תגידו חברים

Talm1977

New member
תגידו חברים

שאתם עובדים על פרוייקט, האם אתם מייעדים לעצמכם 5-6 vstים קבועים, שאיתם אתם עובדים (נניח vanguard, octopus והסגנון), שאתם מכירים ויודעים - או שלכל פרוייקט אתם מנסים vstים אחרים וזונחים את הקבועים שלכם (נניח לבאס ליין, תעבדו עם vst אחד קבוע לכל הפרוייקטים או שתשלבו אחרים)? פרט לכך, למה לכל הרוחות מכונות כמו albino (סאונד מדהים) לא מאפשרות שימוש ביותר מצ'אנל 1? יש לכך סיבה? (בכל פעם צריך להעלות אותו מחדש, ה-cpu לא יעמוד בזה :()

pcp1

New member
אני עובד עם קבועים

כל פרוייקט VSTים אחרים זה דיי בילבול מוח אני לא אומר שלא לנסות אבל יש צורה לכל דבר

dmt4me

New member
כנס..>

אני דיי מגוון אבל לרוב יש קבועים. יש כיידוע המווווון סוגים ומינים וזה מאוד מגוון את העבודה,חוצמזה מכשיר מדהים כמו אלביינו עובד על צאנל אחד מהסיבה שככה הוא מתוכנת,יש המון מכשירים שעובדים על כמה צאנלים כמו אורקסטרה,קיוב,הייפרסוניק,וואלדורף אטאק ועוד..

HeavenlyB

New member
עובדים עם מה שהפרוייקט דורש

כדי לא להגביל את הרעיונות לצלילים של הכלים, אני קודם כל מדמיין את הסאונד שאני רוצה, ואז אני בוחר את הכלי שאני מאמין שאיתו אוכל להגיע לאותו סאונד. אני לא הולך לפי הסאונדים של הכלים. לדעתי אם פותחים פרוייקט שכבר יש לך כלים מוכנים להפעלה, אז העדיפות הטבעית תהיה להשתמש בהם קודם.

למעלה