תגידו לי אנשים

M a d D o g 2

New member
תגידו לי אנשים

איפה אתם חיים!?!?!!?!? ראיתי פה כמה הודעות מזרות ביותר רובם פה על לא לשרת בצה"ל ....... תגידו אתם חיים בבועה או משהו כזה??? אתם לא קולטים העולם לא ורד או משהו כזה עם אין לכם דרך להגן על עצמכם פשוט תמותו ... והדבר שמגן על המדינה הוא צה"ל עם היו יותר אנשים כמוכם מזמן הינו מתים כולם כול המשפחה החברים שלכם הערבים מיזמן היו מחסלים אותנו !! ואני פשוט אומר תודה לה' שיש רק מיאט כזה של סיסיז כמוכם !!!!!

i am just me

New member
אחרי מספר ניסיונות

כושלים להיכנס אל תוך ראשו הסגור והמקובע של "הכלב המשוגע" (תרגום חופשי מאנגלית) אני די בטוחה שהמילה "מיאט" מתייחסת לכמות קטנה של משהו, אבל מה שיותר סיקרן אותי היה חוסר הרצון לקבל או אפילו להקשיב לדעה אחרת. אם היו יותר "סיסיז" כמונו הנחת היסוד שלנו היא שגם הערבים היו "סיסיז" ולכן הם לא היו "מחסלים אותנו". גם אם הערבים היו מחליטים לא להיות "סיסיז" כמונו צר לילאכזב אותך אבל באמת צריך שני צדדים למלחמה (ובבקשה אל תעלה את השואה זה היה סיפור אחר לגמרי). אנחנו יודעים שהעולם לא ורוד (וגם לא ורד לדבריך) והטעות שלנו היא שאנחנו מנסים לשנות את זה...

וסגנון ההודעה הזאת, מלמד את כולנו,

מי הם ומה הם היהודים, ומהי המנטאליות שלהם = כהנא כאן, בניזרי כאן, ויגאל עמיר באמצע.

למעלה