה הזאת או שאנשים מאז נזכרים בי?

תראי אם אין קשר חברי עם אותם

אנשים מעבר לזה שבמקרה שירתתם ביחד, אני לא רואה טעם בכלל להיות איתם בקשר. היי היינו חברים שנה שנתיים שלוש יאללה דפדפו אלה.... לסחוב חבר מהצבא במשך 5 שנים (במקרה שלך) זה כמו לעשות מסע אלונקות לזכרונות. מה ככה הכל טוב?

ברור, לא סוחבת שום חבר. אין לי עניין בהם.

חוץ מכמה שאתם אני דווקא בקשר טוב.. כמעט יום יומי, אין לי סבלנות או רצון ליצור עוד קשרים עם עתיקים מהצבא. מילא, היו גרים בשכונה שלי או משהו.. בגלל זה היה לי מוזר שהוא התעצבן.

hafraapsichotit

New member
המממ...

לא ברור מה נסגר. אבל, תגידי משו, יכול ליות שזה לא מה שאת אורת, אלא איך שאת אומרת את זה...?

אחרי שאמרתי לו שעדיף שלא יתקשר יותר

הוא רצה הסבר. אז הסברתי לו שאין לנו על מה לדבר. וכשאמר "אני מתעניין".. עניתי "אל תתעניין". ואז ניתק בעצבים ..חח אז אוקיי, יכול להיות שזה הטון שלי. כי לדבריו, הוא הכיר אותי פחות קשוחה (או שטות אחרת שאמר). אבל זה דרש את זה. לא?

exterior

New member
כן!

כך נמנעים ממציקים למיניהם. אם היית חברותית יותר הוא עדיין היה ממשיך להתקשר ומזיין לך ת'מוח (והרי לא בא לך על זיון ממנו. זיון מוחי/מנטלי, הכוונה).

חחח "נמאס".. מתי בדיוק היית? ../images/Emo6.gif

אני בעד להיות ישירה אבל בטוב טעם. גם ככה קשה להתקשר למישהי אחרי 5 שנים, אבל אם אחרי 5 שנים הוא עדיין חשב עלייך והתקשר זה אומר הרבה (ולא, דווקא לא שהוא סטוקר או חולה. למרות שאני לא הייתי מכנה אותך "בלתי נשכחת" אבל מי יודע). אין צורך להתנשא ולהיות גסה עם אנשים. יש הבדל בין כנה לגס רוח.

אז אני מבינה שאת מכירה אותי. כן,כן.

אל תקשקשי שטויות בלי לדעת, לא קשה להתקשר ולא הייתי גסה ובטח שלא מתנשאת.

גברת..

אפשר להתווכח על זה, אבל תגובות באינטרנט של אנשים מייצגות די טון את הטון והחשיבה שלהם בעולם "האמיתי". אני לא מקשקשת, אני אומרת את דעתי. את שיתפת, את שאלת, את העברת את דעתך.. ולדעתי לא היית לעניין. זכותך וזכותי. עכשיו שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אפעם?

למעלה