תגידו כשו´גיטה הפך לקוף

goro123

New member
תגידו כשו´גיטה הפך לקוף

זה נקרא שהוא סופר סיין אם לא אז איזה שלב התפתחות זה נקרא ודרך אגב אנחנו בסר של הפרקים האמריקנים או היפנים

BLASTERx

New member
XD

קוף...ROFL אתה מתכוון אוזורו,ואני מניח שהוא יותר חזק מסופר סיין אבל אל תתפוס אותי במילה. זה לא בדיוק שלב...זה יותר סוג של שינוי, כאשר הסיינס מסתכלים על הירח הם נהפכים לקוף ענקי בשם אוזורו לכן זה לא בדיוק שלב. אני חושב שאנחנו בפרק 24 או 25

king kazabubu

New member
לא.

קודם כל הפרק של יום ראשון יהיה פרק מס´ 32 שנית אוזרו שווג´יטה משתנה אליו בפרקים האלה לא מתקרב לעוצמה של סופר סיין. בסך הכל 180000.

אבל אתה כתבת בעצמך ש...

שכדי להגיע לרמת סופר סיין צריך כח בסביבות ה-100000

Brolly

New member
הוא בטעות הוסיף עוד 0 ../images/Emo58.gif

וג´יטה מגיע לעוצמה של 18 אלף... אבל יש התלבטות אחרת בקשר לאנרגיה שצריך להפוך לסופר סאיין ג´ין... למי שראה את גוקו ג´וניור ספיישל... איך גוקו מצליח להפוך לסופר סאיין ג´ין אם הוא כל כך חלש?? אני בטוח שהוא לא הגיע לעוצמה של 100000...

king kazabubu

New member
מה פתאום הוספתי עוד אפס?!

אני יודע לספור. לוג´יטה יש כח של 18000 לפני שהוא הופך לאוזרו. אחרי שהוא הופך לאוזרו הוא מכפיל את העוצמה פי 10! אז זה 180000. לא הוספתי כלום. גוקו היה מעל 1000000 כשהוא הפך לסופר סיין.

Brolly

New member
אה...

אז הוא לא הפך לסופר סאיין ג´ין כי הוא היה במצב של אוזרו צריך להיות במצב רגיל קרוב ל100000 כדי להפוך לסופר סאיין ג´ין כמה צריך כדי להפוך לגולדן אוזרו?

king kazabubu

New member
בשביל להיות גולדן אוזרו

אתה צריך להיות סופר סיין או שתהיה לך כבר היכולת להשתנות כרצונך ואז להפוך לאוזרו.

king kazabubu

New member
עוד פעם.

כדי להפוך לסופר סיין צריך גם רמת כוח גבוהה, לב טהור, ומשהו שיעצבן אותך מאוד. וג´יטה לא היה במצב להפוך לסופר סיין בכלל. הוא לא היה עצבני מספיק. אתה תראה איך הוא הופך לסופר סיין ואז תבין למה הוא לא הפך לסופר סיין

למעלה