תגידו, יכול להיות

תגידו, יכול להיות

שאני עדיין יכולה להתאהב? ובכן,,,, מסתבר שכן הכרתי את אהבת חיי ואנחנו עוברים לגור יחד כבר משבוע הבא והמטרה היא לכיוון אחד,,,,,, הבחור מקסים ביותר ולמרות מה שעברתי הוא מקבל אותי ככה עם כל החבילה כשהבעיה היחידה היא כמובן,,,,,,, אמא שלו אז אני מקווה שהיא תתגבר על העניין כי כנראה שאני הולכת להיות בסופו של דבר הכלה החדשה שלה
דרך אגב, אתם הראשונים שיודעים

עציון

New member
פנינה, זו הודעת היום!!!

הנה, יש דברים טובים. חיוביים. מי אמר שפסו ימי האהבה? שיהיה לך בהצלחה. שהכל יהיה לך טוב בחיים. ברכות.

12אניהיא

New member
איזה מזל

יש לי אינטרנט וכך אני מגלה שאולי יהיה לי גיס חדש
אוי האהבה אוי האהבה מה היא לי עשתה מה היא לי עושה.....

12אניהיא

New member
ודרך אגב אני ממש מקווה

שלא קוראים לו דורון...כי זה יהיה כבר יותר מידי בשבילי

מיגנובה

New member
אני צריכה יותר פרטים.... מתי כל זה

קרה
- אני עד כדי כך לא מעודכנת

מיגנובה

New member
לרגע הבהלת אותי...

כל כך מהר פוגשים מישהו, והוא כבר האחד והיחיד, והכל ורוד כמו פודינג בטעם תות
לא ידעתי אם לברך אותך או לצעוק עלייך
קבלי
- הצלחת

עציון

New member
וואלה, שתי אחיות עובדות על כולם

זו שבפורום מוסיקה יוונית מודיעה שהפורום מבוטל וזו פה אצלינו מתחתנת... מהיום נקרא להן: האחיות לבית אפריל מווינזדור...

12אניהיא

New member
אז רק שתדע עציון

שאני ניכהסתי להיסטריה ועשיתי בירורים..מה מאוהבת? מי מאוהבת? כבר עוברת לגור איתו? וואי לי פנינה הרגת אותי ניכנסתי להיסטריה התאפקתי לא להתקשר אליך...

תראי, תשמעי

ראיתי שאצל כולם מבטלים את הפורומים אז ידעתי שזה לא יתפוס כאן ואם לא הייתי מנהלת, גם אני הייתי נופלת בפח ומאמינה שהפורום שלך על סף סגירה אז חשבתי לעצמי מה יכול להיות מעניין, שישמע אמיתי (קצת) ושיעורר תגובות וזה מה שיצא נראה לך באמת שאם יהיה משהו כזה אני אספר קודם לפורום ורק אח"כ לך?

12אניהיא

New member
אני נתתי לחברים

להביע דיעה ...אם זה יכול להיות הגיוני כבר מואהבת ועוברת לגןור איתו? קיבלתי התקף לב.

../images/Emo49.gifאיחולי

מזל טוב, שיהיה בהצלחה. אני בטוחה שתתגברי על החמות החדשה כפי שרבות מאיתנו מתגברות.

עדי 4

New member
לא קראת את כל השרשור

פנינה עבדה עלינו לכבוד אחד באפריל. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה נשמע מושלם ../images/Emo99.gif

שיהיה לכם רק במזל טוב אמא שלו בעיה? מה פתאום
קשיים אם החמות רק מעידים כי הקשר בין האיש לאישה הוא קשר מצויין
זה סימן שאת נורמלית
איזה כיף להיות מאוהבים, שהאהבה בינכם תמשיך לפרוח לעולם ועד

למעלה