מערכת יחסים של חברות וכאלו...? נגיעה וכולי?... אמממ, אז לא יודעת מה עם השאר, אבל כשאני הייתי ילדה, ז"א לפני שנה וחצי בערך,היה לי קשר עם איזה ילדון חמודי.. משו ממש בקטנה.. עד שהבנתי שזה לא שייך. והיום אנחנו מדברים פה ושם.
שדיברתי על יחסי מין. תתביש לך. אפילו לא חשבתי על זה. וסתם ככה, אני לא מתכוונת נגיעה פולשנית וכל זה, סתם נגיעות אגב. שאני לא נגד איסור נגיעה. קיצור, תנוח.
שניהם סוג של זולות ופריצות. אני גם לא מנבלת את הפה, וזה לא תמיד קל כשכולם מסביבך כן מדברים חופשי כאילו אין דין ואין דיין. מטבעו של אותו מנבל פיו לעבור על איסור נגיעה. ואין כאן עיקר וטפל. אתה שומר נגיעה אבל מרשה לעצמך לנבל פה כי כך חינכו אותך שנגיעה זה יהרג ובל יעבור.. קצת צניעות ושמירה על הפה. כן. זה צורם. מאוד צורם.
את הפה.. אבל אני לא עושה מזה עניין. שאתה עושה עניין ממשהו בדרך כלל הוא חשוב לך יותר מדברים אחרים. לנבל ת'פה זה אסור. לא בגלל שזה צורם. כמו שלרצוח אסור לא בגלל שזה אכזריות.
ושלא תבין לא נכון. אני לא התכוונתי לנגיעות אפלות /tapuzforum/images/Emo156.gif אני לא יוזמת מגע אולם דמי לא קופא בעורקיי אם גבר נוגע בי נגיעה בעלמא. ונקיות הפה זה דבר שנחמד לי לשמור עליו. זה מכבד
את המצוות לא מקיימים כי זה מכבד, כי זה נח, כי זה נחמד. יום אחד שמשהו לא יהיה נחמד לך לא יהיה נח לך לא תחשבי פעמיים ותעשי מה שבא לך... בעצם זה מה שקרה..
אני עושה המון דברים שלא נח לי. והמון דברים שגם לא כזה מביאים לי כבוד בציבור מסויים. רק יש דברים שאני לא מבינה למה צריך להיות מרובעים , זה לא שאני מפקירה תצמי לנגיעות. ממש לא!! ולכל אחד יש במה להתחזק..אני לא אומרת שזה מלכתחילה לא להקפיד על איסור נגיעה.