שיר שכתבתי לפני הרבה זמן: `רק אתה שיודע, רק אתה שמרגיש. אתה הוא השקט, ואתה שמרעיש. אתה שנתת, אתה שתיקח. אתה שנעלת. אתה שתפתח. אני שטעיתי, אני שכואב. אני שבחרתי, אני שעוזב. אני שאהבתי, אני ששובר. אני שברחתי, אני שחוזר...`
קודם כל אחד הדברים שעושים שיר טוב זה אם משאירים לקורא מקום להפעיל את הדמיון האישי ולנסות להיכנס לראש של כותב השורות. במקרה הנ``ל השיר נכתב בעקבות משבר וחרטה על מה שהיה ... תפעיל קצת את האינטליגנציה...
לא אמרתי סתם את המילים באויר, אני יודע מה אני אומר, ואם להכנס לשיר ולהבין אותו אז... השיר בחציו הראשון נשמע שיר של אמונה שמדבר על שבח לבורא עולם על מי שהוא ומה שהוא, ובחציו השני זה נשמע פתאום שיר אהבה, או יותר נכון שיר פרידה שתקוע בלי קשר בחציו השני של השיר. הייתי מציע לך לשדרג את השיר מחדש, בחלק העליון הוא מתחיל יפה.
אני מסביר כמה אלוקים צודק בכל מה שעבר עלי וכמה רק הוא יכול לעזור ובחצי השני אני מסביר כמה אני לא בסדר כמה אני מתחרט וכמה אני חוזר בתשובה. זהו ? מובן? ברחל בתך הקטנה.
לך שיאיר זה מסמל שם של מזרחיסתים אז אני חוצפן והגזמתי למה מקודם כתבתי למישהו גזען והתנפלו עלי כאילו מה? אתה בטח שואל את עצמך מה הקשר אז פשוט גם התכונתי ברצינות שהוא גזען .זה יוכל להתפרש כך כי הוא רוצה להחליף צבע . אז אותו הדבר אם אני אומר לך שיאיר זה יכול להתפרש כמזרחי לא שזה בושה אולי לחלק מקוה שהובנתי הדברים קצת עמוקים