תגידו, יש מישהו בדרום?

motios

New member
תגידו, יש מישהו בדרום?

להגיע למרכז או לצפון זה די רחוק בשבילי, למרות שזה אפשרי
יש מפגשים\טורנירים בדרום ? נראה לי ששמעתי משהו כאן על אשדוד יש שם טורניר? ובכלל אם יש כאן שחקנים מהדרום, אני אשמח להפגש איתם !

motios

New member
נ.ב

אני משער שכולם יודעים בערך מה החפיסה של ג'יידן אבל אני יכתוב את החפיסה שלי בכל זאת... מפלצות: Elemental Hero Avian Elemental Hero Burstinatrix Elemental Hero Sparkman Elemental Hero Clayman Elemental Hero Bubbleman Elemental Hero Wildheart Elemental Hero Necroshade Elemental Hero Bladedge Cyber-tech Alligator Gemini elf Dark blade Sonic duck Chiron the mage ninja grandmaster sasuke Exiled force Mataza the zapper poison mummy cybernatic cyclopean Little-winguard Shadowslayer Mask of darkess קסמים: lucky Iron axe Lightning blade Rush recklessly banner of courage Righteous justice giant trunade heavy storm brain control smashing ground lightning vortex monster reincarnation necklace of command מלכודות: negate attack sakuretsu armor trap hole magic cylinder draining shield dust tornado magic jammer compulsory evacuation device 41 קלפים בסך הכול אם יש לכם הצעות איזה יחידים לחפש או איך לשפר אני ישמח לשמוע בסך הכל אלה כל בקלפים שיש לי כרגע חוץ מעוד 10 מ-2 בוסטר פק: hero kid Righteous justice Heated heart neo-spacian aqua dolphin Neospace Ojama black Ojama green Ojama king Ojamuscle Ojama delta hurricane!! (אני עדיין לא מאמין שקניתי אוג'מות...)

impale

New member
לגבי הדק.

זה סטרטר.התחלה.. מה שזה אמור להיות. עכשיו אני חושב שהמטרה הראשונה שלך היא לחפש קלפי בסיס שלהם בכל מקרה הסבירות שתזדקק די רצינית. (כמובן שגם ביסוס לדק חשוב אבל בתכלס-זה יכול לחכות אפילו עד החלפת הפורמט והרבה אנשים ד"א בונים על זה.) אבל בלי קשר,יש קלפים שתמיד טוב שיהיו לך לדוגמה: sangan מחפש יעיל,מביא הרבה מאוד קלפים מציקים. treeborn frog היכולת שלה לחזור כל הזמן ולאפשר לך למעשהל זמן הקרבות בחינם (או לקחת ליריב מפלצת בחינם במקרה של אנמי קונטרולר) נחמד ביותר. Cyber dragon - שני עותקים יהיה מעולים! (כמובן שאותם פחות קל להשיג מנניח את פרוג או את סנגן שבכלל קל להשיג XD) ויש עוד שגם אם לא בטוח שתשים בדק,רצוי שיהיה לך אותם ... אברייס מרשמלון סנייפ ושאר ירקות.

impale

New member
אשדוד!

לאשדוד אין טורנירים קבועים או משהו... בראשון ותל אביב יש. אבל באשדוד יש מספר שחקנים,כולל אותי D=

motios

New member
נחמד !

אז אם יהיה איזה מפגש או טורניר תעדכן אותי בסדר ? עכשיו יש לכם עוד שחקן מהדרום ! בכל מקרה אני כנראה יגיע גם לראשון או תל אביב לטורנירים שם מדי פעם
כמה שחקנים בערך אתה מכיר מאזור הדרום ?

impale

New member
לא יכול לנקוב במספר

בכללי במפגש הטורניר האחרון בתל אביב היו לנו 82 איש שזה מכובד מאוד! אניו חברים שלי נפגשים כאן ושם לשחק יוגי ו SC3. האממ. אני אבדוק אם יש דרישה למיני טורניר באשדוד. הבעיה היא בעיקר המקום .. אני צריך לראות את חדר הגג שלי הוא אופציה XD

impale

New member
לגבי אשדוד

עשינו בעבר טורניר מדווח באשדוד הרעיון היה כזה: כל אחד משלם 10 שקלים וכשמגיעים לסכום של בוקס בחו"ל-מזמינים ומחלקים בצורה הוגנת לזוכים לפי מספר הנצחונות שלהם והכל. עשינו רק אחד כזה עד עכשיו והוא לא היה גדול במיוחד. הינו רק אני ,כמה חברים שלי (ליאור מיכאל דר ודניאל) ועוד בחור שפגשנו בפעם הראשונה,לא זוכר את שמו. כשהוא בא הסברנו לו שהקלפים שלו לא מקוריים וזה... נתנו לו להשתתף בכל מקרה,זה לא הפריע לאף אחד. ובסוף היום הוא שאל על איפה למצוא ביסוס טוב ובלה בלה בלה בלה אבל מרגע שיצא הוא נעלם מהקהילה הישראלית לגמרי. חבל,תמיד חבל לי על אשדודים שנעלמים XD.

