תגידו , ליגת קטנועי ה50 חוזרת?

תגידו , ליגת קטנועי ה50 חוזרת?

זה נכון שהמגרש של ירקונים ישמש גם לליגת 50? (כמו שיש 125 , 250 ומוטו ג'י פי , ככה יהיו קטנועי , מתחילים וסופר מוטאים?) המקום יתאים גם לקטנועים? יכולה להיות אופציה מעניינת ,יש כלים שבחלקם עדיין ממתינים במחסנים מאז ימי נחשונים. או אולי מירוצי וספות? כי זול ופשוט לקנות וספה ולעשות לה צביעת רפסול אימתנית , עם קסדה תואמת. בקיצור - האם המגרש בירקונים הוא מגרש סופר מוטואים מוצהר , או שהוא יוכל לשמש עוד מירוצים על 2 גלגלים? או שהכל תלוי בבעל המקום כי בעל המאה הוא בעל הדעה? יכול להכניס הרבה הרבה כסף , אם גם בגיל 16 יבואו לשם ילדים עם קטנוע ומיגון מלא וירביצו בגז כאילו אין להם אלוהים בשמיים ממעל.

כRובי

New member
אי אפשר עדיין

המסלול עדיין מחייב קפיצה בזוג דאבלים כדי להשלים אותו בהיקף.

SpeedFight

New member
אם כבר אז..

האם נערך אי פעם, על אדמת הקודש, מירוץ KART vs SUPER ? לפי מה שרואים בקישור זה יכול להיות מעניין!

שחרלרט

New member
קבוב,הכי פשוט

תיגש לירקונים ודבר עם שפיצר.אם זה ממש מעניין אותך תוכל לארגן שם ליגה. וכרובי לפני שאתה קופץ,אז אני דיברתי איתו לגבי מירוץ קטנועים ויש אופציה.לפני שתי המקפצות פונים שמאלה וחוזרים חזרה.

fungas

New member
השפיץ בעניין

של כל מי שרוצה לבוא. אם תהיה היענות, יוקצה זמן מסלול במיוחד. קטנועים, "קרוסים" 50 סמ"ק, דו"שים לא מוסבים, סופרמוטו, עגלות סופרמרקט. לכו על זה. FUNGAS.

שחרלרט

New member
האלו האלו תירגע עם עגלות סופרמרקט

זה מירוצים יקרים,אתה יודע כמה עולה עגלת סופרמרקט קרבון?????

כRובי

New member
שחר, לפני שאתה קופץ - תחשוב:

המקפצות הללן הן הבדל בן מסלול של 150 מטר (מקסימוןם) לבין 550 מטר...

sendadrd

New member
וולאה!?!?!?

אני מת לשבור קצת את הג'וק (פיור) ולהוציא קצת אגרסיות מימי השטח שלי. אם מי אני יכול לדבר כדי לקבוע מתי לבוא?

למעלה