תגידו לה שיש

תגידו לה שיש

בחור שמבקש להיות האיש הכי קרוב אליה .... אין אין אין מי שאוהב אותי כמוך ... יש אלוהים אחד גדול .... מי שמאמין לא מפחד .... הצילו !!!! הורגים אותי .... עוד כמה שוטים וגם אני אעשה קולולו במקרופון. יאללה, עוד 3 כאלו למניאק :)))

איפה את נמצאת בדיוק???? בשביל להשלים לך את המלנכוליה באופן סופי קחי עוד אחד לדרך
ולקינוח אי אפשר בלי ההוא שקורא לך

את

חיה בלה לה לנד??? יוטיוב זה מה שחסר לי עכשיו ??? מה שיש לי בעולם לא שווה בלעדייך ... אני רוצה אלייך, להיות בתוך חייך ... פיכססססססססס :))

נשמע כאילו

איזה ערס עם סובארו פשע ומערכת קריוקי עצר מול הבית שלך... אחרי שליש סמירנוף וברי סחרוף ברקע. אפשר להנמיך ת'להבות...

תודה לבורא עולם

שנגמר (לא בדיוק נגמר אבל ברחתי)... החתונות של היום - סיוט מתמשך, מוזיקה מזרחית, עוד מוזיקה מזרחית, 2 שירים לועזיים, עוד מוזיקה מזרחית ולקינוח - מוזיקה תימנית פרופר :). איפה הזיקוקים? איפה היונים הלבנות? איפה הסלואו לצלילי שיר קיטשי... במקום זה - סטיקלייטים, משרוקיות ועוד כל מיני מרעין בישין ששמים על הראש. ויש עוד 2 כאלו השנה, ועוד כאלו שבכלל לא תהיה לי אפשרות להתחמק מלרקוד לצלילי מוזיקה תימנית עריבה לאוזן. בי נשבעתי שבחתונת השנה (מתוך ה - 4), אני אפעיל את כל קסמיי בשביל שלפחות שם לא תהיה רק מוזיקה מזרחית, למרות שככל הנראה דווקא מוזיקה מרוקאית תהיה גם תהיה. 25% מאחוריי, עוד חתונה אחת מעבר למתוכננות ואני מתחילה עם נאום - למה לכם בכלל להתחתן, תחסכו את הכסף לעו"ד לענייני גירושין
.

בע"ה

יזמינו אותך מעכשיו גם לחינה ויכריחו אותך להצטלם עם גלאביה מסורתית...! פיקס לתמונת פרופיל

בע"ה

הצעירות של היום הן לא מה שהיה פעם, שתי עובדות שלי מתחתנות השנה, שתיהן הודיעו חד משמעית שהן לא עושות חינה
, אבל לדעתי אני הולכת "לחטוף" את החינה ממקום אחר לגמרי והרבה יותר משמעותי , רק תגיד - תמונה שלי עם גלביה זה לא כמו בורקה ???

יערית

New member
על מה בדיוק את מלינה?

במוסיקה שבכל זאת מרימה קהל על הרגליים היא מוסיקה ים תיכונית, מזרחית זה משהו כבד יותר. לא סתם 9 מיליון ביטוח עשו על כך פרסומת :)) בקרוב אצל כל מי שמוצא את החתונה כעוד אבן דרך בחיי הזוגיות

בערך בשנת תרפפ"ו

כשאני התחתנתי, המוזיקה המזרחית כבר החלה לככב בחתונות. ממש רבנו עם הדיג'יי שאין מצב שתהיה בחתונה מוזיקה כזו ולבסוף התפשרנו על שיר אחד של טיפקס
. אממה - השולחנות היו ריקים רוב הערב כי כולם רקדו כל הזמן. ואני אומרת - למה צריך לשים את "אין לנו על מי לסמוך" במקום לשים שירים מקפיצים עם להקה ברזילאית מהממת

יערית

New member
כשאת התחתנת?

ולפני כן לא הייתה מוסיקה מזרחית בחתונות? חחחחח את חולמת בהקיצקיץ. מוסיקה מזרחית תמיד הייתה מאפיין מרכזי בחתונות ובבר מצוות, מי יותר מי פחות מי לייט ומי כבד, די ג'יי טוב קולט את הקהל והולך לפי הביקוש:))

למעלה