תגידו לו

אטיוד5

Active member
טוב

הוא עומד מצדדי או מאחורי?

אטיוד5

Active member
התפוגג הריח

כי הלכתי לישון. ושבתי אלייך שנית חזרה בסלטה לאחור. תגידי, נמנמת - מתי את מנמנמת? וכמה? ועם מי?

מנמנמת

New member
מקווה

שנחתת על הרגליים ולא על הראש בטעות. לגבי הנימנומים - כל מקום וכל זמן שרק אפשר. עדיף לבד. לגבי שותף - הכל תלוי בריח...:) הוא עבר את המבחן, זה בטוח.

אף אחד לא יגיד לו בשבילך

מה זה תגידו לו?... מה איתך, את אמרת לו?? ביקשת שיקשיב??? באמת רצית שיידע?... או שסתם... את מתהדרת ברעיון שלא קיים כבר??? אם לא תגידי... אז זו את שנשברת... אל תשכחי מנומנמת... גברים לא טלפטים! הם צריכים שיגידו להם... הוא צריך שתגידי...! ג´ק

אש לי

New member
הם לא סתם קמים והולכים

זה לא סתם,זה באמת:) הם מבוהלים,רק נסוגים לכמה ימים מתעקשים שזה אסור קשר שכזה הרי בריא רק הסטוץ רחוק מהבית חד פעמי ופה זה טעון רגשות והוא חוזר והוא יחזור והוא משכנע עצמו שזו לא אהבה פשוט מכור לך ולגופך ושוב היחד הוואוו עד לפעם הבאה עד לבהלה הבאה.... משהו קרה? אצלי זה כך....פעם שנייה שמצא סיבה להתרחק.

מנמנמת

New member
אמרתי לו

אמרתי לו מספיק פעמים. מה אתה חושב ג´ק, שישר רצים לפורום? נו באמת. אמרתי לו הכל ויותר. כמו שאש לי אומרת - רק הסטוץ אחוק מהבית הוא הקשר האולטימטיבי. בעניין האהבה אש לי - את לא צודקת, ההיפך הוא נכון. לכן כל העניין לא ברור.

פרסאוס

New member
אם אמרת

והוא לא מקשיב, תעבירי הילוך! חבל לבזבז את הזמן. אני אגיד לך מה עזר לי בפרידה שלי: ישבתי עם עצמי וחשבתי:"עשית כל מה שיכלת?" שהתשובה הייתה חיובית הנחתי לזה. אני לא יודע מה הסיטואצייה שלך, אבל - אם עשית כל מה שיכלת, אז תעזבי את זה, תמשיבי הלאה. אם לא, זה השיקול שלך... למרות שקשה ככה, בלי שאת מפרטת מה קרה... פה בפורום, אנחנו מנסים לעזור ע"ס משהו... אם לא בא לך, אל תספרי... בכל זאת קצת קשה לחוות דעה כך. פרסאוס (לשעבר ג´ק)

מנמנמת

New member
חוששתני

שעוד לא עשיתי הכל. ולכן אני עדיין לא מוותרת. אבל סביר שמדובר בעניין של זמן עד שארים ידיים. נכון שקשה בלי שאני מפרטת.. אבל תודה על הפורום ומשתתפיו מנמנמת

פרסאוס

New member
מסובך...

ככה: מי זה הבחור? מאהב? בעל חבר?? מצטער על ההטרדה, אבל אני ממש לא מבין... אני לא מבין גדול במאהבים/ות (לא היו לי) אבל אם הוא מאהב וקשה לך, לפי דעתי עזבי את זה. אם מדובר בשותף לחיים או משהו כזה, לא ציינת מה גרם לו לעזוב ולמה את חושבת שהוא עזב. זה רק נהיה יותר קשה, שאת אומרת שלא עשית הכל... לפי דעתי מנומנמת - חבל על הזמן. אם את רוצה לעשות משהו, תעשי אותו ("חוששתני שעוד לא עשיתי הכל") ואם לא, חבל על הזמן... היות ואני לא יודע מה קרה, אני לא יודע אם הוא יחזור כך סתם... האם יש לו .מאהבת? האם בגלל זה הוא עזב? בכל מקרה, מניסיון אני יודע שככל שמחכים יותר זה נהיה קשה יותר. ובסוף כבר אין על מה לעבוד, אז המסקנה היחידה שאליה אני מגיע, היא שאת צריכה להזדרז... נשמע כאילו את מנסה סתם לגנוב זמן ולצפות שהעניינים יסתדרו מעצמם... מנסיון, שוב, זה לא עובד... חבל על הזמן. או שתעשי מה שאת יכולה, או שתעזבי את זה.

אש לי

New member
לא הבנתי אצלך אהבתו מוצהרת?

ובכל זאת הלך? זה בטוח נסיגה זמנית למרות שאני כואבת רוצה להאמין שכן אבל שיגיע שוב לתקוף....אני אכנס בו עם כל המטוסים שלי והתחמושת....אני אכנס באמ אמ אמא´שלו
אוףף רק שרק יבוא....

מנמנמת

New member
שרק יבוא

תאמיני לי יחטוף באבי אביו, לא רק באמ אמ אמא´שלו. שרק יבוא

phaedrus

New member
מתי שהוא...

אני אמרתי לה שלא תלך אני אמרתי לה שהיא לא תמצא עוד אהבה כזאת אני אמרתי לה שלא תוותר אני אמרתי לה שלא צריך להשבר ולוותר עם קצת קשה אני אמרתי לה והראיתי לה כמה שאני אוהב אותה בכל תנאי ובלי קשר לשום דבר ובאמת לא היה איש בעולם מלבדי שיגיד לה את זה אבל.... בכל זאת אני אמרתי את זה וזה עבר לה מאוזן אחת ויצא מהאוזן השניה אני אמרתי וכל מה שהיא עשתה זה שתקה והלכה עשיתי הכל בשביל שהיא תבוא והיא רק נעלמה ככה כמו אויר אחרי שנה וארבע חודשים

למעלה