תגידו לי אנשים

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

Gal6

New member
ובהישרדות 701

שמו בסוף את השיר מהישרדות 6

gah

New member
תגידו לי אנשים

לאלו מכם שמורידים תוכניות (כמוני), יצא לכם לראות את התוכנית שכבר הוזכרה פה: The Joe Schmo show אחת מהיצירות היותר מקוריות שראיתי, אני חייב לציין שבפרק השלישי שהיה ביום שלישי השבוע, אני כמעט בכיתי, אני באמת כמעט בכיתי. תוכנית גדולה.

jerri

New member
צפיתי בתוכנית -היא גאונית.

יצירה פוסטמודרניסטית במיטבה, שרק מראה שאנחנו ממש לא רחוקים מהיום שבו המופע של טרומן יתממש.

Outlast

New member
לא שמעתי, על מה התכנית?

וג'רי- למה הכוונה בחתימה שלך?

Gal6

New member
אני יספר:

ראיתי את שני הפרקים הראשונים.. אז ככה, יש בחור אחד שקוראים לו מאט והוא חושב שהוא משתתף בתכנית מציאות מלוקקת בשם LAP OF LUXURY סליחה על השגיאות.. אבל באמת הכל מזויף, כל המשתתפים שחקנים ולכל אחד יש "דמות" שמזוהה מתכניות מציאות אחרות. יש את ההומו הקובני שהוא כל סטריאוטיפ שקיים על הומואים. יש את ה"ריץ' ביץ'", את הבתולה הדרומית השמרנית שנראית כמו שחקנית פורנו, את התככנית שצופה קבוע בסדרות מציאות ויודעת הכל על אסטרטגיות ועוד ועוד.. ככה הם משחקים איתו ועושים כל מיני סצנות מתוכננות וקרה כבר יותר מפעם אחת שהם עשו איזה טעות והכל כמעט התגלה... אני מקווה שהבהרתי. נ.ב. גו שמו הכוונה כמו "הישרדות שמישרדות"- בזלזול.. נכון?

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני חושב

שהמפיקים יותר הלכו על כיוון של ג'ו מיליונר, אז במקום זה קראו לזה ג'ו שמו, שזה גם סלנג באנגלית לבחור הממוצע, האיש הפשוט, אחד העם.

Gal6

New member
התכוונתי

רק כדי להבהיר את משמעות הX שמיקס- אפשר גם מיליונר שמיליונר

למעלה