תגידו, יצא לכם . . .

תגידו, יצא לכם . . .

להפגש פעמיים עם אותה בחורה כי שכחתם את שמה וחשבתם שאתם עומדים להפגש עם מישהי שלא מוכרת לכם??? אז איך אתם מרגישים עם זה? מה אתם עושים במצב כזה? האמת?! זה קרה לי פעם אחת אבל לא התפדחתי, לקחתי את זה בקליל ועשינו פגישה נחמדה שזרמה לה בכיף ככה איזה שעה בערך ופנינו כל אחד לדרכו.
 
וואו זה פדיחה רצינית

אני הייתי משתגע מזה לא יודע מה הייתי עושה. אבל לא נראלי שהיה קורה לי כזה מקרה
 

קליט

New member
עדי, אולי תספר איך היה עם זאת שנפגשת פעמיים . .

איך החלקת את הענין ? . . . תודה רבה
 
אממ . . .

לוידע מה יש לספר... אני בכל אופן לא ראיתי את זה באותו רגע כביג דיל, כשנפגשנו אז באותו רגע נפתחו העיניים כזה ושניה והיא קצת התפדחה אבל אני דוקא דיברתי איתה רגיל ועשיתי לה קצת סתלבט על העניין כדי לשחרר אותה מהפאדיחה ומהמבוכה ועודדתי אותה שהכל בסדר וחפיף ושלא תרגיש מזה לא נעים ואז תוך כדי זה על׳דרך התעניינתי בשלומה ובחייה שוב כדי להשכיח אותה מהמבוכה ולקחתי אותה להורים שלי... חח סתם סתם... ולקחתי אותה למקום נחמד, היינו איזה שעה ככה בכיף, דיברנו, צחקנו, השתחררנו וסיימנו יפה כל אחד לדרכו שלו, בקיצור לא עשיתי מזה עניין גדול והכל זרם ב״ה בסדר גמור, ככה אני חושב שצריך לעשות פשוט לא לראות את זה כפאדיחה או ביג דיל.
 

קליט

New member
צריך כוחות כדי להמשיך הלאה בפגישה בצורה נעימה . . יפה לך

 

ארטיימר

New member
מענין

איך זה שגם הבחורה שכחה את שמך.. ודרך אגב המצב רק הולך ומשתפר כי עם הזמן תשכח לא רק איך קראו לה אלא גם איך היא היתה נראית
 

שרוליקק

New member
כנראה מלמעלה מסמנים לך

זה מה שיש לנו להציע. מעכשיו זה רק יחזור על עצמו במין תנועה מעגלית כזאת.
 
למעלה