תגידו לו

אפרופו

New member
כשזה נגמר..........אז זהו

יודעים כזה נגמר מרגישים כשזה נגמר קוראים את שפת הגוף כשזה נגמר.... אי אפשר ´לשכנע´ שלא ללכת..... יש מקום למצוא אהבה אמיתית גדולה אצל אחר/אחרת

אפרופו

New member
אבל............................

זה לא תמיד אבסולוטי...... ובזמן אחר בתקופה אחרת....בסיטואציות חדשות הכל אבל הכל יכול לקרות... שוכחים סולחים מוחלים....

phaedrus

New member
מנסיון .....

שפת הגוף היא אחת השפות הכי הפכפכות והיא מקשות שיש כמה פעמים טעינו והטעינו אחרים בעזרת שפת גוף לפעמים אפשר לראות בה סימנים לדברים אחרים אבל לעולם לא להסתמך עליה כשהלב והראש לא מסכימים שפת הגוף היא הראשונה לבלבל אותנו...

היום הוא אמר לי...

תלכי, תשיכי את חייך... במצב הנוכחי, אני לא יכול לתת לך את מה שמגיע לך, להיות קשור אלי היום זה דבר שלא נכון לעשותו. אני אהיה פה, לתמוך בך, אני אפילו אעודד, אייעץ, מה שתרצי. אני מתגעגע, אבל במציאות הנוכחית, אני מדחיק, אין טעם לחשוב על מה שכרגע לא אקטואלי... תעשי את מה מתאים לך, אני אקבל, אני אבין. תמשיכי את חייך... זה מה שהוא אמר. ואני אמרתי, אני יודעת שזה מה שאני, אולי, צריכה לעשותו. אבל אני אוהבת אותך. בינתיים אני פה. כשיהיה לי משהו אחר להגיד לך אגיד. אני אוהבת אותו רשפים אוהבת אותו כל כך...

אפרופו

New member
שיווווווווו

הם עושים תיאומים?! מעתיקים אחד מהשני?! לומדים את זה ביחד בחשאי?! הוא אמר לי ´אני יודע שמגיע לך עולם ומלואו שאוות אני לא יכול למלא" אוףףףףףףף

phaedrus

New member
שאלה טובה../images/Emo14.gif

הא... מה את מתפלאת יש ספר שמיעץ על מאה דרכים על מה להגיד כשעוזבים וממי הם לומדים את אותם המשפטים ........ וממי הן לומדות להגיד בדיוק את אותם הדברים ולהתנהג באותו מאניריזם רגשני שכולו שקר ועלבון ללב באמת מי המורה ???

למעלה