motios

New member
נשמע נחמד

בקשר לפרסים זה פחות חשוב אני רק מחפש עם מי לשחק, אולי אני ימצא בנתיבות מישהו ויצרף אותו לך תדע... דרך אגב SC3 זה משחק קלפים ?

impale

New member
האממ

SC3 אינו משחק קלפים אלא משחק לקונסולה פלייסטיישן 2 . גם לנו הפרסים לא כאלו חשובים רק שא-זה נחמד לפתוח בוקס של בוסטרים ב-זה משפר את מצב ההחלפות של האשדודים (היות ובמקור כל המשתתפים היו אשדודים זה תוכנן ככה XD) זה נחמד,כל דק היה שונה מהאחר XD מייק שיחק מונרך ליאור דסטני הירוס אני משחק קריסטל ביסט דר סייבר דארק דניאל אלמנטל הירוס הא לא,הוא שיחק בטורניר בדארק וורלד D= והבחור הנוסף ששחק במשהו פחות מעוצב.

Witchcrafts

New member
ובאשדוד יש גם

אותי.
זיגי, זוכר שפעם רציתי לארגן טורניר ונתקלתי בבעית מיקום? אז באשדוד אני חושבת שאצליח למצוא. השאלה היא: מי מכם (ואני מתכוונת לכולכם, לא רק לשחקנים ולא רק לאשדודים) ירצה להגיע? נוכל להפוך את זה אפילו למפגש, אע"פ שבטח יצטרפו שחקנים שאינם בפורום.~

impale

New member
תכלס

אם נניח קובעים את זה אצלי בבית => יהיו יותר אנשים שיבואו לטורניר מאשר למפגש שכולל עוד דברים. (פשוט כי במקרה כזה חברים שלי יהיו)

Witchcrafts

New member
למה?

אולי הם באים אליך, במקום לטורנירים בראשון ובת"א, כי זה פשוט קרוב להם?
חוץ מזה, מה זה פה, יא תועבה, שתף פעולה!!1165דקא'עה8 מקסימום, לא יגיעו הרבה. אבל עדיין יהיה כיף. אז, אם אכן אארגן משהו באשדוד, מי ירצה להיות נוכח? גם אם קיים סיכוי סביר לכך. העיקר שאראה שיש הענות, כדי שלא אנסה לארגן סתם. הצביעו והשפיעו!

impale

New member
TT

זה לא שהם באים אלי במקום תל אביב ושאר ירקות. עד היום היה אצלי רק טורניר אחד. העניין הוא שאם נעשה מפגש פורום הם לא יבואו ואני לא מנסה להיות נאכס... אם תקבעי מפגש פורום ביום חמישי באשדוד,אני בהחלט אגיע.

motios

New member
מפגש

אני יגיע בטוח מפגש או טורניר מה שיהיה אם זה לא יהיה בשבת.... אתם כל הזמן מדברים על לעשות מפגש, היה אי פעם מפגש פורום?

impale

New member
לא ממש

יצא לי לפגוש 3 אנשים מהפורום עד היום,2 שחקנים ואת מנהלת הפורום יסמין. ויש 2 אנשים שהיו בפורום הזה בעבר אבל עדיין משחקים. ד"א אם יש לך שאלות על כל דבר שקשור למשחק אול טורנירים אתה יכול לשאול כאן בפורום,בהודעה פרטית או לפנות אלי למסנגר. אני בדרך כלל זמין רק בימים רביעי חמישי שבת XD

Witchcrafts

New member
ךםך, אל תדאג,

עוד מעט גם אתה תתחיל לנסות לארגן מפגש. זה כבר עניין שגרתי ונואש בפורום.
אנחנו כאן כבר שנתיים וחצי (כמעט!) וטרם הצלחנו לארגן משהו מגובש עם נוכחות של מעל שלושה.

motios

New member
אז

יש ביקוש למפגש באשדוד ? ואל תדאגי יסמין בסוף תצליחו
כמה מבקרים קבועים יש לפורום בכלל ? אולי 3 זה יחסית הרבה..

Witchcrafts

New member
קבועים?

כאלה שנכנסים כל יום ומרפרשים את הפורום ללא הפסקה? רק אחת, אני. ופרדי, בעצם. ובקרוב גם אתה.
סתם, נו. אני מניחה שבסביבות חמישה או ארבעה, לא כולל אותי. השאר פשוט לא מבקרים בתדירות שתגדיר אותם כקבועים. אם אתה מתכוון לגולשים שנמצאים פה כבר המון זמן, אז, אני מניחה שעשרה. משהו כזה, הם קופצים כשמזדמן להם. אין לי מושג, בקיצור, אני סתם מעלה השערות. זו שאלה קשה שדורשת עבודת חקר בנושא!!!111ם95מ']ד (רואה? כבר התחלת עם מפגשים. זה כאילו שרובצת קללה על הפורום או משהו כזה, ךםך~ ברגע שמזג האוויר יהיה נורמלי יותר, נחזור לנושא. כרגע קפוא מדי לנסיעות ברחבי הארץ, לעניות דעתי.)

motios

New member
מסכים לגמרי בקשר לקור ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

למעלה