תגידו יש לי שאלה ...

תגידו יש לי שאלה ...

בינואר רוני אמורה להתגייס נכון? אז אם לא יקצרו לה את השרות היא תשרת שנתיים [יקצרו לה מישהו יודע?] אז היא בטח בשנתיים האלה תעלם... אז מה יהיה בגורל הפורום והכל אני ממש לא רוצה שהיא תעלם וגם לא הפורום שהוא מקסים ונורא מגובש אבל פתאום עלתה מחשבה שאם רוני תתגייס לא יהיה זמן כמעט למוזיקה ...אני ממש מקווה שהיא תמשיך בזה גם כשתהיה בצבא ולא תעלם כי חבל היא בדרך למעלה...

didi2006

New member
אוי איזה שטויות...

תמיד מוותרים למפורסמים היא תמשיך להופיעה כי יתנו לה הרבה שיחרורים והיא תמשיך להקליט סינגלים חדשים ולא ניראה לי שהיא תשרט שנתיים...

רוני תתגיסס ולא תיעלם כל כך מהר

במקביל לצבא רוני הולכת להמשיך להופיע ולעשות הכול. היא מקווה שהצבא יאפשר לה לעשות את כל מה שהיא אוהבת. היא לא תיעלם והפורום שלנו בחיים לא התייבש (סמכי עליי
) תמיד רוני דואגת לעשות משהו כדי שיהיה לנו מעניין. היא גם עובדת על דיסק חדש ככה שרוני כאן ויש עדיין בלאגן

אוי סוף סוף את כותבת לי יואו אני מז

ה שמחה תמיד רציתי שתעני לי ולא ענית!! וואי אני אומרת לך יחני"ת 144 לרוני...... איזה חמודים אתם!! תגידו אני רוצה לשלוח בקשה לרוני מה כדאי לבקש[בקשר לתעביר את זה הלאה]?

את לא יודעת מה קרה לי../images/Emo26.gif

אתמול עד שעניתי לך תשובה מזה ארוכה בקשר ליחצנות זה התנתק לי
אבל אני אכתוב לך שוב בקשר ליחצנות...
אמרתי שמהרגע שפתחתי את העיניים אני שומעת את המילה עיתון
גם אמא שלי וגם אבא שלי עובדים בעיתון (אבא כבר לא ממש ) כל החיים שלי אני חייה על השטויות האלה. בתי תפוס הדפסה סגירת עיתון נייר עיתון. שאני חוושבת על זה יש לי כאב ראש
ואמא שלי כל הזמן רוצה שאני יבוא איתה לכל מקום כדי שאני אהיה חכמה ואדע הכול. ואפילו לי פעם היה מדור נוער בכמה עיתונים מהרשת שלהם. ולימור, אני אשמח להיות היחצנית של רוני,אני באמת טובה בזה

חחח התפלאתי למה לא החזרת לי

תשובות אחרי שאני כותבת לך מרוב בטח שכתבת תפוז קרס... חשבתי שהתעלמת... איזה מגניב זה דווקא נחמד שההורים שלך בעיתון נשמע מגניב.. עכשיו אני מבינה את כותבת את נשמעת כמו עיתונאית [כנראה עובר בגנים] באמת מתאים לך להיות יחצנ"ית את יודעת יותר טוב מרוני מה קורה איתה... חחח איזה חמודה את... משהו!!

../images/Emo51.gifמותק

וגם אמא מביאה לי כל הזמן תמונות של מפורסמים יש לי ארכיון בבית וזה רק חצי כי כולם לוקחים לי במיוחד מיכל ורעות
של רוני כבר השגתי 4 נדירות.

יא איזה כיף לך נו אין מה לקטר יש

לך טובות הנאה מיכל ורעות אוהבות גם את רוני כמוך? כי את ממש שרופה [כמעט כמוני חחחח :)]

הם לא לקוחות תמונות של רוני

של מפורסמים אחרים. מיכל לקחה לי את כל התמונות של יהודה לוי הכווווול
ורעות לוקחות שטויות ויש לי עוד חברה שהיא בכלל לוקחת המון.

חחחח לפחות נשאר לך רוני חצי

נחמה לא נורא בשביל מה יש חברות אם לא לנצל? יהודה לוי גנבו לך איזה רעות!!!! לא נורא העיקר החברות כל השאר שטויות זה הכי כיף לריב לקחת אחת לשניה

jt fan

New member
יש לציין..

מיכל כבר ל-א אוהבת את יודה לוי..בעע.. מיכל אוהבת את בריטני וג'סטין

למעלה